|
Serwer po update. |
| Autor |
Wiadomość |
Pokemonka1122
Mąka

Wiek: 21 Dołączyła: 08 Kwi 2015 Posty: 61 Skąd: Z nieba spadłam
|
Wysłany: 2 Czerwiec 2017
|
|
|
| Osobiście jestem za. Oczywistym jest, iż nie dogodzi to każdemu, ale no cóż... Dogodzenie każdemu jest niemożliwe. Zapewne kilka osób odejdzie, ale reset dałby serverowi taki powiew świeżości. Wiele graczy przyszłoby ze względu na Update oraz to, że każdy startował by od zera i każdy miałby szansę zostać tym najlepszym, niezależnie czy gra od 3 lat czy od tygodnia. Są też minusy - m.in. stracone poki, itemy i działki, na które pracowaliśmy, ale starszym graczom po prostu zaczyna się to nudzić. W końcu, w ciągu gry ile można robić to samo, z takimi samymi pokemonami? Nowej edycji nie było od... Nigdy? Choć mogę założyć, że więcej graczy odchodzi ze względu na rozwój servera, niż po tym gdy będzie reset. Ode mnie to tyle, jak już mówiłam - jestem za. |
_________________ ~Liczy się to, co przed tobą. Przeszłość zostaw z tyłu. A kiedy ktoś nie docenia Twojej obecności, bądź na tyle wredna, by pozwolić mu poczuć jak to jest bez Ciebie <33~
Sygna & Avek By Ja
 |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
|
|
|
| Vkick ty mówisz o kroku w tył, to ja, ribu, andresh i maszko chyba spadamy z wieżowca xDD |
|
|
|
 |
Toczinsonix

|
|
|
|
| Kamplo xD |
|
|
|
 |
Kristal
|
|
|
|
| Jestem za, ponieważ będzie jeszcze lepiej niż jest teraz. Po stracie rzeczy, pokemonów i działek zacznie się trudna walka o zdobycie super itemków. Nie mogę się doczekać ^^ |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
|
|
|
| Mi osobiście będzie trochę szkoda poków a zwłaszcza teamu grass ale chyba najbardziej to mi będzie moich artów xD ale graczom trudno jest ruszyć na przód bo zrobiliśmy zbyt duża przepaść dlatego to jest na + ale ktoś wspomniał o zastawieniu 1 pokemona moim zdaniem pomysł fajny gdyż w jakimś stopniu będzie to pamiątka po starej wersji dodatkowo w małym stopniu pomoże w expieniu nowych poków do 100 co jest uciążliwe bez innej 100 |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
Bedzie krotko, zwiezle i na temat.
Jestem na nie. Dlaczego?
- wielu graczy od dawna pracowalo na to, co maja. I co teraz? Ich ciezka praca od tak ma sie zmarnowac?
- utracone zostana wszystkie przedmioty, na ktore duza czesc graczy wydawala realne pieniadze
- wroci tu patologia, ktora zostala zbanowana (nie mowie tu o wszystkich zbanowanych) np za klonowanie i bugowanie. Skad pewnosc, ze nie zrobia tego ponownie?
- bedzie wiecej zlodziejstwa. Jest mala szansa, ze ludzie sie porawia. Kto byl zlodziejem, ten bedzie nim juz zawsze (wciaz beda mieli mysli o latwym dorobieniu sie kosztem innych)
- co z tymi, ktorzy po dlugiej przerwie powroca i zastana NIC? Raczej nie zacheci ich do ponownej gry
- co ze straconymi setkami godzin na zbieraniu kasy na cos, co zostanie usuniete? Nie sadze ze komus przecietnemu, kto nie jest zapalonym znawca bedzie sie chcialo to odzyskac
- zostana nieodwracalnie zniszczone ciekawe, ogromne i wyjatkowe budowle na dzialkach
- znalezienie nowego skladu liderow duuuzo zajmie i z doswiadczenia wiem, ze bedzie z tym wiele problemow.
To chyba tyle jak na dzisiaj.
Jeszcze odniose sie do przedmowcow. Co Wam szkodzi wszystko oddac - robic codziennie eventy z oddawaniem nielotrzebnych itow, lub usunac to, co macie i zaczac gre na tym samym nicku calkiem od 0?
Druga sprawa. Ci, ktorzy nie grali od poczatku mieli od zawsze takie same szanse na rozwoj. Zawsze byla jakas elita, do ktorej probowali sie upodobnic poczatkujacy. Z czasem Ci starzy odchodzili i zostawali zastepowani przez tych poczatkujacych i to oni od teraz stali sie elita. I tak w kolko, od poczatku az do teraz. To jest normalne, ze ludzie sie zmieniaja. Ooo i jeszcze cos: skoro Wam sie tak nudzi ta gra tutaj, to wniosek jest tylko jeden - za duzo gracie i zbyt szybko cala rozgrywka staje sie dla Was rutyna.
Jakby ktos nie wiedzial, to jestem za updatem, ale za takim, ktory nie zagrozi wiekszosci naszych zdobyczy, bo reset wszystkiego moze tylko zniechecic. |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
valckov
Rayquaza :3

