Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Krelon
18 Grudzień 2015
Wypraszam sobie Arejczu.
Autor Wiadomość
Haki 
Hmmm??

Wysłany: 17 Grudzień 2015   

dramy <3

DziubDziub 

Wysłany: 18 Grudzień 2015   

Właśnie widać jak niejaki Arejcz i WikaPL mnie prowokują. A potem to, że ja ich prowokuje? I z resztą mam ss na wikę jak pisała do mnie bluzgi, że jestem ,,gruby''. Przy wzroście 163cm 50 kg to dużo? Lub jak nazywała mnie rozpieszczonym dzieciakiem?I jeszcze jak ktoś napisał, że ją mogli w szpitalu pomylić to odpisała, że nie, chyba że pielęgniarką była blondynka, bo blondynki są niby głupie. To się zapytałem co ma do blondynek i już nie odpowiadała. Albo to ja jestem dziwny i szanuje blondynki, albo inni też szanują tylko z panną Wiktorią jest coś nie tak. A co do tej solówki z kolesiem Hampion, to długi temat. Nigdy się nie lubiliśmy, on mnie popychał, dawał z liścia to mu przykopałem ostro i... wiesz co pewnie było dalej. Z resztą to nie są ,,Dzienniki Dzioba'' aby pisał o moim życiu w szkole. Tak się składa, że to jest skarga na Arejcza.

Torek
World is Mine

Przestań. Prowokujecie się wzajemnie, a później płacz, że to ona jest bee... Skoro nie odpowiada Ci zachowanie Wiki to daj jej ignore, bo oboje jesteście tak samo winni. Tak jak napisałeś, to jest skarga na Arejcza, a nie Wikę (szczególnie, że nie masz na nią żadnych dowodów).

Arghan

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ciekawe jestem czemu na mnie nie na Wikę gdyż to ona wyzywa się z tobą i kłóci bez przerwy, a na mnie? Dlatego, że Cię usunąłem z działki? czy co? na początku ty zacząłeś ją wyzywać ja Ci kazałem ją olać a ty swoje więc po prostu dałem Ci ignore bo nie ma sensu rozmowa z tobą.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Arejcz twoje zachowanie ostatnio staje się coraz gorsze. Chcesz zostać liderem więc dobre zachowanie jest konieczne. Ostatnio na to nie wygląda.

Dziub twoje zachowanie też nie jest ostatnio przyjemne.

Ostrzegam was. Nie dostaniecie teraz kary Ale gdy zobaczę ze coś jest nie tak kara nie będzie zwykłym mute

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi