Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kiririn
4 Kwiecień 2016
Skarga Krelon
Autor Wiadomość
Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2 Kwiecień 2016   

Oj Torek Torek. Promowanie serwera to też kwestia związana z nim.

A ty możesz ustalać komu można grac na serwerze?? ;)

Tremza wziela graczy z pokecrafta na tym co gra?? No nie wydaje mi się, za to ty tak zrobiłeś. Po powrocie płakałeś mi, że gracze cie nienawidzą a ja wyciągnąłem do Cb dłon. Ładnie się zachowujesz ;)

Po prostu nie pasuje ci to, że zablokowałem ci możliwość praw ,,kto może grac na serwerze''. Boli cię tez ze tremza dostala lidera chociaz sie niezgadzales, a swoja zlosc kierujesz w moja strone ;)

Torek
World is Mine

Człowieku, to było głosowanie za/przeciw. Ja tylko wyrażałem swoje zdanie, przecież nie dałem jej jaila czy mute...
PS. Nie promowałem serwera, jeżeli moi "koledzy" to robili - wybacz, nie jestem za nich odpowiedzialny.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Bardzo, najaktywniejszy pisarz w tamtym temacie. Widać jak bardzo Ci zależało po tych postach by nie dostała lidera.
Otóż Torek, wyjaśnie Ci parę spraw jak i wszystkim co tutaj są.
Staram się być miły i przyjazny na serwerze. Próbuję pomagać i wiem że doskonały nie jestem to robię tyle co mogę. Gdyby na serwerze nie było opiekuna wiadomo co by się stało.
Nie wiem Torek co sobie myślisz pisząc tą skargę, ale wiekszosc negatywnych ocen jest od osób które uwielbiają za wszelką cene zemscic się.
Z tego co napisaliscie, wynika że jestem osobą władczą. Zgadzam się z tym.
Kolejną kwestią jest sprawa ,,ja się krelona nie boję''. Wielokrotnie na serwerze widzę na moją odpowiedz by spytał się osoby która bardziej się tym zajmuje ze sie jej boi. Znacie moją miła stronę, ale nie jesteście w stanie przeciwstawić się tej która musi kogos ukarac. Gdyby była tylko ta strona która kara wtedy jakby wyglądało na serwerze?? Wszyscy by się bali tutaj grać. Moje usposobienie wam pozwala czasami az poczuc sie zbyt pewnie, ale gdy dochodzi co do czego wtedy skarga.

Jeszcze jedno. Osoby które ukarałem pisały mi ,,nie masz prawa''. Jeśli tak bardzo chcecie to mogę odstąpić z rangi. Nie cenie siebie tak wysoko by móc wszystko, bo widzę, że gdy staram się zainterweniować wtedy moje prawo się konczy.

alusia106106 

Do tej pory było wszystko okej , a teraz ? To normalnie schodzi na psy...Proszę ;-; nie przezywajcie się , torek , rozumiem , chcesz dopiąć swego.Postanowiłam przeczytać jeszcze raz ten pierwszy post , bo normalnie juz całkowicie zapomniałam o czym był. Pisałeś tam , że Krelon przeklnął (niby to już było rozwiązane) , buduje słabe budowle (no może , ale nie każdego stać na tyle , może i się zgodze , że nie są one jakieś wybitne) , daje graczom permisje (no to jest prawda , ale np. Adiiiemu nie należało się ?) , a co do ,,kar za nic" nie mam pojęcia za co , kiedy i jakie dawał kary wiec nie wypowiem się na ten temat. Nie chce tu ranić nikogo , ale tworzymy niepotrzebny spam.Najlepiej bedzie poczekać na wypowiedź denka i zakończyć to sprawe , a i proszę was , nie naskakujcie na siebie , juz nie będę nic pisała o Torku ponieważ , jak mówicie ,,ten post jest o Krelonie".

Kiririn 
Baaaka

Cytat:
11. Zakaz prowadzenia prywatnych wojen.

Jak się denkowi zechce czytać to się może się na ten temat wypowie.

Cicha
DIVA

Bardzo rozbawił mnie twój post Krelon.

To nie ty decydujesz kto zostaję dopuszczony w rekrutacji a kto nie. Od tego są już wyznaczone osoby, czyli Dominik i Carolina, ewentualnie Denek. Ja mam świadomość swoich błędów i nie próbuje ich ukrywać, nawet w podaniu była o nich w wzmianka. Karolina zna mnie na tyle dobrze, by stwierdzić czy nadaję się na lidera czy nie. Twój wpływ na rekrutację jest taki jak każdego innego gracza. I tak, jestem mściwa za warna, którego nawet Denek nie uznał za słusznego. Nawet mnie za niego nie przeprosiłeś, a tylko wyszukujesz nowych powodów, dlaczego mogłabym go dostać.

