Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kosmatek
8 Lipiec 2016
Liderzy SAL! Rekrutacja: Zamknięta
Autor Wiadomość
Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 1 Styczeń 2016   Liderzy SAL! Rekrutacja: Zamknięta

W nawiązaniu do Waszej cennej sugestii Walk z Liderami Sal otwieramy rekrutacje!
Szukamy ogarniętych graczy znających się na pokemonach, posiadających czas na grę i wyzwania ;)
Co wymagamy?

* Sześć pokemonów pod wybraną sale (Pokemony nie mogą się powtarzać i muszą mieć 100 poziom)
* Aktywność (Minimum 2-3h dziennie)
* Kultura osobista (Gracz łamiący regulamin nie ma szans na zostanie liderem)
* Prowadzenie walk w sposób uczciwy (zakaz potek, revive, choice i innych wspomagaczy, które wpływają na wynik walki)
* Sala do walk na własnej działce (dot. liderów, którzy nie mają sali w Kanto).

Gdy podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone lider otrzymuję specjalną range podobną do vip, odznaki, własną sale oraz co najważniejsze: Pelerynkę!

Rock - piotr13231
Water - _Ola_28
Electric - RazorrBlaack
Grass - Fibako
Poison - CichyShow
Psychic - Brak
Fire - XTygrySicaX
Ground - patrykozaur123
Flying - szmn123
Bug - adi1
Normal - Asaro
Fighting - Xardix11
Steel - Ribu484
Ice - __Boy__
Ghost - Dominik493
Dragon - Vkick
Dark - dinostorm

Podania proszę składać w tym temacie :) Link z pokami, napisać coś o sobie i dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać na lidera!

adiii132 
Adiii

Wysłany: 1 Styczeń 2016   

Otwieram rekrutację na lidera POISON.

Osoby, które napisały podanie mogą skopiować je i wkleić tutaj.

Co do postów, Chcemy tu widzieć tylko podania oraz wyniki walk o lidera, wszystkie posty NIE związane z tym będą usuwane oraz karane. Mamy nadzieję, że to jasne.

CichyShow
Moderator

Wysłany: 2 Styczeń 2016   

Witam was.
Z tej strony CichyShow i chciałbym się ubiegać o posadę lidera typu Poison!
> Zacznę od pokemonów, więc to jest mój skład: http://scr.hu/0qdxh/3mn52 (zamieściłem ss'a już po wykonaniu zmiany)
> Czy byłem karany? Nigdy nie byłem karany banem na owym serwerze.
> Ile spędzam czasu na serwerze? Na serwerze spędzam po 2h+
> Dlaczego ten typ a nie inny? Liderem Poison już kiedyś byłem i jest to typ bardzo dobry i gdy ktoś umie nad nim zapanować może być bardzo ciężkim przeciwnikiem dla osób chcących zdobyć "Odznakę Duszy".
Mam nadzieję że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone, Pozdro!

Lajt 
Lider Sali Poison

Wysłany: 3 Styczeń 2016   

Hej.
Mam na imię Kacper mam 14 lat i Chciałbym startować na Lidera Poison. Zubat był jednym z moich pierwszych Pokemonów. Jest bardzo szybki i mocny, gdy go robiłem Odkryłem jeden z najmocniejszych
Typów, Poison. Na serwerze gram 2-5h, Nie bylem karany i zamierzam wygrać :D Moje pokemony to:
-Tentacruel
-Venomoth
-Crobat
-Ariados
-Drapion
-Gengar
ss:

2016-01-03_14.19.28.png
Plik ściągnięto 157 raz(y) 435.72 KB

Kosmatek 
Moderator

Wysłany: 4 Styczeń 2016   

Hej! Jestem Robert i postanowiłem napisać to podanie! Liderem tego typu chciałbym zostać, gdyż przy walkach z pierwszym liderem tego typu bardzo się męczyłem... lecz gdy w końcu wygrałem zacząłem sobie myśleć, że mogę stać się takim jak on... A czemu dopiero teraz? Teraz przypomniałem sobie po powróceniu o tym, a gdy zobaczyłem, że jest na poison rekrutacja, postanowiłem wystartować. Karany byłem daawno temu (jak jeszcze Dynia2010 grasował), mutem... (...ami XD). Dostałem dwa bany za nic, i kilka kicków jeszcze za wygłupy z rangą Moda... pierwszy ban od Kofiego za posiadanie "nielegalnego" itemu z questa... po 5 minutach dostałem unbana... dalej.. jak Kofi mi zdjął moda, dalej miałem WE, więc Zyczu został poproszony o zdjęcie go... na drugi dzień wracam ze szkoły i mam bana za "ZDRADA!". Sprawa była wyjaśniona szybko na forum. Jaila nigdy nie miałem, i to jest plus :3. Na serwerze gram od ostatnich kilku miesięcy panowania Cestisa... Interesuje się Judo, Minecraftem, lubię jeść słodycze (:D) i ogółem lubię grać w gry komputerowe... trzeba coś dodawać? :)

Rozpiska mojej aktywności na cały tydzień, na taki zwykły tydzień... (są wyjątki, święta itp.)