|
|
|
|
jak juz Kratos napisal:"utracone zostana wszystkie przedmioty, na ktore duza czesc graczy wydawala realne pieniadze"
masz racje ja sam wydalem 68 Euro na bz
i artenatywa jest taka oddemnie : Ostatni dzien Pokecrafta=1 Dzien dla kazdego zazyczona Legenda :)
PS:http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/af7c0be1ddcb67d4 :) |
_________________ ☆gdy stracę Pokeballe, stracę wszystko☆ |
|
|
|
 |
Toczinsonix

|
|
|
|
| Chciałbym wam przypomniec ze nikt wam nie kazał wydawać na to pieniędzy. |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
|
|
|
| A poza tym może administracja odda pp które wydaliśmy na ity i stare vipy. |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
valckov
Rayquaza :3

|
|
|
|
Jak by tak bylo to by bylo nice |
_________________ ☆gdy stracę Pokeballe, stracę wszystko☆ |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
|
|
|
| ja mam takie pytanie czy jak by kasowali wszystko to czy była by możliwość voucherów przenieść bo jednak trochę ich szkoda bo specjalnie na update je trzymałem :/ |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
Olcius_28
The drama Queen
Wiek: 22 Dołączyła: 28 Lip 2016 Posty: 313 Skąd: Z Psychiatryka
|
|
|
|
Jeśli ma być reset wszystkiego to przydałoby się zmienić.
UwU.png
|
 |
| Plik ściągnięto 57 raz(y) 939.94 KB |
|
_________________ Zwycięzca ma wielu przyjaciół- zwyciężony prawdziwych.
Kocham Melanie Martinez
Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3. |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
To teraz ja.
Kiedyś chyba sam robiłem taki temat ale nie przeszedł. Moim zdaniem reset sie przyda no bo popatrzcie: ''ej idziesz na survival na rybki?'', ''po co? ide sobie pobiegac przez 2 godziny wokol arenki''. Po resecie takie cos byloby rzadkoscia poniewaz kazdy byl by zajety lapaniem pokemonow, zdobywaniem itemkow z PRZYJACIÓŁMI. Nie szkoda mi mojego suicune albo innych dobrych pokow ktorych nie zdobywalem tak od paru dni tylko lat. |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
Jestem Na TAK , ale też na NIE xD. Są + i - ale nie chce mi sie ich wymieniac.
Denek kiedy mozemy sie spodziewac resetu? |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| Dobrze napisane kamplo MY wy wszytko macie wspólne s przynajmniej w większości nie każdy ma tak dobrze jak wy. Ja natomiast mam SWOJE póki. O maszek a reset ro reset all znika. |
|
 |
|
|