Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
Vkick

|
Wysłany: 19 Luty 2017
|
|
|
Legends Błażeju podanie przeciętne. Według mnie mogłeś napisać trochę więcej jednak samo podanie nie jest najgorsze. Dam Ci szanse Zaliczone. Powodzenia w walkach.
Kaczy Konradzie twoja historia podbiła moje serce ;D . Podanie napisane w fajny humorystyczny sposób. Trzeba umieć pisać takie podania . Według mnie podanie jest dobre. Nie mam do czego się przyczepić Zaliczone. Powodzenia w walkach.
*edit dzięki domi |
| Ostatnio zmieniony przez Vkick 19 Luty 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
possible
possible
|
Wysłany: 20 Luty 2017 Re: Liderzy Sal Rekrutacja: Fighting+Normal+Flying+Fire
|
|
|
Podanie na lidera sali Fire.
Cześć mam na imię Kacper i mam 12 lat.
Przygodę z pokemonami zacząłem ,kiedy wyszła gra Pokemon go. Wtedy bardzo mnie zainteresowały pokemony.
Kiedy doszły nowe aktualizacje do gry mój telefon nie wytrzymywał i musiałem odinstalować grę. Wtedy zacząłem szukać gry związanymi z pokemonami. Natknąłem się na pewien serwer pixelmon ale szybko mi się znudził. Po jakimś czasie kolega pokazał mi serwer pokecrafta i od razu spodobał mi się on. Kupiłem sobie vip'a a wtedy ukazała mi się nowa gra z nowymi możliwościami. Codziennie grałem w grę by tylko moje pokemony były coraz lepsze i miały lepszy level.
Dlaczego mam szansę na zostanie liderem:
-jestem uczciwy
-znam serwer bardzo dobrze
- nigdy nie byłem karany
-można mi zaufać
-staram się regularnie wchodzić na serwer
Chciałbym zostać liderem sali fire ponieważ :
-Lubię pomagać innym graczom
-Lubię toczyć bitwy pokemonów
-Uwielbiam serwer pokecraft i dążę do jego większego rozprzestrzeniania
Mój skład pokemonów to :
-Flaeron
-Blaziken
-Arcanine
-Hundom
-Typhlosion
-Sh Charizar
Pozdrawiam serdecznie Kacper
2017-02-20_10.25.44.png a to ss |
 |
| Plik ściągnięto 25 raz(y) 473.15 KB |
|
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 20 Luty 2017
|
|
|
possible dostajesz warna + zakaz pisania podań na 1 miesiąc.
Złamanie zasady 6 |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
possible
possible
|
|
|
|
| co jest nie tak ? |
|
|
|
 |
!i!Icekox!i!

|
|
|
|
Cześć. Mam na imię Ala mam 15 lat. Chciałam startować na liderkę sali Fly
Dlaczego ten typ
Pokemony Fly są bardzo sile jak i zwinne. Przygodę zaczęłam z pokemonami gdy pierwszy raz złapałam Archena. Był on bardzo silny i można było zrobić na nim wiele kabinacji ataków. Moim ulubieńcem jest Archeops. Jest jednym ze pokemonów skamielin, jest też jednym z najlepszych pokemonów. Archeops jest tak silny że raz pokonałam nim 6 pokemonów na 100 lv. Posiada atak który jest bardzo silny ten atak to Acrobatics. Na tym pokemonie zawsze na wyścigach odbywam 1 miejsce lub 2. Moim drugim ulubieńcem jest Yamnaga jest bardzo dobry pokemonem pod względem szybkości. Ją najczęściej można złapać z SpeedBost'em. Na niej są bardzo dobre ataki ale najlepszy jest Detect. Nie umożliwia przeciwnikowi zrobić ruchu.
Czy byłam karana?
Nie byłam nigdy karana.
Dlaczego mam zostać liderką:.
