Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Krelon
1 Styczeń 2016
Liderzy SAL ! Rekrutacja : Fly, Poison
Autor Wiadomość
admin 
Administrator

Wysłany: 8 Grudzień 2015   Liderzy SAL ! Rekrutacja : Fly, Poison

W nawiązaniu do Waszej cennej sugestii Walk z Liderami Sal otwieramy rekrutacje!
Szukamy ogarniętych graczy znających się na pokemonach, posiadających czas na grę i wyzwania ;)
Co wymagamy?

* Sześć pokemonów pod wybraną sale (Pokemony nie mogą się powtarzać i muszą mieć 100 poziom)
* Aktywność (Minimum 2-3h dziennie)
* Kultura osobista (Gracz łamiący regulamin nie ma szans na zostanie liderem)
* Prowadzenie walk w sposób uczciwy (zakaz potek, revive, choice i innych wspomagaczy, które wpływają na wynik walki)
* Sala do walk na własnej działce (dot. liderów, którzy nie mają sali w Kanto).

Gdy podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone lider otrzymuję specjalną range podobną do vip, odznaki, własną sale oraz co najważniejsze: Pelerynkę!

Rock-piotr13231
Water-Carolina
Electric-cicha
Grass-minner200pl
Poison-WOLNE
Psychic- wiki123
Fire-adiii132
Ground--patrykozaur
Steel--Ribu484
Flying-WOLNE
Bug--Hakiruxin
Normal-Kiririn
Fighting-frugo8x8
Ice-lubiszplacki
Dark-szewcpl
Ghost-dominik493

Podania proszę składać w tym temacie;) Link z pokami, napisać coś o sobie i dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać na lidera!

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 9 Grudzień 2015   

Otwieram rekrutacje na sale:
Electric
Dark
Ground

Czas na zapisy 2 tygodnie (do 23.12.2015). Następnie będą rozpisane walki

Xmen123456 

Wysłany: 11 Grudzień 2015   

Witam jestem Xmen chce zostać liderem ground ponieważ odkąd zaczołem grac na tym serwerze zawsze uwielbiałem poki ground.Zasługuje na zostanie liderem ponieważ niekradne i jestem uczciwy ponadto pomagam innym graczom.Gram na serwerze juz ponad rok,i gra na tym serwerze to przyjemność gram więcej niż 2h dziennie.Mam nadzieje ze powyższymi argumentami potwierdziłem ze powinnem zostać liderem sali ground a to moje poki http://imgur.com/5lrAb9L

adiii132 
Adiii

Dobrze, patrząc na podanie xmena postanowiliśmy z karo dla przykładu dać nasze podanie na lidera.

Caro:
"Witam, chcę się ubiegać o posadę liderki pokemonów typu Wodnego

Typ Wodny nie został przeze mnie wybrany z byle powodu. Wśród tego rodzaju pokemonów znajduje się pokemon, który jest moim faworytem, a może raczej faworytką. Jest to Milotic, której Obecnie nie ma na Pokecraft, ale wierze, że kiedyś to się zmieni, a wtedy chcę wraz z tym pokemonem stać na straży mojej sali i nie dopuścić by trenerzy wyzywający łatwo zdobyli odznakę ;3. Dodatkowo mam ciekawe pomysły, którymi się podzielę w temacie propozycji dotyczących liderów, jeżeli uda mi się wywalczyć ten tytuł ^^. Mój obecny team oczekujący przybycia swojej królowej wygląda następująco:
Starmie
Gyarados
Lanturn
Slowking
Politoed
Kingdra

Oczywiście nie byłam nigdy karana, a z ludźmi rozmawiam tak, jak oni sobie by tego życzyli. (Dostosowuje się do kogoś xD) Mam sporo czasu aby przebywać na Pokecraft."

I moje (nieco zmienione):
"Cześć. W tym poście piszę podanie o lidera Fire.

