Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Aliar
19 Listopad 2013
Liderzy Sal
Autor Wiadomość
Kubas1332 

Wysłany: 18 Listopad 2013   Liderzy Sal

Witam w tym temacie chciałbym poruszyć temat liderów sal.Według mnie wielu graczy włącznie ze mną chciało by zdobywać odznaki albo być liderem sali.Ale na czym to będzie polegać ? A więc tak lidera sal bedzie mieć 6 pokój po 100 lvl tego typu którego bedzie liderem
wyzywajacy też będzie musiał mieć 6 poków 100 lvl.Gdzie to będzie się odbywało ? Wraz z administracja gracze mogą zrobic sale <gymy>.Odznaki liderzy sal dostana od administracji.To bardzo urozmaici grę ponieważ np pod koniec maja można zrobic lige pokecraft.

Dziekuję Kubas1332.:D

WariatPolska 
shinigami

Wysłany: 18 Listopad 2013   

pozwolisz ale pozwole sobie pozwolić i napisze że jest tylko jeden sposób na zrobienie NPC liderów ale to polega na spawnowaniu poków (pixelmon i custom Npc nie działają tak jak tego oczekujesz) robiłem coś takiego na mojm serwie ale tak jak napisałem to jest wadliwe bo możemy złapać poki trenera.

Aliar 

Wysłany: 19 Listopad 2013   

Hej, pomysł dobry. Nie długo zrobimy rekrutacje;)

WariatPolska 
shinigami

rekrutacje? wy myślicie że znajdziecie 8 NO-LIFÓW? nikt o zdrowych zmysłach nie będzie sterczał w 1 miejscu przez cały czas wolny czekając na trenerów którzy będą zdobywać odznaki. i co potem? taki NERD ma sobie zmarnować gre na serwie przez stanie w jednym miejscu? (wiem że nie będą tam cały czas i o to właśnie chodzi taki trener będzie grał od 12 do 13 bo jest np. z podstawówki a potem nie możesz walczyć o odznake bo lider jest offline? ja na przykład jestem dobry ale mało gram na pokecrafcie bo się ucze, oglądam blecha albo gram w skyrima. z resztą bądźmy szczerzy nikt nie będzie sterczał tam tylko będzie się expił a jak ktoś napisze do niego że czeka na walke nie raz dostanie odpowiedź w stylu ,,jestem zajęty"). takie jest moje zdanie o tym pomyśle NIE DO WYKONANIA.

Aliar 

Będziemy brać na liderów graczy, którzy mają czas, potrafią grać i mają dobre poki pod dany gym. Nie będzie musiał grać cały dzień a 2-3 godzinki dziennie.. Lider Sali będzie miał przywileje vipa. Nie długo rekrutacja.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi