Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Serwer po update.
Autor Wiadomość
Pokemonka1122 
Mąka

Wysłany: 2 Czerwiec 2017   

Osobiście jestem za. Oczywistym jest, iż nie dogodzi to każdemu, ale no cóż... Dogodzenie każdemu jest niemożliwe. Zapewne kilka osób odejdzie, ale reset dałby serverowi taki powiew świeżości. Wiele graczy przyszłoby ze względu na Update oraz to, że każdy startował by od zera i każdy miałby szansę zostać tym najlepszym, niezależnie czy gra od 3 lat czy od tygodnia. Są też minusy - m.in. stracone poki, itemy i działki, na które pracowaliśmy, ale starszym graczom po prostu zaczyna się to nudzić. W końcu, w ciągu gry ile można robić to samo, z takimi samymi pokemonami? Nowej edycji nie było od... Nigdy? Choć mogę założyć, że więcej graczy odchodzi ze względu na rozwój servera, niż po tym gdy będzie reset. Ode mnie to tyle, jak już mówiłam - jestem za.

Kamplo 
Nocny strażnik

Vkick ty mówisz o kroku w tył, to ja, ribu, andresh i maszko chyba spadamy z wieżowca xDD

Toczinsonix

Kamplo xD

Kristal 

Jestem za, ponieważ będzie jeszcze lepiej niż jest teraz. Po stracie rzeczy, pokemonów i działek zacznie się trudna walka o zdobycie super itemków. Nie mogę się doczekać ^^

Maszko 
Lider Grass

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Mi osobiście będzie trochę szkoda poków a zwłaszcza teamu grass ale chyba najbardziej to mi będzie moich artów xD ale graczom trudno jest ruszyć na przód bo zrobiliśmy zbyt duża przepaść dlatego to jest na + ale ktoś wspomniał o zastawieniu 1 pokemona moim zdaniem pomysł fajny gdyż w jakimś stopniu będzie to pamiątka po starej wersji dodatkowo w małym stopniu pomoże w expieniu nowych poków do 100 co jest uciążliwe bez innej 100

Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥

-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune

Kratos01 
Byly KidMod

Bedzie krotko, zwiezle i na temat.
Jestem na nie. Dlaczego?
- wielu graczy od dawna pracowalo na to, co maja. I co teraz? Ich ciezka praca od tak ma sie zmarnowac?
- utracone zostana wszystkie przedmioty, na ktore duza czesc graczy wydawala realne pieniadze
- wroci tu patologia, ktora zostala zbanowana (nie mowie tu o wszystkich zbanowanych) np za klonowanie i bugowanie. Skad pewnosc, ze nie zrobia tego ponownie?
- bedzie wiecej zlodziejstwa. Jest mala szansa, ze ludzie sie porawia. Kto byl zlodziejem, ten bedzie nim juz zawsze (wciaz beda mieli mysli o latwym dorobieniu sie kosztem innych)
- co z tymi, ktorzy po dlugiej przerwie powroca i zastana NIC? Raczej nie zacheci ich do ponownej gry
- co ze straconymi setkami godzin na zbieraniu kasy na cos, co zostanie usuniete? Nie sadze ze komus przecietnemu, kto nie jest zapalonym znawca bedzie sie chcialo to odzyskac
- zostana nieodwracalnie zniszczone ciekawe, ogromne i wyjatkowe budowle na dzialkach
- znalezienie nowego skladu liderow duuuzo zajmie i z doswiadczenia wiem, ze bedzie z tym wiele problemow.

To chyba tyle jak na dzisiaj.

Jeszcze odniose sie do przedmowcow. Co Wam szkodzi wszystko oddac - robic codziennie eventy z oddawaniem nielotrzebnych itow, lub usunac to, co macie i zaczac gre na tym samym nicku calkiem od 0?

Druga sprawa. Ci, ktorzy nie grali od poczatku mieli od zawsze takie same szanse na rozwoj. Zawsze byla jakas elita, do ktorej probowali sie upodobnic poczatkujacy. Z czasem Ci starzy odchodzili i zostawali zastepowani przez tych poczatkujacych i to oni od teraz stali sie elita. I tak w kolko, od poczatku az do teraz. To jest normalne, ze ludzie sie zmieniaja. Ooo i jeszcze cos: skoro Wam sie tak nudzi ta gra tutaj, to wniosek jest tylko jeden - za duzo gracie i zbyt szybko cala rozgrywka staje sie dla Was rutyna.

Jakby ktos nie wiedzial, to jestem za updatem, ale za takim, ktory nie zagrozi wiekszosci naszych zdobyczy, bo reset wszystkiego moze tylko zniechecic.

valckov 
Rayquaza :3

jak juz Kratos napisal:"utracone zostana wszystkie przedmioty, na ktore duza czesc graczy wydawala realne pieniadze"

masz racje ja sam wydalem 68 Euro na bz
i artenatywa jest taka oddemnie : Ostatni dzien Pokecrafta=1 Dzien dla kazdego zazyczona Legenda :)

PS:http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/af7c0be1ddcb67d4 :)

Toczinsonix

Chciałbym wam przypomniec ze nikt wam nie kazał wydawać na to pieniędzy.

miczkoo 
Wiki <3

A poza tym może administracja odda pp które wydaliśmy na ity i stare vipy.
Od tej pory boję się Pokecrafta

Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42)

valckov 
Rayquaza :3

;-) Jak by tak bylo to by bylo nice

Maszko 
Lider Grass

Ostrzeżeń:
 1/3/6

ja mam takie pytanie czy jak by kasowali wszystko to czy była by możliwość voucherów przenieść bo jednak trochę ich szkoda bo specjalnie na update je trzymałem :/

Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥

-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune

Olcius_28 
The drama Queen

Jeśli ma być reset wszystkiego to przydałoby się zmienić.

UwU.png
Plik ściągnięto 57 raz(y) 939.94 KB

Kocham Melanie Martinez

Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3.

DawidKox 
Derp

To teraz ja.

Kiedyś chyba sam robiłem taki temat ale nie przeszedł. Moim zdaniem reset sie przyda no bo popatrzcie: ''ej idziesz na survival na rybki?'', ''po co? ide sobie pobiegac przez 2 godziny wokol arenki''. Po resecie takie cos byloby rzadkoscia poniewaz kazdy byl by zajety lapaniem pokemonow, zdobywaniem itemkow z PRZYJACIÓŁMI. Nie szkoda mi mojego suicune albo innych dobrych pokow ktorych nie zdobywalem tak od paru dni tylko lat.

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Jestem Na TAK , ale też na NIE xD. Są + i - ale nie chce mi sie ich wymieniac.
Denek kiedy mozemy sie spodziewac resetu?

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

Vkick 

Dobrze napisane kamplo MY wy wszytko macie wspólne s przynajmniej w większości nie każdy ma tak dobrze jak wy. Ja natomiast mam SWOJE póki. O maszek a reset ro reset all znika.

Odpowiedz do tematu