Coś o mnie:
Jestem Adam i mam 13 lat. W dzień chodzę do gimnazjum, a w wolne dni wchodzę na serwer i gram w inne gry. Ubiegam się na lidera tej sali, ponieważ pokemony fire są dla mnie najlepsze, mają coś w sobie co przyciąga, od czasu gdy zobaczyłem, że są liderzy od razu wiedziałem, że muszę nim być. Jakim? Oczywiście, że ognistym. Są to poki bardzo silne, ich potęga jest niezrównoważona. Dziękuję za rozpatrzenie tego postu.

Mój sklad:
Sh Volcarona
Volcarona
Chandelure
Emboar
Arcanine
Charizard

Poniżej ss:

Pozdrawiam"

Myślę, że te podania dadzą wam przykład, jakie podania powinny być. Oczywiście bez spisywania tych przykładów. Stwórzcie coś sami i nie piszcie postów typu "Chcę być liderem sali X, bo jest to mój ulubiony typ" Jak już Caro pisała, wymaga , abyście napisali akurat DLACZEGO chcecie być liderem właśnie tego typu, a nie "bo jest to mój ulubiony typ".

Carolina 

Xmen, a więc tak"
Pokemony się zgadzają (Zaliczone)
Co prawda na temat powodu wybrania Lidera Ground nadal jest mało, ale trafiłeś na pierwszy ogień przed wstawieniem przykładu. Dlatego też cię dopuszczę z tego względu. Za odwagę napisania pierwszego podania podczas nowej reformy.(Zaliczone)
Jak dla mnie możesz przejść, ale musimy jeszcze poczekać na wypowiedź Dominika.

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

długo rozmyślałem na 50% się nie zgadzałem a na 2 50% się zgadzałem ale jednak zgadzam się :) na przyszłość proszę abyście rozpisywali dłużej te podania :)

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

admin 
Administrator

a mi się podoba pomysł Caroliny. W pełni popieram chociaż minimalny wysiłek w drodze na stanowisko lidera sali, bez tortur. Nikt nie mówi tutaj o podaniach na stronę A4 ... czasami jedno zdanie powie Ci więcej niż tomy książek, a i przy okazji zweryfikuje poprawność wypowiadania się / pisania.

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 12 Grudzień 2015   

kozaaczek miałeś bana tak. oto link :) http://forum.pokecraft.pl...ighlight=#57176 czekam na decyzje caro :)

dinostorm 
Rocky

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Coś o mnie

Hejka. Mam na imię Kuba i mam 13,5 lat.

Na jakiego Lidera chcę startować i dlaczego?
Chciałbym startować na lidera sali Dark, ponieważ te pokemony są Silne,Szybkie oraz Fajne. Wierze, że osoba która dobrze wykorzysta ich potęgę może stać się wręcz niepokonana. Do nich należy też mój Najukochańszy pokemon ,,Tyranitar"
Pokemony te mają bardzo fajne ataki, które można dobrze wykorzystać...

Dlaczego ja?

Lubię pomagać ludziom, Nie byłem karany, kultura osobista jest, ortografia jest chyba, że mi klawiatura nie nacisnie Alt'a.
Nie chcę sobie słodzić, bo sądze, że to należy do waszej oceny.

Moje pokemonki

Póki co mój team prezentuje się tak:

-Umbreon-
-Bisharp-
-Krookodile-
-Weavile-
-Crawdaunt-
-Drapion-

,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley
Ostatnio zmieniony przez dinostorm 23 Grudzień 2015, w całości zmieniany 4 razy  

Patryk^^ 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Elo ja jestem Patryk mam 15 lat(prawie) gram długoooo na serverze i chce ubiegać się o lidera sali Ground
Dlaczego ja? jestem ogarnięty, zna mnie duża część serva(albo znała), atak na serio chcę pomóc bobowi wrócić na stanowisko ground wygrywając tą salę znam się na pokach ground bo byłem już liderem Rock, wiem że rock i ground to co innego ale są to podobne typy. Skład poków jest dość dobry więc mam szanse na wygraną.

Skład:

Rhydon 100lv (będzie zmiana)
Sh Rhyperior 100lv (będzie zmiana)
Sh Swampert 100lv (może być zmiana)
Nidoqueen 100lv (będzie zmiana)
Sh Torterra 100lv (może być zmiana)
Golurk 100lv (może być zmiana)

http://scr.hu/7zda/4rc5n

proszę o pozytywne rozpatrzenie podania co do czasu gry jest on różny ale mieści się często w tej liderskiej normie

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Otwieram rekrutacje na lidera sali flying

Czas rekru (do 26.12.2015)

Glorodon16 

Witam jestem Glorodon16 i chciałbym zgłosić się na lidera sali fly.
Dlaczego? Ponieważ jest to mój 2 ulubiony typ i moja ulubiona legenda (rayquaza) jest tego typu, długo czekałem na otwarcie rekru na lidera flying, więc myślę, że to dobry powód.
Oto mój skład:
-Archeops 100lvl
-Staraptor 100lvl
-Sh gyarados 100lvl
-Sh dragonite 100lvl
-Sh crobat 100lvl
-Crobat 100lvl
Jest także ss pokemonów (przepraszam jeśli słabo widać)
http://imgur.com/HOvzQZf
Mam nadzieje, że przyjmiecie moje zgłoszenie :-)
Do zobaczenia na serwerze :-)
Ostatnio zmieniony przez Glorodon16 13 Grudzień 2015, w całości zmieniany 5 razy  

Sm0cz3K69 

Witam, nazywam się Marek, chciałbym ubiegać się o posadę lidera typu Ground.
Jest to jeden z moich ulubionych typów, między innymi dlatego że w jego grupę w chodzi pewna legenda a dokładnie to Groudon którego darzę dużą sympatią.
Sama gra na Pokecraft'cie sprawia mi pewną przyjemność a co dopiero możliwość zostania liderem tego typu.
Mój team Ground to :
-Swampert
-Flygon
-Rhyperior
-Sh Swampert
-Golem
-Gliscor
(Możliwa będzie zmiana)
Nie byłem karany i mam nadzieję na optymistyczne rozpatrzenie podania.
Dziękuję i pozdrawiam :)

2015-12-20_20.28.36.png
Plik ściągnięto 45 raz(y) 331.73 KB

Carolina 

Dino powód jest dosyć pospolity, ale niech już będzie. Dodaj tylko pokemony.

Patryk podanie jest dobre, tylko coś kiedyś u cb było z tym zakazem bycia liderem. Nie wiem czy to nadal obowiązuje. Zaryzykuję i cię przepuszczam jednak i tak się dopytam o co chodziło.

Glorodon twój powód mnie nie przekonał. Poza tym określasz typ który wybierasz jako 3. Nie wygląda to jak by ci zależało.

Ostatnie podanie mnie nawet przekonało. Powiem ci, że pozwalam przeciwnikowi na mojej sali używać legend. Jest wtedy więcej zabawy. Może kiedyś sama będę miała legę i będę jej używała na walki z przeciwnikami, którzy przyprowadzili jakąś legę. Tak samo może będziesz mógł zrobić z Groudonem. Oczywiście zaliczam podanie Smoczku.

EDIT: Pytań jeszcze nie ma bo nie zostały zaakceptowane. Widać korzystacie, mądrze xD
EDIT2 : Dowiedziałam się już wszystkiego Patryk. Wszystko w porządku. Możesz startować.

Nadzius
Kokś

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 13 Grudzień 2015   

Hej mam na imię Kuba mam 13 lat i gram na poke od 1,5 roku chciałbym zmierzyć się w walkach o fotel lidera sali ground
Hmmm pytacie się dlaczego ja?
-Na serwerze gram od 2 do 5 godzin
-Nie byłem karany
-Będę na serwerze regularnie i postaram się codziennie robić walki
Moje poczki :3
-Swampert
-Rhyperior :-P
-Mamoswine
-Tortera
-Golurk
-Krokodile
focia poczkow: http://imgur.com/uCzBYCm
#EDIT:Za nidokinga wchodzi tortera i nowy golurk za golurka
Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
Ostatnio zmieniony przez Nadzius 14 Grudzień 2015, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi