Przesunięty przez: Kosmatek 8 Lipiec 2016 |
Liderzy SAL! Rekrutacja: Zamknięta |
| Autor |
Wiadomość |
Kamplo
Nocny strażnik
|
Wysłany: 28 Czerwiec 2016
|
|
|
http://screenshooter.net/102812402/axkvogq
http://screenshoot er.net/102812402/ghumpbm
Jest napisane, że Bóg dał mi misję i że kiedyś już się na to próbowałem dostać. Jeśli chodzi o długość to może nie jest długie, ale są zawarte wszystkie potrzebne informacje, a nie będę opisywał swojego życia prywatnego :P |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Vkick zostaje nowym liderem sali Dragon gz !!
Kamplo-Dałem ci niezaliczone ale jednak postanowiłem dać ci do poprawki bo mało osób idzie na water a nie chce by lider był bez walki :) Postaraj się z next podaniem :D. |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
|
|
|
*Poprawa Podania
Witajcie Parafianie. Jestem Kamplo i chciałbym zostać liderem Sali Wodnej.
*Coś o mnie
No to jak pisałem wcześniej jestem Kamplo a mam na imię Kuba. Mam 16 lat. Na serverze PokeCraft gram ponad 2 lata.
Moim zainteresowaniem od dziecka są pokemony. By ćwiczyć swoją technike walk praktykuje na stronie Pokemon ShowDown.
Byłem kiedyś ministrantem w Kościele. Dlatego w każdą niedziele uczęszczam na Msze Świętą z moją babcią.
Rok temu uczęszczałem także do chóru w owym kościele i musze przyznać, że śpiewałem jak anioł. Sądze, że to chyba na tyle :D
*Czy byłem kiedyś karany?/Ile spędzam czasu na serwerze?
Tak, jak każdy wie.. Ale zostałem uniewinniony przez Denka.
DUUUUUUUŻOOOO
*Czemu akurat Sala Water?
Ponieważ ten typ jest bardzo interesujący oraz potężny. Jak chyba każdy wie próbowałem raz przystąpić do walk o lidera tego typ, lecz mi się nie udało. Dlatego chce spróbować jeszcze raz. Gdy zaczełem gre na tym serwerze zdałem sobie sprawe, że o właśnie ten typ jest dla mnie przeznaczony
(Tak ja pisałem w wcześniejszym podaniu bóg mnie wybrał ale ok). Pokemon który przekonał mnie do tego typu to Cloyster, ponieważ jak oglądałem anime "Indigo league" spodobałą mi się jego poprzednia forma Shellder.
*Niszczyciele
-Slowbro
-Empoleon
-Gyarados
-Lanturn
-Swampert
-Blastoise
<Dodatkowo Omastar i oczywiście CLOYSTER>
*Ss
http://screenshooter.net/102812402/axkvogq
http://screenshooter.n et/102812402/ghumpbm
p.s. I tak tamto podanie było lepsze xDD |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
Wysłany: 29 Czerwiec 2016
|
|
|
Coś o mnie (Wstęp):
Heja!Mam na imię Kacper.Obecnie posiadam 12 lat.Fajnie by było gdybyście nie brali mnie za dzieciaka pod względem wieku ;).Interesuję się filmami/grami oraz książkami przygodowymi, pokemonami oraz mediami społecznościowymi.Chciałbym się ubiegać o lidera sali Dark :).
Dlaczego ten typ?
Swojego czasu interesowałem się kryminałami,creepypastami itp.Gdy obejrzałem film kinowy Pokemon "Zoroark mistrz iluzji" troszkę się wzruszyłem ze względu na zorue i zoroarka.Gdy jest możliwość postanowiłem się starać o owego lidera :).
Czy byłem karany?
Niestety lub dla niektórych stety owszem.Jailem.Banem 24h i drobnymi mucikami 10-30 minut.
Mój skład:
Mój skład stanowią:Bisharp,weavile,krookodile,drapion,houndoom oraz zoroark:
Coś odemnie na koniec:
Niektórzy na serwerze mogą mnie uważać za randoma i nieodpowiedzialnego dzieciaka.Ale tak nie jest.Już wiele razy pomogłem graczom którzy mieli problemy np doradziłem,dałem balle, jedzenie itp.Nie chciałem nikogo prowokować (no chyba że Arejcza :D), a jeśli nawet to zrobiłem to przepraszam.Mam nadzieje że moje podanie będzie pozytywnie rozpatrzone.Bardzo długie ono nie jest lecz myślę że się nadaje :).
2016-06-29_11.12.37.png
|
 |
| Plik ściągnięto 33 raz(y) 499.07 KB |
|
|
|
|
 |
AndreSH
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2016
|
|
|
Jestem AndreSH i chcę zostać liderem Psychic.
*Coś o sobie
Siemanko, witam w moim podaniu, tak jak napisałem chciałbym zostać liderem tego typu. Nazywam się Marcin i mam 16 lat. Na serverze gram ok. Rok max 1,5r. Interesuje się sportami ekstremalnymi takimi jak stunt czy surfing. Wolny czas spędzam w McD na zmywaku. Tak jak widać wyżej nie tylko interesuje się owymi sportami ale
również je uprawiam. Jestem sympatyczny, koleżenski, pomocny, mądry, zawsze uśmiechnięty no i oczywiście skromny <hihi>. Tyle jezeli chodzi o mnie czas przejść do ciekawszej części czyli pokemony.