Teraz przejdę do sprawy twojego bluźnierstwa. Wyraźnie napisałeś: "została WYJASNIONA i PRZEPROSILEM za to". Wyjaśniona? A co było do wyjaśniania? Zabluźniłeś na czacie ogólnym i tyle. Przeprosiłeś? Ja żadnych tutaj przeprosin nie widzę. Jeśli przeprosiłeś Denka, to kolejny głupi błąd. Denek jest przyzwyczajony do takiej rzeczywistości, a najbardziej zostali poszkodowani młodzi, nieświadomi gracze (a za słowo "kuriwa" leciały mute).

Przejdę teraz do tematu odnośnie lidera TreZmy. Miały się tam pojawić zarówno zdania pozytywne, jak i przeciwne. Poza tym Torek nie chciał by TreZma nie miała możliwości zostania liderem, a o sprawiedliwość jak i mnie. Jemu głównie chodziło o równą możliwość gry TreZmy i Sindii, tak jak mi o równy udział w walkach o lidera Alusii i TreZmy.

I nie należę do osób, które uwielbiają się mścić. Umiałam zauważyć mój błąd w stosunku do Kiririn i ją za to przeprosić. Gdybyś mnie na prawdę szczerzę przeprosił, zapomniałabym o całym zdarzeniu. Gracze boją się wypowiadać przeciw administracji, by nie mieć większych problemów. Nikt nie chcę podpaść komuś, kto sprawuję nad nim władzę.

Wspomnę na koniec o nie do końca właściwym banie Arejcza. Wzorowym graczem nie był, lecz w chwili jego bana to ty go nadmiernie prowokowałeś i nie dawałeś mu spokoju. To ty mu trułeś zadek o Anny, naśmiewając się z niego na ogólnym czacie, co nie było ani miłe, ani godne postawy admina. Nawet jeśli miał to multikonto i nawet jeśli okłamywał graczy serwera, nie powinieneś go prowokować, a tym bardziej naśmiewać się z niego. Gdyby należał do spokojniejszych, za pewne ban zostałby zdjęty. Przyznałeś mu bana, w chwili gdy to ty prowokowałeś jego, a nie on Ciebie. Nawet nic z Tobą nie pisał, a ty ni z gruszki ni z pietruszki zacząłeś się z niego nabijać. Ostatecznie powód bana został przekształcony na ogólne zachowanie, lecz to co wtedy zrobiłeś nie było wobec niego fair.

Jeszcze przejdę do "niesłusznego" warna Patryka. Patryczku, jak chcesz mogę poszukać tematu, który stworzyłeś po otrzymaniu warna i zobaczymy ile osób cię poparło, że warn był niesłuszny. To, że chciałam ci go zdjąć było moją dobrą wolą i brakiem wiedzy.

//Edit
Edytowałem na prośbę Cichej, żeby nie było.

Ostatnio zmieniony przez Torek 2 Kwiecień 2016, w całości zmieniany 2 razy  

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

1. Nie postepuje w tej sprawie jak Torek. I nie przeproszę, ponieważ wykazałaś 0 szacunku dla osoby z administracji. Znowu ,,nie masz prawa'' ;)

Wezcie zabierzcie mi możliwosci do wszystkiego bo wam nic w moi zachowaniu nie pasuje

Owszem przeprosilem na chacie glownym ;)
Nie wiedzialem ze musze przepraszac kazdego z osobna. Oj wybacz bardzo ;)

Co do Arejcza, raczej nie sądzę. Widziałem ile razy wyzywał mnie za plecami a ja nie reagowałem. W końcu gdy zobaczylem ze znowu przesadza to go zbanowałem

cichy 

Wysłany: 3 Kwiecień 2016   

WARNING: EGO LEVEL IS GETTING RIDICULOUSLY HIGH.

Torek
World is Mine

Ja tylko odpowiem na post Kiri. To nie wojna, tylko zgłoszenie nieodpowiedniego zachowania Administratora. Przypominam, głównie chodzi o rozdawanie permisji. Cichy to ujął w jednym zdaniu.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Ludzie... Zamykasz temat pozniej go otwierasz by napisac coś nowego. Nie mam już na was siły, wziąłeś napisałeś skargę od razu zamiast ze mna porozmawiać, że coś robię nie tak i Ci się nie podoba. Nie wiem, spytaj się graczy czy mają jakieś permisje ode mnie bo juź się w tej skardze sam pogubiłem. Co rusz nowe ,,ALE''
Ok, I'm out. Róbta co chceta, ja nie mam siły na takie walki

Ps. Torek a ty juz wiesz o kogo Cichemu chodziło co?? ;)

Torek
World is Mine

Ta, wiem. Pisałem z nim na GG. A skargę zamknęła Kiririn, nie wiem dlaczego, bo po to powstała, aby gracze się w niej wypowiedzieli. O permisjach chyba sprawa jasna, Adiii. Pokazałbym ile permisji mu nawaliłeś, ale nie wiem czy mogę, więc na chwilę obecną nie pokaże.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

eh...
Macie permisje Adiiiego
Przy czym dałem mu
worldedit.*,worldguard.region.info.*, timelock.*, worldguard.region.*, tpaall, fly

Inne zostały nadane przez innych Administratorów w tym Cichego

Bez tytułu.png1.png
Plik ściągnięto 58 raz(y) 1.33 MB

Beztytułu.png1.png2.png
Plik ściągnięto 35 raz(y) 1.84 MB

Schowek-340.png
Plik ściągnięto 45 raz(y) 335.01 KB

Torek
World is Mine

Poproszę o wypowiedź Kiririn.
Otworzyłem temat, ponieważ Cicha pisała długiego posta i szkoda by było, żeby się zmarnował ;-)
Później temat zamknąłem, żeby nie było problemów ze strony Kiri.

Kyumei 
Wróć...

O tak! Zdecydowanie Krelon to temat rzeka. Pamiętam, że była sytuacja gdzie denerwowałem jego minecraftowe love niejaką Misie i Krelon się bardzo zdenerwował, do tego stopnia, ze mnie zwyzywał i kicknał po chwili gdzie nie zdążyłem zrobić ssów, całą sprawę zgłosiłem, ale nic to nie wniosło. Cichy pewnie pamięta moje marudzenie, kiedy wlepił mi muta za iście cudny monolog Misi.

Nie polecam. Bardzo nie.

@EDIT1:

Taka moja mała dygresja. Po co robicie te wszystkie shitstormy, to jest tylko gra, a zachowujecie się jakbyście mieli co najmniej stracić obie nogi. Przeżywacie całą te sprawę, z wydaje mi się wyolbrzymionym poczuciem własnej wartości i winy innych?
Czas w którym jestem nieaktywny to nic, ale widzę stare twarze (nicki) i to, że ludzie podzielili się na jakieś dwa bezsensowne obozy: TOREK i KRELON.
Jestem bezstronny i o tej sprawie wiem tyle ile przeczytałem na forum, ale ludzie!
Zastanówcie się jak się zachowujecie, dwudziestoparoletni student zaczyna się kłócić z nastolatkiem o jakieś głupie przywileje w grze. Od tych gier macie tak wypaczone umysły i zamiast cieszyć się grą i odstresować @Torek zbiera jakieś durne ssy przez X czasu, a sam święty nie jest. Traci czas na komentowanie sprawy jak i samo to, że musiał te skargę napisać, a jestem pewien, że serducho mi zabiło szybciej podczas pisania tego czy chociaż czytania komentarzy.
Natomiast @Krelon jest starym graczem, bo jest, nie mówię to o wieku tylko o stażu, swoje zasługi ma, bo ma, nie można zaprzeczyć (podobnie jak @Torek), ale na LITOŚĆ BOSKĄ opanujcie się, ile w Was jest jadu ludzie. Jestem pewien, że jeden jak i drugi skoczyliby sobie do gardeł przy najbliższym spotkaniu.
Nie fajnie się chłopcy zachowujecie i takie zachowanie nie sprzyja pozytywnej atmosferze na serverze, tym bardziej, że jak już wyżej napisałem ludzie podzielili się na dwie frakcje (?). Dorośnijcie i przestańcie się zachowywać jak dzieci i kłócić o jakieś mało istotne rzeczy. Dał rangę to dał, zaszkodziło to komuś? Nie, jedynie co to kogoś zabolał tyłek.

Mam nadzieję, że nie zamkniecie tematu zbyt szybko. ;)

Pozdrawiam stary jak świat
Izzco Kyumei Kevin etc. etc.

alusia106106 

Wysłany: 4 Kwiecień 2016   

Ja też jestem za , aby zakończyć tą kłutnie , my mamy grać , odprężać się , a nie uskuteczniać kłutnie kto jest adminem , a kto nie. Rozumiem , no muszą być jakieś dyskusje na ten temat , ale nie takie.Mi tak jak kevinowi i najpewniej nie tylko jemu zabiło mocniej serce...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi