Witam w tym temacie chciałbym poruszyć temat liderów sal.Według mnie wielu graczy włącznie ze mną chciało by zdobywać odznaki albo być liderem sali.Ale na czym to będzie polegać ? A więc tak lidera sal bedzie mieć 6 pokój po 100 lvl tego typu którego bedzie liderem
wyzywajacy też będzie musiał mieć 6 poków 100 lvl.Gdzie to będzie się odbywało ? Wraz z administracja gracze mogą zrobic sale <gymy>.Odznaki liderzy sal dostana od administracji.To bardzo urozmaici grę ponieważ np pod koniec maja można zrobic lige pokecraft.
pozwolisz ale pozwole sobie pozwolić i napisze że jest tylko jeden sposób na zrobienie NPC liderów ale to polega na spawnowaniu poków (pixelmon i custom Npc nie działają tak jak tego oczekujesz) robiłem coś takiego na mojm serwie ale tak jak napisałem to jest wadliwe bo możemy złapać poki trenera.
rekrutacje? wy myślicie że znajdziecie 8 NO-LIFÓW? nikt o zdrowych zmysłach nie będzie sterczał w 1 miejscu przez cały czas wolny czekając na trenerów którzy będą zdobywać odznaki. i co potem? taki NERD ma sobie zmarnować gre na serwie przez stanie w jednym miejscu? (wiem że nie będą tam cały czas i o to właśnie chodzi taki trener będzie grał od 12 do 13 bo jest np. z podstawówki a potem nie możesz walczyć o odznake bo lider jest offline? ja na przykład jestem dobry ale mało gram na pokecrafcie bo się ucze, oglądam blecha albo gram w skyrima. z resztą bądźmy szczerzy nikt nie będzie sterczał tam tylko będzie się expił a jak ktoś napisze do niego że czeka na walke nie raz dostanie odpowiedź w stylu ,,jestem zajęty"). takie jest moje zdanie o tym pomyśle NIE DO WYKONANIA.
Będziemy brać na liderów graczy, którzy mają czas, potrafią grać i mają dobre poki pod dany gym. Nie będzie musiał grać cały dzień a 2-3 godzinki dziennie.. Lider Sali będzie miał przywileje vipa. Nie długo rekrutacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum