Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: dominik493
18 Lipiec 2017
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
Autor Wiadomość
Vkick 

Wysłany: 19 Luty 2017   

Legends Błażeju podanie przeciętne. Według mnie mogłeś napisać trochę więcej jednak samo podanie nie jest najgorsze. Dam Ci szanse Zaliczone. Powodzenia w walkach.

Kaczy Konradzie twoja historia podbiła moje serce ;D . Podanie napisane w fajny humorystyczny sposób. Trzeba umieć pisać takie podania . Według mnie podanie jest dobre. Nie mam do czego się przyczepić Zaliczone. Powodzenia w walkach.

*edit dzięki domi
Ostatnio zmieniony przez Vkick 19 Luty 2017, w całości zmieniany 1 raz  

possible 
possible

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 20 Luty 2017   Re: Liderzy Sal Rekrutacja: Fighting+Normal+Flying+Fire

Podanie na lidera sali Fire.
Cześć mam na imię Kacper i mam 12 lat.
Przygodę z pokemonami zacząłem ,kiedy wyszła gra Pokemon go. Wtedy bardzo mnie zainteresowały pokemony.
Kiedy doszły nowe aktualizacje do gry mój telefon nie wytrzymywał i musiałem odinstalować grę. Wtedy zacząłem szukać gry związanymi z pokemonami. Natknąłem się na pewien serwer pixelmon ale szybko mi się znudził. Po jakimś czasie kolega pokazał mi serwer pokecrafta i od razu spodobał mi się on. Kupiłem sobie vip'a a wtedy ukazała mi się nowa gra z nowymi możliwościami. Codziennie grałem w grę by tylko moje pokemony były coraz lepsze i miały lepszy level.

Dlaczego mam szansę na zostanie liderem:
-jestem uczciwy
-znam serwer bardzo dobrze
- nigdy nie byłem karany
-można mi zaufać
-staram się regularnie wchodzić na serwer

Chciałbym zostać liderem sali fire ponieważ :
-Lubię pomagać innym graczom
-Lubię toczyć bitwy pokemonów
-Uwielbiam serwer pokecraft i dążę do jego większego rozprzestrzeniania

Mój skład pokemonów to :
-Flaeron
-Blaziken
-Arcanine
-Hundom
-Typhlosion
-Sh Charizar

Pozdrawiam serdecznie Kacper

2017-02-20_10.25.44.png
a to ss
Plik ściągnięto 25 raz(y) 473.15 KB

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 20 Luty 2017   

possible dostajesz warna + zakaz pisania podań na 1 miesiąc.

Złamanie zasady 6

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

possible 
possible

Ostrzeżeń:
 3/3/6

co jest nie tak ?

!i!Icekox!i! 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Cześć. Mam na imię Ala mam 15 lat. Chciałam startować na liderkę sali Fly

Dlaczego ten typ

Pokemony Fly są bardzo sile jak i zwinne. Przygodę zaczęłam z pokemonami gdy pierwszy raz złapałam Archena. Był on bardzo silny i można było zrobić na nim wiele kabinacji ataków. Moim ulubieńcem jest Archeops. Jest jednym ze pokemonów skamielin, jest też jednym z najlepszych pokemonów. Archeops jest tak silny że raz pokonałam nim 6 pokemonów na 100 lv. Posiada atak który jest bardzo silny ten atak to Acrobatics. Na tym pokemonie zawsze na wyścigach odbywam 1 miejsce lub 2. Moim drugim ulubieńcem jest Yamnaga jest bardzo dobry pokemonem pod względem szybkości. Ją najczęściej można złapać z SpeedBost'em. Na niej są bardzo dobre ataki ale najlepszy jest Detect. Nie umożliwia przeciwnikowi zrobić ruchu.

Czy byłam karana?
Nie byłam nigdy karana.

Dlaczego mam zostać liderką:.
-nie oszukuje,
-trzymam się regulaminu walk
-Jestem uczciwa
-Pomagam wielu graczą
-Lubie walczyć pokebitwy wiec walki byłyby zawsze

Oto moje pokemony:
- Archeops
-Sh Emolga
-Aerodaktyl
-Yamnaga
-Gyarados
-Salamance

SS:
http://imgur.com/f6KMttH

miki54181 

Wysłany: 22 Luty 2017   

Preambuła:
Witam was wszystkich bardzo serdecznie, nazywam się Mikołaj, co pewnie nie trudno wywnioskować po moim nicku. Wracając do tematu, piszę ten post ponieważ chciałbym mieć zaszczyt pełnić wielce-szanowną funkcję lidera sali fighting. :-)

Autoopis, czyli kilka słów "o mnie":
A więc jestem ekscentryczno-kuriozalno-osobliwo-nienormalnym 17 latkiem. Na pewno jestem też groteskowy, w tym małym, ale też jakże wielkim, dobrym tego słowa znaczeniu. Ponieważ charakteryzuję się niejednorodnością, absurdem. W ważnych sprawach jestem poważny, godny zaufania i uczciwy. Zresztą "Faber est suae quisque fortunae" a ja jeszcze nikogo nie oszukałem Natomiast w wolnym czasie jestem komicznym wariatem z którym mozna sobie pogadać i pożartować.

