Przesunięty przez: Krelon 1 Styczeń 2016 |
Liderzy SAL ! Rekrutacja : Fly, Poison |
| Autor |
Wiadomość |
attena2
|
Wysłany: 20 Grudzień 2015
|
|
|
| Sory juz naprawione ;d |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 20 Grudzień 2015
|
|
|
attena ok fajne podanie :)
Vipszymon dlaczego akurat dark a nie inny typ?
Fibako kiedy poprawisz podanie?
czemu akurat fly? ile grasz na serwie? ile h? |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
God_machine
|
Wysłany: 21 Grudzień 2015
|
|
|
Witam.
Nazywam się Wojtek i mam 14 lat.
Postanowiłem złożyć podanie na lidera typu Ground, ponieważ bardzo mi się spodobały i dużo się o nich nauczyłem przez ostatnie dwa miesiące. Jak już powiedziałem nauczyłem się o pokemonach typu Ground bardzo dużo, ponieważ je trenowałem na walkę o lidera. Po pewnym czasie zaintrygowały mnie i poczułem nie jaką więź takie dziwne uczucie, które sprawiło że zacząłem je bardzo lubić i to jest ta historia lecz wy chcecie więcej informacji o tym czy byłem karany itp.
Więc gram na tym serwerze ponad rok (nie jestem pewny ale półtora roku byłem z wami na pewno ). Nie byłem karany jeśli byłem to proszę żeby mnie ktoś poprawił (każdy może o czymś zapomnieć) na serwerze spędzam bardzo dużo czasu (od 3 do 6+ godzin) jestem codziennie (ponieważ mieszkam w Anglii a tam są inne metody nauczania mniej prac domowych itp.) Jeśli wygram co nie będzie łatwe to będzie to dla mnie nowe przeżycie, ponieważ nigdy jeszcze takim liderem nie byłem. Lecz jeśli wygram to postaram się być najlepszym jaki był. Bardzo was proszę o szanse a zobaczycie że nie pożałujecie.
Pozdrawiam
Wojtek
2015-12-21_00.09.35.png Oto ss :) |
 |
| Plik ściągnięto 47 raz(y) 159.46 KB |
|
|
|
|
 |
Glorodon16

|
|
|
|
Zmiana w teamie fly
Zamiast staraptora wchodzi sh archeops.
Po prostu gdy zobaczyłem jakie evs ma staraptor od razu zacząłem expić lepszego poczka :D
http://imgur.com/wnH5Ku3 |
_________________ Nie rób drugiemu tego czego ty nie chcesz sam
Sygna by ja ;3
Avek by ja ;3
 |
|
|
|
 |
Glorodon16

|
|
|
|
| dzięki za poradę, ale nie mam aktualnie pieniędzy, więc mała szansa, że trafie jakiegoś dobrego aerodactyla... |
_________________ Nie rób drugiemu tego czego ty nie chcesz sam
Sygna by ja ;3
Avek by ja ;3
 |
|
|
|
 |
Arghan
|
|
|
|
Piszę za litev2 bo mu nie działa forum.
Hej nazywam się Kacper, mam 14 lat i chciałbym ubiegać się o lidera sali Electric. Typ tych poków nie został wybrany przeze mnie bez powodu, pokemony electric są nadzwyczajnie silne, oraz jest tam jeden z moich ulubionych pokemonów mianowicie, jolteon który jest szybkim, potężnym i wytrzymałym pokemonem. Odkąd wbiłem na serwer chciałem być tym oto liderem i mam nadzieję, że go wygram ^^. Nigdy nie byłem karany jestem miły i kulturalny.
Moje pokemony
Jolteon
Magnezone
Electrode
Galvantula
Electrivire
Lanturn!
A oto ss:
http://imgur.com/5h2AIvz |
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
tylko jedno ile grasz na serwie? ile h?
byłeś karany lite? |
 |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
Pozwólcie, że jeszcze smok zionie ogniem.
God podanie jest dobre, nie mam uwag. Uzasadnienie nie jest spisane od innych i to mi się podoba. Większość próbuje przejść schematycznie i tworzą podanie tylko aby przeszło, a nie przekonało mnie do tego aby trzymać kciuki. Twoje sprawiło, że trzymam kciuki, że ci się uda tak więc powodzenia w walkach o lidera ground. Oczywiście zaliczone. Tylko odpowiedz Dominikowi na jego pytanie.
Arghan to miłe z twojej strony, że pomagasz koledze w potrzebie, ale nie mogę przyjąć podania pisanego przez osobę, która się nie ubiega. On musi to zrobić osobiście. Dlaczego? Ponieważ to jego muszę sprawdzić. Możesz mi pisać, że ty to od niego skopiowałeś itp, ale nie wiem ile w tym prawdy. Poza tym samo podanie jest dosyć schematycznie i oklepane. Po prostu takie byle by tylko przejść. Czytam co do słowa każde podanie i widzę podobieństwa.