-nie oszukuje,
-trzymam się regulaminu walk
-Jestem uczciwa
-Pomagam wielu graczą
-Lubie walczyć pokebitwy wiec walki byłyby zawsze
Oto moje pokemony:
- Archeops
-Sh Emolga
-Aerodaktyl
-Yamnaga
-Gyarados
-Salamance
SS:
http://imgur.com/f6KMttH |
_________________ Pamiętaj, nie bój się mi/nam powiedzieć czego co ciebie dręczy. Zawsze znajdzie się chwila dla ciebie ;)
Gdy masz jakieś pytania które nie wiesz jak na nie odpowiedzieć lub coś czego nie wiesz czy można zrobić...
Zgłoś się do mnie ;) |
|
|
|
 |
miki54181

|
Wysłany: 22 Luty 2017
|
|
|
Preambuła:
Witam was wszystkich bardzo serdecznie, nazywam się Mikołaj, co pewnie nie trudno wywnioskować po moim nicku. Wracając do tematu, piszę ten post ponieważ chciałbym mieć zaszczyt pełnić wielce-szanowną funkcję lidera sali fighting.
Autoopis, czyli kilka słów "o mnie":
A więc jestem ekscentryczno-kuriozalno-osobliwo-nienormalnym 17 latkiem. Na pewno jestem też groteskowy, w tym małym, ale też jakże wielkim, dobrym tego słowa znaczeniu. Ponieważ charakteryzuję się niejednorodnością, absurdem. W ważnych sprawach jestem poważny, godny zaufania i uczciwy. Zresztą "Faber est suae quisque fortunae" a ja jeszcze nikogo nie oszukałem Natomiast w wolnym czasie jestem komicznym wariatem z którym mozna sobie pogadać i pożartować.
Dlaczego właśnie typ fighting?
Hmm... Pewnie dlatego, że fighting jest moim ulubionym typem, zaraz po dragon i psychic. Myślę, że kolejnym powodem jest to, iż bardzo lubię ten typ z powodu że nie ma tak oczywistych kontr jak water czy rock. Jest też wiele ciekawych i arcymocnych ataków tego typu (nie chcę mówić konkretnych nazw, aby nie zdradzać moich movesetów ). Następnym, banalnym aczkolwiek szczerym powodem jest to, że poki tego właśnie typu po prostu bardzo mi sie podobają. Zresztą podobały mi sie od zawsze kiedy na przykład grałem w karty pokemon miałem najlepszą talię dragon-fighting w szkole, którą bez najmniejszego problemu "rozgramiałem" każdego rywala, ale co was to obchodzi...
Czy byłem karany?!
-Nie (no chyba że mute )
Dlaczego chcę zostać liderem? (nie byle jakim, ale fighting)
Chiałbym zostać liderem tego właśnie typu ponieważ to bardzo zaszczytna pozycja i chciałbym pomóc w tworzeniu "kadry" serwera.
Dlaczego to ja mam zostać liderem?
-nigdy nikogo nie oszukałem
-pomagam na chacie, w wymianach, evolucjach itp. itd.
-bardzo lubię ten server
-jestem aktywny codziennie (czasem nawet nałogowo)
-uwielbiam typ fight
-jestem cierpliwy (napewno sie przyda)
-staram się pisac poprawną polszczyzną
-jestem już prawie dorosły
-nie klepię biedy (nie da się przez to mnie przekupić )
-Nie gram na żadnym innym serverze (nie mam nawet mc )
Mój team:
-Poliwrath
-Hitmonchan
-Infernape
-Blaziken
-Lucario
-Machamp
SS:
PS Mój post jest chaotyczny?
-Jest, ale to chyba oznacza że jest też szczery cnie? |
| Ostatnio zmieniony przez miki54181 24 Luty 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Lolek29
lolek29
Wiek: 20 Dołączył: 22 Sty 2017 Posty: 27 Skąd: Z Krainy Lolowatośći
|
|
|
|
<Coś o Mnie>
Nazywam sie Mikołaj mam 11 lat i lubię pokemony. A najbardziej typ Fighting. W szkole jak ktoś mnie zaczepi to nie odpuszczę jestem silny ( no tak można powiedzieć xD ) jak pokemonu typu walczącego , znam się na tym i zawsze ale to zawsze lubię z kimś walczyć pokemonami , nigdy z żadnej walki nie uciekłem bo się nie boje nawet z największymi kozakami którzy mają legendy i inne poki. Walczę też na serwerach pvp i przyznam że się umiem klepać ale nie o tym mowa.
<Dlaczego typ Fighting ?>
Tak jak już wspomniałem lubię walczyć i się nie poddam , lubię też typ fighting z powodu na te pokemony takie jak Lucario Poliwrath i Machamp taki jak pudzian xD zawsze lubiłem walki i bajki z walkami jak byłem mały to oglądałem dużo takich fajnych bajek i jak je oglądałem to chciałem to zobaczyć w realu bo lubię oglądać walki , już dużo w szkole takich widze to się aż się śmieje wiem to okrutne ale jak mnie kiedyś bili to każdy się śmiał i nikt nie pomagał wiec niech teraz sami cierpią ale podanie nie dotyczy mojego życia xD.
<Czy byłem kiedyś karany ?>
Nigdy nie byłem karany mute ani jailem , przestrzegam regulaminu i nigdy nie przekląłem , nie miałem bana i innych kar.
<Dlaczego mam być liderem fighting>
Nigdy nie oszukałem nikogo , nie obraziłem , lubię się zaprzyjaźniać daję rady w zasadzie licytowania ( i tak większość nie słucha) odpowiadam na pytania i inne , daję nowym pokemony i balle. Tylko raz dostałem kicka gdy weszłem do wymieniarki z dinem xD.
Zapomniałem mój skład to:
Poliwrath Sh
Machamp
Lucario
Lucario Sh
Primeape
Infernape
SS- http://imgur.com/a/MtVpm
Myślę że mi się uda (to moje 2 podanie :) ) |
_________________ Był Graczem Stał Się Lolkiem
 |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 22 Luty 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Lolek29
lolek29
Wiek: 20 Dołączył: 22 Sty 2017 Posty: 27 Skąd: Z Krainy Lolowatośći
|
|
|
|
Nieda się włączyć ss wiec proszę go zkopiować i wkleić w gogle przepraszam
Link już działa ~Dominik493~ |
_________________ Był Graczem Stał Się Lolkiem
 |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 22 Luty 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
IceKox - Zaliczone
Miki - Poprawka
Lolek - Niezaliczone
Oceniali Vkick i Dominik493 |
 |
|
|
|
 |
miki54181

|
|
|
|
Witam wszystkich ponownie. Dominiku albo vkicku-u czy moglibyście napisać na PW co mam poprawić w moim podaniu?
Dziękuję i pozdrawiam, Mikołaj |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Otwieram Rekrutacje na lidera sali Psychic
Otwieram Rekrutacje na lidera sali Water
Czas obu rekru (8.03) |
 |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
Wysłany: 23 Luty 2017
|
|
|
Szczęść Boże tu Kampelo i słyszałem, że brakuje liderów wiec zgłaszam się na jakże wspaniały i kompletny typ FLYING
*Coś o mnie
Nazywam się Kuba mam 16 lat, urodziłem się w pięknym i malowniczym mieście o bujnej nazwie Szczecin. Od dziecka interesowałem się pokemonami i ładnymi kobitkami, ale jak widać bardziej od szczupłych blondynek pociągają mnie pixelowe potworki. Ogólnie jednym z powodów mojej kandydatury na lidera Fly jest moje zamiłowanie do ptaków. Zawsze na wakacje chodzę na plaże i jak mewy latają i bombardują bezbronnych ludzi <hah frajerzy>
Lubię też gołębie, są takie słodziutkie, miłe w dotyku i dobrze smakują w sosie moje ukochanej babusi Marysi. Od czasu do czasu razem z babcia Marysia, chodzimy do jej mamusi na cmentarz <Prababci Jadzi>. Siadamy przy przeszklonej trumnie i z uśmiechem konsumujemy gołąbki w sosie własnym. Ostatnimi czasy uczęszczałem z moim wspaniałym kumplem jak i uczniem AndreSH'em na wspólne msze. Zaliczyliśmy również epizod w jednym z kościołów, gdzie razem służyliśmy Bogu. Niestety po sezonie rada najwyższa założyła na nas zakaz stadionowy i tak skończyła się nasza przygoda jako ministrantów. Nasz jedyny cel to zostanie najlepszymi trenerami na CUDOWNYM I WSPANIAŁYM serverze z IDEALNA i GENIALNA administracja <w sumie to pozdrawiam vkicka, jak jeszcze nie udusiłeś się, ze śmiechu to szacun> W wolnych chwilach lubię popykać w piłeczkę, czasem też się zdarzy, że usiądę i obejrzę jakiś film. Moja ulubiona seria są Star Wars'y.
*Karanie
No byłem, nie wiem czy mogę startować na lidera, najwyżej dostane warna za spam postami, ale denek jest chory i nie mam jak się zapytać
*Aktywność
Aktualnie długo, bo jeszcze mam ferie. Po nich myślę 1-3h + piątki i soboty dłużej <w niedziele oczywiście będę w kościele, proste nie?>
*Czemu akurat Flying i dlaczego Mr.Kamplo
Myślę, że jestem odpowiednią opcją na to stanowisko, lubię ten typ podobnie jak water, a poza tym nie muszę aż tak bardzo brać pod uwagę kontr <6:2 z Olą, never forget x'D> Przeważnie używam tylko poków Flying, także mam ich sporo w PC. Uwielbiam rywalizacje więc walki pojawiałyby się naprawdę często. Moim ulubionym pokemonem jest Gyarados, duży smok przypominający bydlaka z moich spodni, kappa. W sumie sympatia darze także Hounchkrow, pokemon z duża statystyka ataku jak i niemałym zdrowiem. Jestem pomocnym graczem, nigdy nie oszukuje, zawsze staram się być przyjazny dla innych osób, zawsze pilnuje porządku na serverze, ze mną na służbie żaden gagatek nie złamałby regulaminu :)
*Niszczyciele z Północy
Skarmory
Aerodactyl
Gyarados
Sigilyph
Hounchkrow
Gliscor
http://screenshot.sh/m1V3my1floChm |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 23 Luty 2017
|
|
|
pylski twoje podanie jest na bardzo niskim poziomie . Brak ss , wytłumaczenia dlaczego ten typ zmusza mnie do NIEZLICZENIA podania.
Kamplo w swoim podaniu zawarłeś wspaniałą historie ze swojego życia. Jednak ja ocenie tylko dział dlaczego ten typ. Napisałeś coś o ulubionych pokach tego typu i o samym typie . Myślę ,że jestem skłonny zaakceptować twoje podanie . ZALICZONE <dopytam się jak wygląda sprawa z twoim liderem> |
|
 |
LegendsPokeMon
|
Wysłany: 23 Luty 2017 Zmiana 1 poka w teamie
|
|
|
Chciałbym powiadomić iż wymieniłem butterfree na aerodactyla w moim teamie.
ss z dowodem że go mam http://imgur.com/6YIcBLE |
|
|
|
 |
kuba12345678
|
Wysłany: 24 Luty 2017
|
|
|
Cześć jestem Kuba i mam 12 lat. Gram na pokecrafcie od 2014-15 jakoś tak.
Nie byłem w żaden sposób karany . Mój nick w grze to kuba12345678
Dlaczego Water ?
We wszystkich grach pokemon w ,które grałem miałem zawsze team zdudowany z pokemonów typu water. Według mnie pokemony z typem water mają potencjał i są bardzo silne pod względem sp def i ataku.
Dlaczego ja mam zostać liderem?
-Jestem solidny
-Jestem miły dla wszystkich
-I co najważniejsze jestem ogarnięty.
-No i często wchodzę na serwer.
Moje pokemony z którymi chce walczyć to:
-Lapras
-Shiny Starmie
-Shiny Gyarados
-Lanturn
-Starmie (to mógłbym zmienić)
-I Wailord |