Dlaczego właśnie typ fighting?
Hmm... Pewnie dlatego, że fighting jest moim ulubionym typem, zaraz po dragon i psychic. Myślę, że kolejnym powodem jest to, iż bardzo lubię ten typ z powodu że nie ma tak oczywistych kontr jak water czy rock. Jest też wiele ciekawych i arcymocnych ataków tego typu (nie chcę mówić konkretnych nazw, aby nie zdradzać moich movesetów ;-) ). Następnym, banalnym aczkolwiek szczerym powodem jest to, że poki tego właśnie typu po prostu bardzo mi sie podobają. Zresztą podobały mi sie od zawsze kiedy na przykład grałem w karty pokemon miałem najlepszą talię dragon-fighting w szkole, którą bez najmniejszego problemu "rozgramiałem" każdego rywala, ale co was to obchodzi...

Czy byłem karany?!
-Nie (no chyba że mute ;-) )

Dlaczego chcę zostać liderem? (nie byle jakim, ale fighting) ;-)

Chiałbym zostać liderem tego właśnie typu ponieważ to bardzo zaszczytna pozycja i chciałbym pomóc w tworzeniu "kadry" serwera.

Dlaczego to ja mam zostać liderem?

-nigdy nikogo nie oszukałem
-pomagam na chacie, w wymianach, evolucjach itp. itd.
-bardzo lubię ten server ;-)
-jestem aktywny codziennie (czasem nawet nałogowo)
-uwielbiam typ fight
-jestem cierpliwy (napewno sie przyda)
-staram się pisac poprawną polszczyzną ;-)
-jestem już prawie dorosły
-nie klepię biedy (nie da się przez to mnie przekupić :-P )
-Nie gram na żadnym innym serverze (nie mam nawet mc ;-) )

Mój team:

-Poliwrath
-Hitmonchan
-Infernape
-Blaziken
-Lucario
-Machamp

SS:

PS Mój post jest chaotyczny?
-Jest, ale to chyba oznacza że jest też szczery cnie?
Ostatnio zmieniony przez miki54181 24 Luty 2017, w całości zmieniany 2 razy  

Lolek29 
lolek29

Ostrzeżeń:
 1/3/6

<Coś o Mnie>

Nazywam sie Mikołaj mam 11 lat i lubię pokemony. A najbardziej typ Fighting. W szkole jak ktoś mnie zaczepi to nie odpuszczę jestem silny ( no tak można powiedzieć xD ) jak pokemonu typu walczącego , znam się na tym i zawsze ale to zawsze lubię z kimś walczyć pokemonami , nigdy z żadnej walki nie uciekłem bo się nie boje nawet z największymi kozakami którzy mają legendy i inne poki. Walczę też na serwerach pvp i przyznam że się umiem klepać ale nie o tym mowa.

<Dlaczego typ Fighting ?>

Tak jak już wspomniałem lubię walczyć i się nie poddam , lubię też typ fighting z powodu na te pokemony takie jak Lucario Poliwrath i Machamp taki jak pudzian xD zawsze lubiłem walki i bajki z walkami jak byłem mały to oglądałem dużo takich fajnych bajek i jak je oglądałem to chciałem to zobaczyć w realu bo lubię oglądać walki , już dużo w szkole takich widze to się aż się śmieje wiem to okrutne ale jak mnie kiedyś bili to każdy się śmiał i nikt nie pomagał wiec niech teraz sami cierpią ale podanie nie dotyczy mojego życia xD.

<Czy byłem kiedyś karany ?>

Nigdy nie byłem karany mute ani jailem , przestrzegam regulaminu i nigdy nie przekląłem , nie miałem bana i innych kar.

<Dlaczego mam być liderem fighting>

Nigdy nie oszukałem nikogo , nie obraziłem , lubię się zaprzyjaźniać daję rady w zasadzie licytowania ( i tak większość nie słucha) odpowiadam na pytania i inne , daję nowym pokemony i balle. Tylko raz dostałem kicka gdy weszłem do wymieniarki z dinem xD.

Zapomniałem mój skład to:
Poliwrath Sh
Machamp
Lucario
Lucario Sh
Primeape
Infernape

SS- http://imgur.com/a/MtVpm

Myślę że mi się uda (to moje 2 podanie :) )

Lolek29 
lolek29

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Nieda się włączyć ss wiec proszę go zkopiować i wkleić w gogle przepraszam

Link już działa ~Dominik493~

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

IceKox - Zaliczone

Miki - Poprawka

Lolek - Niezaliczone

Oceniali Vkick i Dominik493

miki54181 

Witam wszystkich ponownie. Dominiku albo vkicku-u czy moglibyście napisać na PW co mam poprawić w moim podaniu?
Dziękuję i pozdrawiam, Mikołaj

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Otwieram Rekrutacje na lidera sali Psychic
Otwieram Rekrutacje na lidera sali Water

Czas obu rekru (8.03)