Poniedziałek - 30m - 1,5h (po 15:00 wracam do domu, a jeszcze obiad, odpocząć i wgl... później na 17:00 wychodze z domu i wracam o 21:00 [na trening])
Wtorek - 2h+
Środa - 45m - 2h (znowu mam trening, a wracam o 15:00, lecz już nie ide o 17:00 a o 18:00)
Czwartek - 2h+ (7 stycznia mnie nie ma :P)
Piątek - 2h - 3h (wyjątki ;])
Sobota - 2,5h+
Nidziela - 2,5h+

P.S. Na Crobacie trzymam Exp Share, bo boje się o przypadkowe upuszczenie.. wiem, że to dziwne XD

Screen z pokemonami na dole...

2016-01-04_16.39.15.png
Plik ściągnięto 190 raz(y) 748.79 KB

Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 4 Styczeń 2016, w całości zmieniany 3 razy  

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Liderem tego typu gg ale jakiego typu byłeś karany?

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Kosmatek 
Moderator

Dominik, odpowiem później, bo klawiatura mi padła a wychodzę z domu :/ uzupełnię to przepraszam :-:

~z tableta

@edit - dopisałem o karach, i aktywności, coś jeszcze wymaganego pominąłem? Także naprawiłem błędy z tego posta :P
Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 4 Styczeń 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Megabox 
MegaboX GamePlay

Witam nazywam się Megabox ,a w realu Marcin mam 15 lat . Poison jest moim 2 ulubioym typem (ulubiony to bug ale przez __Boy__ nie zdążyłem złożyć podania). Na Poison staruje 3 raz , jak to się mówi do 3 razy sztuka :D. Dlaczego ja? Hmmm jestem uczciwy , staram się pomagać (jeśli potrafię) każdemu graczowi, staram się dopilnować porządku. Fakt byłem karany ,ale uniewinniony przez denka :) (dostałem muta na zawsze :O, za niewinność). Na serwerze czas spędzam różnie , wiecie 3 gimnazjum , te egzaminy stres ugh , ale zazwyczaj 2h dziennie [(zawsze znajde czas nawalki o odznake;) ].Ciężko walczyłem z rodzicami :D , aby pozwolili mi grać ,ale skończyłem ulepszać poki uff ;).Chcę zostać liderem poison , no nie będę tutaj owijał w bawełnę dla vipa , ale przede wszystkim chcę się sprawdzić w nowej roli,roli która pokazała na przykładzie np. Torka , __Boy__'a ,że wymaga czasu i poświęcenia , i dlatego , żę chcę pokażać na co mnie stać gram na tym serwerze dość długo od początku 2014 . Uff napisałem się trochę , ale cóż to tak jak podanie o pracę więc :D, przejdźmy do najciekawszego wątku(moim zdaniem),pokemony ,a oto moi przyjaciele:

http://zapodaj.net/64152d16a7051.png.html

Myślę ,że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, dziękuje za uwage :) powodzenia wszystkim.

adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 4 Styczeń 2016   Witam

Witam mam Na imię Adrian i mam 18lat,hobby sport,wiec tak nie byłem karany,aktywność jest
gram już na serwerze około 2 lat,Wiec dlaczego poison?Poison to mój ulubiony typ,potem dark,a wiec na poison startuje też już 3 raz,Moim pokiem którego silę zobaczyłem jest crobat,że taki nie pozorny zubat może na takiego dobrego crobata wyjść,oczywiście jak sie go dobrze zrobi.Mam nadzieje że się uda,i życzę all powodzenia,a i mam nadzieje ze moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone oto moje poki:

2016-01-04_23.22.34.png
Plik ściągnięto 128 raz(y) 359.33 KB

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 5 Styczeń 2016   

Walki o lidera sali Poison

CichyShow vs adi1
Lajt vs Megabox
Kosmatek vs wgrany z 1 walki

życzę powodzenia :)

Rozgrywanie walk do 12.01

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Megabox 
MegaboX GamePlay

Wygrałem Z LiteV2 6:2
nie wierzą mi to ss eq odrazu po walkach

http://zapodaj.net/5cb2e7e51fdb4.png.html

CichyShow
Moderator

Wygrałem z adim 6:0
Sędziował torek i dominik (oraz razox i reszta :D)
------------
Wygrałem z Kosmatkiem 6:1
Sędziował Ribu.
Ostatnio zmieniony przez adiii132 6 Styczeń 2016, w całości zmieniany 1 raz  

adiii132 
Adiii

Finał o lidera POISON
Megabox vs Cichyshow

EDIT:
Megaboź wygrał 1 walkę, lecz gracze zaczęli się kłócić. Krelon postanowił aby grali do 3 zwycięstw i Cichyshow wygrał 3 walki pod rząd, co oznacza, ze megabox miał jedynie farta. Potem Megabox zaczął się kłócić, że nie obchodzi go co Krelon powiedział i że to on wygrał 1 walkę wiec on zostaje liderem. Więc nie wiem kto jest liderem poison xD

__Boy__ 
Bohater Lodu!

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 6 Styczeń 2016   

Krelon poszedł na rękę Showa. Aczkolwiek CichyShow wygrał 3 walki a Megabox jedną. Zdaję mi się, że liderem powinien zostać CichyShow, ponieważ wygrał te 3 walki (3:1), oraz Megabox gestem kłótni chciał uniknąć dodatkowych walk, ponieważ wie, że w pierwszej mu się poszczęściło.

Były Szef Liderów.

Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016

Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.

Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.

Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.

Ribu484 
Dazzled One

Wysłany: 6 Styczeń 2016   

Potwierdzam wyniki. :)

100% legit

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi