Przesunięty przez: Kosmatek 8 Lipiec 2016 |
Liderzy SAL! Rekrutacja: Zamknięta |
| Autor |
Wiadomość |
attena2
|
Wysłany: 15 Maj 2016
|
|
|
| Mam takie pytanie Czy ja moge isc Na lidera rozumiem swoje błedy ale chce sie zapytac czy moge, Rozumiem mialem klotnie z wieloma administratorami ale sie zmienilem. |
|
|
|
 |
Pysiekacz
|
Wysłany: 15 Maj 2016 Rekrutacja na lidera sali Flying
|
|
|
Jestem Pysiekacz,
Gram na tym serwerze od wielu lat, nie jestem karana.
Staram się utrzymywać dobre stosunki z graczami i administracją.
Moje pokemony to:
Shiny Crobat
Charizard
Shiny Emolga
Altaria
Skarmory
Shiny Aerodactyl
Wyszstkie są na poziomie setnym.
~~Amere humanum est
2016-05-15_14.07.53.png
|
 |
| Plik ściągnięto 51 raz(y) 925.53 KB |
|
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 15 Maj 2016
|
|
|
Pysiekacz- Za krótko,czm ten typ? Niezaliczone :) ile grasz na serwie?(h)
Attena - jak ci denek pozwoli to możesz :) |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
herkules328
|
Wysłany: 16 Maj 2016 Lider sali flying
|
|
|
Chciałbym zlorzyc podanie o lidera Flying moje poki to
-Archeops
-Dragonite (sh)
-Charizard
-Areodactyl
-Salamance
-Tropius
Wszystkie poki są oczywiście na 100lvl |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 16 Maj 2016
|
|
|
herkules
Wiele się namyśleć nie musiałam. Super podanie niewidzialnym pismem. Zali... Nie, tylko żartowałam. Niezaliczone. |
|
|
|
 |
Bartek_10
Bartek_10
|
Wysłany: 17 Maj 2016 O lidera normal
|
|
|
| Nazywam sie Bartek_10. Chciałbym wziąść udział w rekrutacji na lidera sali typu normal. Moje poki to Taurus, Girafarig, Braviary, Staraptor, Snorlax, i Kangashkan. Mam nadzieje że będę mógł wziąść w tej rekrutacji udział. Pozdrawiam Bartek_10 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 17 Maj 2016
|
|
|
| Bartek gz masz najlepsze podanie ze wszystkich.Nie no żartuje bardzo krótko czemu ten typ ss itp Niezaliczone |
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 17 Maj 2016
|
|
|
Nie wiem jak zacząć, więc przejdę od razu do spraw rekrutacyjnych (nie potrafię pisać podań :_:).
Informacje ogólne:
Nick: Torek
Czas spędzony na serwerze (dziennie): 2-5h
Dlaczego ten typ?:
Fazę na Normal mam już od jakiegoś czasu (kilku miesięcy), ale Kiririn wytrwale broniła swojego stanowiska. Byłem już Liderem Grass, Rock i Poison. Pierwszy typ lubię do dziś, mam do niego duży sentyment, zważywszy na to, że prowadziłem o nim blog i zawsze jako startera wybierałem pokemona typu trawiastego (wydawał mi się najsłodszy). Zrezygnowałem z powodu "wypadku", trafiłem do szpitala na około 3 miesiące i nie chciałem zajmować miejsca innym. Po powrocie do zdrowia, spodobały mi się pokemony skamieliny, a co za tym idzie, typ kamienny. Moim ulubieńcem był Armaldo, którego do dziś lubię i używam w głównym składzie. Na Lidera Posion tak szczerze poszedłem tylko dla VIPa, później go zwolniłem dla CichegoShowa, który bardziej zasługiwał na niego, ponieważ ma o nim większe doświadczenie. Ale mniejsza, w końcu piszę podanie na Lidera Normal. Pokemony Normal są jednymi z moich ulubieńców, o dziwo żaden pokemon z tego typu, nie odstrasza mnie i każdego darzę sympatią. Najbardziej spodobała mi się Miltank, Tauros i Clefable, dlatego w moim składzie głównie skupiam się na nich. Każdy jest dobrany na odpowiednią kontrę, tak aby bezproblemowo mógł ją pokonać. Pokemony na lidera mam już od dawna, zbierałem je w razie, jakby zwolniło się miejsce (jedynie Porygon i Dodrio są wytrenowane od niedawna). Na koniec, żeby nikt nie pomyślał, że chodzę na byle jaki typ, mogę przysiąc, że jeżeli zrezygnuje z Lidera Normal, nigdy więcej nie pójdę na żadnego innego.
Dlaczego ja?:
Jak już wyżej pisałem, jestem doświadczony w liderowaniu wieloma salami, mam długi staż na serwerze (już ponad 2 lata), ostatnio staram się wbijać codziennie, bo już po egzaminach, więc mam luzy. Do lidera będę starać się przykładać sumiennie i w miarę możliwości, robić walki co dwa dni, nie zaniedbując obowiązków QuestMakera.
Czy byłem karany?
Tak, miałem z cztery bany. Ogólnie to tylko jeden był słuszny, który został mi wybaczony (reszta, to jakieś bzdury, które nawet nie są brane pod uwagę, a dostałem je od "kogoś").
Mój skład:
* Miltank,
* Tauros,
* Clefable,
* Porygon-Z,
* Dodrio,
* Snorlax
ScreenShot:
To chyba tyle, narq. |
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 18 Maj 2016
|
|
|
Torek
Jedyne czego nie wiesz, to co oznacza nie umieć napisać podania. Wobec tego zaczynajmy.
Nie podoba mi się, że przekreślasz sobie grass, ale to twój wybór. Zabieg separacji od innych typów 4ever został już przeprowadzony na DawidzieKoxie. Był tym lidem do samego końca aż odszedł. Nie wiem czy to było spowodowane właśnie tym, czy czymś innym. Mam nadzieje, że u cb nie skończy się podobnie. Życzę ci, żebyś polubił normal tak bardzo jak grass, bo inaczej się zamęczysz. Pamiętaj, że jak przegrasz walki na innego lida już nie pójdziesz. Ilość banów również jest przerażająca, ale skoro twierdzisz, że były drobne, a ten istotniejszy wybaczony, to ci wierzę, bo jako QM musisz być słowny. I nie kończ podania ,,narq". Tak mało czasu miałam na sprawdzenie tego podania, że teraz będę na cb krzyczeć i wymachiwać pięścią. Na avatarze do podania garsonkę mogłeś ubrać jak do sądu. Zaliczone |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
|
|
|
Poprawa Podania
Chciałbym Ubiegać się o lidera sali Normal.
*Czy byłem karany?
Jailem na 2min i 4 drobnymi mutami, ale banem nie.
*Dlaczego akurat Normal?
Na początku chciałem iść na Flying, ale moja "przygoda" z tym typem nie wyszła. Jako iż moim ulubionym poczkiem jest
Staraptor, postanowiłem spróbować z Normal (2 typ Staraptora). W Normal odrazu się "zakochałem", zaskoczyła mnie siła
tych Pokemonów, teraz jest to mój ulubiony typ :3. Bardzo lubię teraz ten typ, i polubiłem wieeeele poków tego typu.
Poza tym też bardzo lubiłem Taurosa, i te 2 poki przekonały mnie do typu Normal, Gdy wszedłem na server zauważyłem że jest rekrutacja to szybko poszedłem na forum napisać podanie squad robiłem pare tygodni, bo kiedyś chciałem zostać liderem tego właśnie typu...
I jak wspomniałem siła tych pokemonów jest Ogromna i bardzo trudno ją opanować.
*Ile spędzam na serverze?
Spędzam bardzo dużo czasu, około 5-6h (Jeśli nie jestem zajęty) w weekend'y jestem praktycznie zawsze.
*Coś o mnie :
Nazywam się Jakub, dużo osób o tym wie, interesuje się żużlem i różnymi sportami. Moje główne Hobby to Piłka Nożna.
Na codzień zajmuje się Informatyką, Grafiką, Muzyką itp. czyli ciągle przed kompem.
*To teraz Poczki ^^ :
Mój składzik
- Staraptor,
- Porygon-Z,
- Tauros,
- Kangaskhan,
- ShinySnorlax,
- Ursaring.
*ss : http://imgur.com/XxnFWud
Myślę że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone...
~Z góry dzięki, Remczak |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
herkules328
|
Wysłany: 18 Maj 2016 sala flying
|
|
|
Czesc mam na imię Hubert mam 14 lat chciałbym złożyć podanie o lidera sali Flying.
Dlaczego się pytasz juz odpowiadam gdy pierwszy raz weszlem na serwer odrazu chciałem byc najlepszy w pokach Flying.Wzorowalem sie na poprzednim liderze ( DawidKox) Czy bylem karany tak niestety mute na 5min bo spytalem się o nalot a adminy byl niestety podrażniony. Na serwerze spedzam 1-1,5 godz przez 4 miesiace.Moje poki na sale Flying to
-Salamance
-Dragonite (sh)
-Archeops
-Areodactyl
-Tropius
-Charizard
Mam nadzieje ze będę mógł przynajmniej spróbować zawalczyć o liderostwo mojej ulubionej sali jaką jest sala Flying
Mam nadzieje ze dopuscicie mnie do walk.
Oczywiście póki te są na 100 lvl |
|
|
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
|
|
|
Zapomniałeś o ss
Przepraszam ze tu napisałem, nie chce mieć warna. |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
Pichu1234
|
Wysłany: 19 Maj 2016 Re: sala flying
|
|
|
Dobra więc troche o mnie.
Czy zostałem ukarany?
Nigdy
Dlaczego Normal?
Bo uwielbiam pokemony typu normal tak jak snorlax taki fajny grubcio ^^
Ile siedze?
Jakieś nwm 4-5 H a w weekendy moge praktycznie ciągle.
Pokemony:
Snorlax 100lvl
Tauros 100lvl
Miltank 100lvl
Porygon 100lvl
Kangaskhan 100lvl
Stantler 100lvl
SS będzie później bo pisałem to w szkole...
~Dominik493~ Nie zaśmiecaj forum :)
2016-05-19_16.30.45.png
|
 |
| Plik ściągnięto 25 raz(y) 1.21 MB |
|
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 19 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 19 Maj 2016
|
|
|
Herkules-Śmieszne podanie gdzie ss? A czm ten typ coś mało? Chyba zacznę robić poradniki jak robić ss + za Krótko Niezaliczone
Pichu-Tak samo czm ten typ? Ty masz ss tyle dobrego ... Za krótko Niezaliczone |
 |
|
|
|
 |
Pichu1234
|
Wysłany: 19 Maj 2016
|
|
|
No to tak...
Ten typ dlatego że nigdy nie byłem liderem sali a chciałbym spróbować a jest tylko to wolne bo nie chce fly :P
Normal ( jak niektórzy mówią ) jest silny więc dlatego go wybrałem.
Też wybrałem ten typ bo lubie takie pokemony np miltank lub snorlax.
Nwm co dalej pisać ale wiem że lider normal może mi sie przydać choć mam porygona którego nie ewoluowałem :/
Mam na dzieje że tyle wystarczy bo więcej pomysłów nimam...
2016-05-19_16.30.45.png
|
 |
| Plik ściągnięto 48 raz(y) 1.21 MB |
|
|
|
|
 |
|
|