*Czy byłem kiedyś karany? / Ile spędzam czasu na serwerze?
Nie :D / Około 2-5 godzin dziennie.
*Czemu akurat ten typ?
Wybrałem ten typ dlatego, że to właśnie on jest moim ulubionym i jak napisałem wyżej chciałbym zostać liderem. Spodobały mi się te pokemony na początku gry. Zaciekawily mnie ataki owego typu oraz taktyki które początkowo układał mi mój mentor i sensei Mr. Kamplo. Ale oczywiście w swoim czasie zacząłem układać je sam. Jeden pokemon który mnie bardzo zaciekawił był Wobbufet. Ma on bardzo dużo Hp i jest bardzo wytrzymały. Oczywiście nie zabrakło mi go w moim team'ie. <ale na "ławce" xD>. Mysle, że sprawdzę sie na posadzie Lidera.
Tyle Dziekuję i Pozdrawiam AndreSH
*Team
http://screenshooter.net/102812402/weuyqxj <możliwe zmiany> |
| Ostatnio zmieniony przez AndreSH 30 Czerwiec 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Karambo1337

|
Wysłany: 30 Czerwiec 2016 Lider Electric.
|
|
|
Witam jestem Karol mam 13 lat. Zamierzam ubiegać się o lidera Electric.
Czemu ten typ?
Dla mnie każdy pokemon jest potężny gdy go się wyrobi, potrafią nawet pokonać pokemony które kontrują nad nim. Ten typ wybrałem, gdyż natknąłem się na niego oglądając pokemony w internecie. Jak zobaczyłem ich szybkość i siłę złapałem się za głowę że ich wcześniej nie dostrzegałem.
Czy byłem karany?
Byłem dwoma banami za rzekomą próbę sprzedania konta ale jak powiedziałem kiedyś to nie ja możecie mi nie uwierzyć lub na odwrót. Na serwerze zachowuje kulturą osobistą.
Coś o mnie:
Uprawiam aktywnie sport, ćwiczę interesuje się chemią i biologią.
Ile spędzam czasu na pokecraft?
!-5h-3h zależy od zdrowia jak chory lub kontuzjowany to więcej, a mniej gdy dobrze się czuje i przez to idę z kolegami grać w nogę.
Mój team:
Ampharos
Electivire
Galvantula
Electrode
Magnezone
luxray
SS: http://imgur.com/0baImAA |
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 30 Czerwiec 2016
|
|
|
| Emm, sorki że to pisze ale jak ktoś miał bana to chyba nie może iść na lidera jedynie może jak denek pozwoli. |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Remczak Ty się nie udzielaj bo odwalasz szopkę żeby iść na byle jaki typ. "Electric forever " nowy ulubiony pok co chwile proszę Cię, to tylko wybór dominika |
|
|
|
 |
krzesimir24
Ja

|
|
|
|
Halo Halo Dzień Dobry.
Z tej strony krzesimir24 i chciałbym zgłosić się na lidera sali Electric.
Coś o mnie.
Na imię mam Krzesimir lat mam 14(w lipcu 15). Moje hobby to gotowanie i granie w gry.
Na serwerze gram około ponad 2 lata z małymi przerwami.
Czy Byłem Karany? / ile spędzam czasu na serwerze?
Raz byłem ukarany Jailem na godzinę albo 2 bo niechcący użyłem wędki na ox xD
Dziennie gram ponad 2 godzinki.
Dlaczego ten typ?
Ten typ nie jest moim ulubionym, ale wybrałem go z tego powodu: Lubie się bawić Elektryką.
Dla mnie Lider to nie tylko Ranga, lecz obowiązek bycia uczciwym. Ten kto posiada taką rangę obdarzony jest wielkim obowiązkiem, a raczej obowiązkami bycia; Uczciwym, miłym, pomagającym i jeszcze wiele innych...
Ja starałbym się utrzymywać wszystko w ładzie. Walki robiłbym systematycznie.
Moim ulubionym pokemonem z tego typu jest Jolteon. Przyciąga mnie do niego jego szybkość... Może pod tym względem nie pasujemy do siebie, ponieważ jestem trochę wolniejszy... Za to mocy mamy tyle samo (Przynajmniej ja tak uważam). Możemy położyć na łopatki każdego, kto wejdzie nam w drogę. (No i nie mogło zabraknąć go w moim teamie :D)
Typ typem, ale czas na Moje Pociechy ^^
-Jolteon (Sh)
-Electrivire (Sh)
-Ampharos
-Jolteon
-Emolga
-Electrivire
ss http://imgur.com/zt2wSlz
Liczę, że pozytywnie rozpatrzysz moje podanie :)
~krzesimir24 |
_________________ Co z tego że nie możemy wrócić? Mamy tu poważniejsze zmartwienia. |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Kamplo,krzesimir i andreSH-zaliczone
Remczak-Dostajesz niezaliczone.Bo zmieniasz typy chociaż to jest mało znaczące ale dostajesz też za codzienny spam.
Kacper7xD-Miałeś bana 24h + mało wyjaśnione czm ten typ.Niezaliczone
Karambo1337-Miałeś nie 1 ale 2 bany.Niezaliczone
Walki o Lidera sali Water
_Ola_28 vs Kamplo |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
XTygrySicaX