Kamplo 
Nocny strażnik

Wysłany: 23 Luty 2017   

Szczęść Boże tu Kampelo i słyszałem, że brakuje liderów wiec zgłaszam się na jakże wspaniały i kompletny typ FLYING

*Coś o mnie

Nazywam się Kuba mam 16 lat, urodziłem się w pięknym i malowniczym mieście o bujnej nazwie Szczecin. Od dziecka interesowałem się pokemonami i ładnymi kobitkami, ale jak widać bardziej od szczupłych blondynek pociągają mnie pixelowe potworki. Ogólnie jednym z powodów mojej kandydatury na lidera Fly jest moje zamiłowanie do ptaków. Zawsze na wakacje chodzę na plaże i jak mewy latają i bombardują bezbronnych ludzi <hah frajerzy>
Lubię też gołębie, są takie słodziutkie, miłe w dotyku i dobrze smakują w sosie moje ukochanej babusi Marysi. Od czasu do czasu razem z babcia Marysia, chodzimy do jej mamusi na cmentarz <Prababci Jadzi>. Siadamy przy przeszklonej trumnie i z uśmiechem konsumujemy gołąbki w sosie własnym. Ostatnimi czasy uczęszczałem z moim wspaniałym kumplem jak i uczniem AndreSH'em na wspólne msze. Zaliczyliśmy również epizod w jednym z kościołów, gdzie razem służyliśmy Bogu. Niestety po sezonie rada najwyższa założyła na nas zakaz stadionowy i tak skończyła się nasza przygoda jako ministrantów. Nasz jedyny cel to zostanie najlepszymi trenerami na CUDOWNYM I WSPANIAŁYM serverze z IDEALNA i GENIALNA administracja <w sumie to pozdrawiam vkicka, jak jeszcze nie udusiłeś się, ze śmiechu to szacun> W wolnych chwilach lubię popykać w piłeczkę, czasem też się zdarzy, że usiądę i obejrzę jakiś film. Moja ulubiona seria są Star Wars'y.

*Karanie

No byłem, nie wiem czy mogę startować na lidera, najwyżej dostane warna za spam postami, ale denek jest chory i nie mam jak się zapytać

*Aktywność

Aktualnie długo, bo jeszcze mam ferie. Po nich myślę 1-3h + piątki i soboty dłużej <w niedziele oczywiście będę w kościele, proste nie?>

*Czemu akurat Flying i dlaczego Mr.Kamplo

Myślę, że jestem odpowiednią opcją na to stanowisko, lubię ten typ podobnie jak water, a poza tym nie muszę aż tak bardzo brać pod uwagę kontr <6:2 z Olą, never forget x'D> Przeważnie używam tylko poków Flying, także mam ich sporo w PC. Uwielbiam rywalizacje więc walki pojawiałyby się naprawdę często. Moim ulubionym pokemonem jest Gyarados, duży smok przypominający bydlaka z moich spodni, kappa. W sumie sympatia darze także Hounchkrow, pokemon z duża statystyka ataku jak i niemałym zdrowiem. Jestem pomocnym graczem, nigdy nie oszukuje, zawsze staram się być przyjazny dla innych osób, zawsze pilnuje porządku na serverze, ze mną na służbie żaden gagatek nie złamałby regulaminu :)

*Niszczyciele z Północy

Skarmory
Aerodactyl
Gyarados
Sigilyph
Hounchkrow
Gliscor
http://screenshot.sh/m1V3my1floChm

Vkick 

Wysłany: 23 Luty 2017   

pylski twoje podanie jest na bardzo niskim poziomie . Brak ss , wytłumaczenia dlaczego ten typ zmusza mnie do NIEZLICZENIA podania.

Kamplo w swoim podaniu zawarłeś wspaniałą historie ze swojego życia. Jednak ja ocenie tylko dział dlaczego ten typ. Napisałeś coś o ulubionych pokach tego typu i o samym typie . Myślę ,że jestem skłonny zaakceptować twoje podanie . ZALICZONE <dopytam się jak wygląda sprawa z twoim liderem>

LegendsPokeMon

Wysłany: 23 Luty 2017   Zmiana 1 poka w teamie

Chciałbym powiadomić iż wymieniłem butterfree na aerodactyla w moim teamie.
ss z dowodem że go mam http://imgur.com/6YIcBLE

kuba12345678

Wysłany: 24 Luty 2017   

Cześć jestem Kuba i mam 12 lat. Gram na pokecrafcie od 2014-15 jakoś tak.
Nie byłem w żaden sposób karany . Mój nick w grze to kuba12345678

Dlaczego Water ?
We wszystkich grach pokemon w ,które grałem miałem zawsze team zdudowany z pokemonów typu water. Według mnie pokemony z typem water mają potencjał i są bardzo silne pod względem sp def i ataku.

Dlaczego ja mam zostać liderem?
-Jestem solidny
-Jestem miły dla wszystkich :-)
-I co najważniejsze jestem ogarnięty.
-No i często wchodzę na serwer.

Moje pokemony z którymi chce walczyć to:
-Lapras
-Shiny Starmie
-Shiny Gyarados
-Lanturn
-Starmie (to mógłbym zmienić)
-I Wailord