Przesunięty przez: Krelon 1 Styczeń 2016 |
Liderzy SAL ! Rekrutacja : Fly, Poison |
| Autor |
Wiadomość |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 24 Grudzień 2015
|
|
|
| God miałeś czas na zmiany przed ustaleniem walk. Jeśli tak bardzo chcesz zmieniać pokemony to zostaniesz zdyskwalifikowany. Walcz składem którym podałeś |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
god_machine vs Fatal1ty
win god_machine 6;5
sędzia:BaronHanks |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Więc tak, God miał pokemony te zmienione, choć miał walczyć teamem który podał w zgłoszeniu. Sam mi powiedział, że walczył tym teamem ze zmienionymi pokemonami. Będzie powtórka walki z teamem, który był podany w zgłoszeniu, czyli ta walka sie nie liczy ;) |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
God_machine
|
|
|
|
| Zmienie team i będzie rew tylko musicie poczekać bo Arejcz ma mojego Mamoswine i Torterre :) |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Kazałem im walczyć przy mnie teamami, które pisali w podaniu.
Ostatecznie wygrał Fatal z wynikiem 6:5 |
 |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Powinna polecieć masa warnów. Nadziuś już dostał warna. Wręcz się o niego prosił pisząc pod moim postem w którym edytowałam przestrogę dla tych co chcą dalej śmiecić. Jako, że mamy święta Hampion, Dawid, Patryk jak i Arejcz nie dostaną warna za śmiecenie. W czasie świąt mam co robić, jednak czułam, że będę musiała zerknąć co się dzieje. Całe szczęście, że problem został rozwiązany i odbędzie się rew. Mimo wszystko całe zamieszanie nie powinno się odbyć tutaj, a jeśli już to jedna osoba powinna poruszyć tę sprawę i najlepiej, żeby był to ktoś kto ma jakąś pozycję na forum. Bo np Adii ma prawo jako moderator komunikować o czymś ważnym. Sugerowanie, że się pożyczy komuś poki nie jest tutaj potrzebne. Jeśli coś chcecie zgłosić to do kogoś, kto kieruje. DO mnie, jeśli mnie nie ma to do Domi, albo moda na grze czy też priv. Ten temat to nie miejsce na rozgłos o sobie, że się zna zasady. Nie jest miejscem do przedstawiania swoich poglądów na temat tego co ktoś zrobił. Powtarzam jeszcze raz. Tutaj uwag się nie pisze jeśli się nie jest osobą do tego upoważnioną. Oczywiście grzecznie zwrócenie uwagi w dobrej intencji jest postrzegane łaskawiej od napisania co kto komu pożyczył, albo kto ,,Trolluje". Pewnie zastanawiacie się co to za różnica kto zwróci uwagę i czemu to musi być jakiś Mod,Adm,LidBoss. Temu, że jeśli każdy będzie to robić powstanie jeden wielki śmietnik. A oczywiście ja to muszę sprzątać. |
|
|
|
 |
Arghan
|
|
|
|
Napisałaś, że odbędzie się rew. tzn że mają znowu ze sobą walczyć, przy tobie? bo nie rozumiem.
EDIT: Odbył się przy Adim. Zmęczona jestem to też się mylę. |
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
Final Ground
Fatal1ty Vs Patrykozaur(Jakaś tam liczba) |
|
|
|
 |
Anny
|
|
|
|
Siema nazywam się Anny, w realu Kuba i mam 14 lat, chciałbym ubiegać się o posadę lidera sali Flying, byłeś karany? nie byłem karany a na serwie mogę grać od 2-6 godzin a w weekendy całe dnie, dodam też, że posiadam wysoką kulturę osobistą! Dlaczego akurat fly? Od kąd zacząłem grać na serwerach poke, zawsze wybierałem pokemony typu tego, ground oraz Dark bo uważam, że są potężne a gracze nie poznali jeszcze ich całego potencjału, mam też sentyment do jedynego poka, Archeopsa, który potrafi zdziałać dobrym kombinacjom ataków wszystko, i mam nadzieję, że owego lidera wygram. A oto mój skład. Pokemony pożyczyłem od Arejcza któremu bardzo dziękuję. Oto skład
Archeops
Aerodactyl
Dragonite
Honchkrow
Gyarados
Yanmega
a oto ss http://imgur.com/w3wL2TV
Dziękuję i pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Anny to Arejcz, ip sa takie same. Jak denek napisał NIE możesz być liderem za zachowanie. Pisałeś, że się zmienisz, ale jednak nic nie zmieniłeś się. Takie zachowanie jest karygodne. Zamiast poczekać i się poprawić to robisz wszystko aby nie mieć pozwolenia do liderowania. I od razu mówię, usuwam wszelki spam. A jeżeli ty anny nie jesteś arejczem to nam to udowidnij.
EDIT: Nie pisze, że nie dopuszczam Cię do walk bo nie wiem czy jesteś naprawdę Arejczem, lecz ip są takie same co do cyferki. Wg. mnie denek powinien to sprawdzić i dać ostateczną decyzję. |
 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 24 Grudzień 2015, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Anny
|
|
|
|
| Nie jestem arejczem, ile razy mam powtarzać? Ip takie same bo używam jego neta, tzn podkradam mu bo mój jest zbyt wolny, i granie w gry typu cs go dota smite czy inne sprawiaja mi problemy.. |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
ehh na prosbe adiiego dodaje drugi raz te ss -.- adii nastepnym razem nie usuwaj postow x
drugi ss ponizej :P moglbym wiecej zrobic ale myslalem ze wystarczy to ze takie same ip
2015-12-24_21.45.52.png
|
 |
| Plik ściągnięto 58 raz(y) 604.1 KB |
|
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
2 ss
2015-12-24_21.33.12.png
|
 |
| Plik ściągnięto 60 raz(y) 279.02 KB |
|
~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)
/delider RazorrBlaack
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
Wysłany: 25 Grudzień 2015
|
|
|
Hej jestem ziemniak - frytek jak to woli i chcie ubiegac sie o posade lidera pokemonów fly (latajacych)
>czy byłem karany ? nie nie byłem karany ;p
>ile gram na serverze? ogólnie gram juz 2 lata , w tygodniu od 3-7 godzin , a w weekendy od 5-9 godzin ;p ( na serverze jestem codziennie )
>Why ten typ ? poniewaz od poczatku myslalem ze flygon ma typ fly , dragon mam go juz od 2 lat i jest moim ulubionym pokemonem , jednak okazalo sie ze nie jest fly o czym dowiedzialem sie kilka miesiecy temu xdd nie chcialem sprawdzic typu bo bylem pewny xd .
no ale dlaczego fly ? bo zaczalem sie interesowac tymi pokemonami i bardzo mi sie spodobaly i odnalazlem tam mojego ulubionego pokemona : Crobata :) po za tym typ fly jest kontruje typ bug ktorego bardzo nie lubie ;p
Moje pokemony to :
-Crobat
-Dragonite
-Gyarados
-Archeops
-Aerodactyl
-Emolga
NIZEJ DOLACZAM SS :
2015-12-25_11.17.22.png
|
 |
| Plik ściągnięto 53 raz(y) 143.9 KB |
|
~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)
/delider RazorrBlaack
Jak ja już na wodniku
 |
|
|
|
 |
Anny
|
Wysłany: 25 Grudzień 2015
|
|
|
| Chciałbym poinformować, że nie będzie mnie max. do 28 od jutra 14:00, bo wyjeżdżam, mam nadzieję, że poczekacie z rekrutacją flying. Może, jak będę miał czas spróbuję wbić na laptopa. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|