Jeśli Lite ma problemy z forum musi coś z tym zrobić. Zgłoście problem administracji. Na podanie było mnóstwo czasu. Rozumiem, że ktoś mógł dopiero teraz zdobyć pokemony, a forum nie działa. Mimo wszystko nie mogę tego podania zaakceptować. Jak Litowi się uda z forum to niech napisze podanie osobiście.
I do tych co piszą w temacie zbędne rzeczy. Miło, że sobie pomagacie, ale to nie miejsce na takie pogaduchy. Od tego jest gra, priv lub inny dział. |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Tutaj pisze listę osób które są dopuszczone.Osoby które nie zauważą swojego nick muszą coś poprawić w podaniach.
Electric
cicha
Ground
Xmen123456
Patrykozaur
LopeHD
SmOcz3K69
God_machine
Dark
dinostorm
szewcPl
Kevin33
Fly
Glorodon
EskildLOL
BaronHanks
Attena2
Oczywiście to są osoby pod moim względem dopuszczone może caro ma inne zdanie :) |
 |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 21 Grudzień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
SuperHamburger
|
|
|
|
Witam mam na imię Marcin i mam 15 lat.
Chce zostać liderem sali ground. Pewnie zapytacie"dlaczego?". Już kiedy byłem mały oglądałem pokemony, pamiętam że większość pokemonów jakie mi się podobały były typu ground. Na serwerze grałem dwa lata temu, parę miesięcy, rok temu, też parę miesięcy i znowu wróciłem do gry, więc mam duże doświadczenie. Oprócz pokecrafta grałem też w inne gry związane z pokemonami. Na serwerze jestem codziennie, rzadko mnie nie ma. Jak jestem to gram z 2-3 godziny czasami trochę więcej. Karany nie byłem, jeśli jednak byłem to nie pamiętałem. Myśle że dam z siebie wszystko i zostanę liderem sali ground.
2015-12-21_16.43.14.png
|
 |
| Plik ściągnięto 30 raz(y) 194.59 KB |
|
_________________ pokecraft |
|
|
|
 |
God_machine
|
|
|
|
Zmieniam swój skład za Dugtrio wchodzi Mamoswine :)
2015-12-21_17.20.22.png
|
 |
| Plik ściągnięto 29 raz(y) 179.09 KB |
|
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Panie ..Hamburger.." Podanie jest dosyć krótkie, ale najbardziej razi bardzo słabo rozwinięty powód wybrania typu ground. Samo upodobanie z lat młodości to jeszcze za mało. Kocham wiele piosenkarek, ale jak bym zaśpiewała to by większość ludzkości wymarła. A ci, którzy by przeżyli przeklinali by swój los wiedząc, że muszą z tym żyć. W ten sposób chcę wyjaśnić, że jak coś się lubi to jeszcze za mało by się w tym specjalizować. |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
O mnie.
- Hej nazywam sie Dawid mam 12 lat
gram juz okolo 2 lata.
O Pokecraft dowiedzialem sie z reklam itp.
Gra mi sie bardzo spodobala lecz po 2 miesiacach gry mialem ponad roczna przerwe i zaczalem grac znowu od kwietnia/maja tego roku.
Nie bylem karany (no moze male mute ), na serwie siedze tyle ile moge, srednio 3h dziennie.
Ok tyle o mnie (ale sie rozgadalem).
Dlaczego ten typ?
- Od kiedy gram kochalem pokemony ground, o ile pamietam moim 2 zlapanym pokemonem byl mudkip, a jesli o nim mowa to moim zdaniem najlepszy pokemon ground, nie tylko dlatego ze jest ground water a dlatego ze moze miec duzo hp, ubustwiam pokemony ktore maja duzo hp.
Cos Jeszcze.
Bylem juz liderem Dark i Flying wiec mam doswiadczenie i wiem jaka to praca.
Dziękuje serdecznie za pomoc: Minnera, Dominika, Adi1, Kevina i Tygrysicy (bez was by mi sie nie udalo z teamem).
Pokemony.
• Mamoswine
• Torterra
• Swampert
• Golurk
• Rhyperior
• Gliscor
Mowa Koncowa.
Dziekuje wszytkim ktorych nie wymienilem powyzej
i mam nadzieje ze moje podanie sie przyjmie :D. |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
| Ostatnio zmieniony przez DawidKox 21 Grudzień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
nwm co jest lepsze podanie czy twoje poki xD
Podanie mi się podoba zaliczam :) |
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Czyli odszedłeś z flying tylko dlatego żeby iść na ground ?? Według mnie nie powinien on być liczony, niedawno był flying i odszedł. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
|
|