Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kosmatek
8 Lipiec 2016
Liderzy SAL! Rekrutacja: Zamknięta
Autor Wiadomość
kevin3 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 20 Marzec 2016   

czesc tu kevin33 chcialbym startowac na lidera dark
dlaczego ja ; bo pomagam graczą nie klóce sie
dlaczego ten typ:
bo jest to moj ulubiony typ jak ice i moj ulubiony pokemon weavile jest
tych typow od poczatku mojej
gry zobaczylem u graczca tego
pokemona i bardzo go polubilem
wiec kupilem vipa i szukalem go
i wkoncu znalazlem i zaczelem
go lvlowac evsowac
i teraz jest bardzo poteznym pokemonem
cos o mnie;
mam na imnie bartek mam 13 lat
na serwerze gram od 1 roku albo 2
na serwerze speczam 3-4 h dziennie
moje poki;
oczywiscie ze weavile
sh weavile
zoroark
carwdaunt
drapion
krookodile
ss;
http://imgur.com/XKxp9EQ
ps; caro przepraszam za spam tymi postami
mysle ze moje podanie bedzie zaliczone

parrotman 

Zgłaszam zmianę składu. Machamp wchodzi za Emboara.

2016-03-20_10.13.35.png
Plik ściągnięto 40 raz(y) 759.5 KB

Życie jest szczęściem, ale czasami trzeba o te szczęście
walczyć.~parrotman

Marzenia się spełniają...

Kosmatek 
Moderator

Zmiana składu (podmieniony dragonite)

2016-03-19_18.36.38.png
Plik ściągnięto 66 raz(y) 679.47 KB

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Otwieram rekrutacje na lidera sali Grass

Czas rekru(3.04)

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Walki o lidera sali Fighting

Xardix vs Parrotman

_IronMan_ vs wygrany z 1 walki

Co do dragon przedłużam do 23.03

blazej9221 

Na lidera sali Dark
Witam mam na imię Błażej mam 16 lat w grze używam Nicku Xeros .Nigdy nie byłem karany, spędzam na serwerze około 3-4 godzin dziennie a w weekendy trochę dłużej .Chce zostać liderem Sali Dark ponieważ zawsze interesowały mnie pokemony typu mrocznego i duchy .Wiele osób myśli że pokemony typu dark są zepsute ,ja tak nie uważam i staram się to udowodnić innym.

moje poki.PNG
Plik ściągnięto 3385 raz(y) 40.96 KB

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

xeros zbyt krotkie podanie niezaliczone

blazej9221 

Wysłany: 21 Marzec 2016   

Na lidera sali Dark
Witam mam na imię Błażej mam 16 lat w grze używam Nicku Xeros .Nigdy nie byłem karany, spędzam na serwerze około 3-4 godzin dziennie a w weekendy trochę dłużej .Chce zostać liderem Sali Dark ponieważ lubię rywalizować z innymi graczami oraz pokemony dark. Wiele osób myśli że pokemony typu dark są słabe ,ja tak nie uważam i staram się to udowodnić innym. Od 2 generacji gdy pokemony dark zostały wprowadzone od razu je polubiłem i zawsze miałem cały team dark. Moim ulubionym pokemonem dark jest Sableye ponieważ on odzwierciedla najlepiej pokemony dark. W anime przedstawiono go jako straszącego pokemona który zamieszkuje jaskinie.
Stare historie i legendy mówią, że Sableye kradnie dusze temu, kto spojrzy w jego oczy.

moje poki.PNG
Plik ściągnięto 3328 raz(y) 40.96 KB

Vkick 

Witam
CHCIALBYM UBIEGAC SIE O POSADE LIDERA SALI POKEMONOW TYPU DRAGON

Na pokecrafcie gram już 2 lata . Przez większość czasu grania na serwerze nie wiedziałem co to natura ivs evs . Gra na serwerze była beztroska . Potem przestałem grać w pokemony . Po długiej przerwie wróciłem na serwer . Razem z moim znajomym kupiliśmy vipa i łapaliśmy poki . Moim ulubionym pokemonem był eevee zachwycały mnie jego wszystkie ewolucje . Jak dla mnie były 2 walutą serwera . Przez ponad 2 miesiące siedziałem na warp gory i szukałem jego respu . Wkrótce potem przez przypadek poznałem _kozaczka_. Był pierwszą osobą która nauczyła mnie tu grać(wytłumaczyła wszystko) . Zaraz po nim poznałem attene2 który zaczął wmawiać mi , że z eevee daleko nie zajdę . Za jego radą poszukałem innego pokemona . Długo nie szukałem , po 2 dniach lotosik ogłosiła rozpoczęcie nalotu na którym złapałem tylko jednego poka dratini . Po zapoznaniu się z ewolucją tego pokemona uznałem , że to może być godny następca eevee(pokemony dragon) . Nastepnie postanowiłem skupywać od znajomych pokemony tego typu . Około tydzień temu dowiedziałem się o rekrutacji na lidera sali dragon . Według mnie była to szansa , której nie mogłem zmarnować . Postanowiłem pierwszy raz zgłosić się do kandydatury na lidera sali . Przez cały czas skupuje nowe pokemony , które mają lepiej zastąpić swojego poprzednika .

DLACZEGO JA ?
Nie byłem karany staram się unikać konfliktów z innymi graczami . Jestem osobą która stara się trzymać z daleka od osób toksycznych (agresywnych,prowokujących negatywne emocje).Chętnie pomagam nowym graczą , którzy potrzebują pomocy na początku(daje im pokemony , tłumacze podstawy) , często również pomagam w eventach na ts w miarę możliwości . Na serwerze jestem W środy piątki i przez cały weekend (pomijając wymienione dni na serwerze jestem około 1 h dziennie lub wcale ) .

DLACZEGO DRAGON ?
Według mnie każdy typ jest wspaniały . Ma swoje wady i zalety . Lecz typ dragon wydaje mi się inny , odmienny . Nie mogę wytłumaczyć dlaczego ale darze pokemony tego rodzaju większym zainteresowanie niż inne typy . Sama nazwa dragon kojarzy mi się z groźnym lecz potężnym i wspaniałym stworzeniem .

Wkładam wiele starań w trening moich pokemonów , aktualnie posiadam :
-Flygon sh
-altaria
-flygon
-dragonite
-kingdra
-salamance

Mam nadzieje , że pozytywnie rozpatrzysz moją prośbę :-)

6969.png
Plik ściągnięto 35 raz(y) 111.19 KB

Ostatnio zmieniony przez Vkick 23 Marzec 2016, w całości zmieniany 2 razy  

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Dlaczego akurat dragon? bardziej wyjaśnij powód i ss :D

mrmaster123456

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 22 Marzec 2016   

Witam jestem Jakub i od pewnego czasu bardzo interesuje się pokemonami typu dark więc jak tutaj pisze to wiadomo ze chce być liderem tego typu moim ulubionym pokemonem tego typu jest drapion który według mnie jest bardzo silnym pokemonem Wiek mój to 14lat A hobby to gra na pokecrafcie i gra w CS:GO
#Średnia Ilość czasu na serwerze :3godziny dziennie ale czasami wogóle nie jestem ponieważ mam remont/Wakacje itp
%Dlaczego Ja?%
Lubie pokemony dark pod względem ich walki np drapion z dobrym defem potrafi przetrwać 3brick braki lub umbreon Toxic/protect/dig/moonlight ta taktyka daje wiele możliwości i przeciwnik musi pomyśleć zanim coś użyje.
Mój skład to
Drapion(zwykły)
Umbreon(zwykły
Crawdount(zwykły)
waviel(Zwykła)
Zorark(Zwykły)
Krokodile(zwykły
SS:Z pokami http://imgur.com/B4YSZVy
Myślę że moje podanie niezostanie odrzucone

electro1 

Wysłany: 22 Marzec 2016   Podanie na lidera sali DRAGON

Witam, to znowu ja, tylko tym razem z nową, poprawioną wersją podania :)

Coś o sobie:
Nazywam się Maciej a w grze używam nazwy electro1 i mam 16 lat. Lubie gry komputerowe, w tym pokemony.
Dlaczego ja?:
Zwykle gdy jestem na serwerze staram się jak mogę pomagać graczom w ich problemach. Lubie rywalizować, zawsze gdy są jakieś walki biorę swoje Smoki i idę walczyć.
Nawet jeśli przegram miło mi będzie wręczyć wygranemu odznakę :).
Na serwerze spędzam od 3-4 godzin dziennie, w weekendy trochę więcej.
Jestem uczciwy, nigdy nie łamałem reguł, czasem wkurza mnie to pisanie "Kiedy nalot", ale nie okazuje tego jakąś na czacie... .
A oto moje pokemony:

thawvadvjadytoquozehjrfaazeoowksxxpbznbsurukpgrmolqcrmktgarhmglrdgirpctwfnnybyioltxlexhdqokrbuhcooby.jpg
Plik ściągnięto 2979 raz(y) 38.17 KB

TremZa 
Liderka Dark

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Zmiana w moim składzie.
SH Drapion wchodzi za Bisharpa.

SS:

2016-03-22_18.10.07.png
Plik ściągnięto 35 raz(y) 810.65 KB

Banner- Oda Nabuna

Xardix11 
Lider Fighting

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Proszę o większą aktywność Parrotmana, gdyż siedzę na pokecrafcie bardzo długo czekając na niego, a ostatnio dowiedziałem się od admina że go nie ma 2 dni już czyli od momentu rozpisania walk.
#7 Lider Fighting od 24

"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".

speedesso 
speedesso

Siemka mam na imię Kuba. Interesuję się sportem głównie piłką nożną i siatkówką.
Na serwerze gram coś ponad rok i staram się grać minimalnie 1,30 h. Chcę startować na lidera sali dark.
Czemu taki a nie inny typ?
Ten typ fascynuje mnie od początku i tylko na takiego lidera będę startować. Moim ulubieńcem jest Honchkrow, może jest fly ale nie będę chciał startować na takiego lidera. Był moją 1 setką i mam go w moim składzie. Oprócz niego lubię Krookodile i Sharpedo. Pokemony tego typu są naprawdę bardzo silne i to mnie w nich ciekawi. Ciągle się o nich uczę i wiem co raz więcej. Liderem tego typu będę chciał być zawsze. Typ dark jest bardzo fascynujący i to on jest moim pierwszym teamem. Bardzo lubię też umberona, niestety nie mogłem znaleźć takiego, który by mnie zainteresował. To z Honchkrowem zaczynałem tu grę i z nim będę ją kończyć ale jeszcze nie teraz.
Moje pokemony to:
-Honchkrow
-Krookodile
-Drapion
-Sharpedo
-Houndoom
-Sh Bisharp
Aktywność;
Staram się być aktywny codziennie i jestem minimalnie 30 minut ale przeważnie około 2 i ponad. Dłużej jestem w weekendy. Gram też czasem nocą.
PS. Na forum mało się udzielam, gdyż nie był mi potrzebny, ale obiecuję, że teraz będę zaglądać częściej.

2016-03-22_20.29.08.png
Plik ściągnięto 40 raz(y) 917.87 KB

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi