Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Krelon
18 Grudzień 2015
Wypraszam sobie Arejczu.
Autor Wiadomość
DziubDziub 

Wysłany: 17 Grudzień 2015   Wypraszam sobie Arejczu.

Wypraszam sobie Arejcz.
ss mówi sam za siebie. I co do bicków i dziewczyny- Chodze 2x w tygodniu na siłkę i uwierz, mam dziewczynę. Może się to komuś nie podobać, ale to nie powód, żeby wyzywać.
http://imgur.com/a/Pl6il

Kiririn 
Baaaka

Wysłany: 17 Grudzień 2015   

O ile mute się należy o tyle nie widzę nic skierowanego bezpośrednio w twoją stronę.

DziubDziub 

Dziobek to taki ,,dałn'', ,,ciota''. Ja tam to traktuję jako obrazę.

adiii132 
Adiii

Napisałeś posta, a sam nie dajesz zyc dla wiki, widzialem niewiadomo ile ssow jak ciagle cos o niej piszesz. Jak chcesz zmieniac innych to moze zacznij sam od siebie ?? Czepiasz sie prawie kazdego. A to, że nie lubisz wiki nie znaczy, ze masz ciagle pisac ze cytuje "Wika nie toleruje innych tylko wlasny nochal" albo, że była w szpitalu psychiatrycznym, a moze jeszcze ze nie ma mozgu ? A jak ci tak nie pasuje to, ze nowi gracze pisza cos z bledami to daj im ignore, a nie sie odrazu czepiasz. Nie wiem czy wiesz, ale tu graja dzieci i nie musza znac jeszcze ortografii, wszystko w swoim czasie. Wybacz, ale zachowujesz się gorzej niż wika lub taki arejcz. Nie wiem co Ci jest, chcesz sie na kims wyzyc czy co ? Na koniec tego posta chce Ci przekazac, abys przemyslal swoje zachowanie.

PS: Nie skrocilem dla wiki muta, bo przeprosila tak jak pisales, tylko dlatego ze dalem za duzo.

DawidKox 
Derp

Mam ss na arejcza ;c

2015-12-16_18.26.11.png
Plik ściągnięto 60 raz(y) 871.21 KB

Nadzius
Kokś

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Myślę że oboje powinni dostać muty za całokształ który piszą na serwerze
Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.

DziubDziub 

No fakt, źle się zachowywałem, ale to nie powód, żeby mnie wyzywać. I nazywanie kogoś ,,dałnem'' wiąże się z nie tolerancją. To bardzo ciężka choroba i nie wolno się z nich śmiać. Na pewno ludzie, którzy chorują na to, chcieliby być normalni tak jak my.

Patryk^^ 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

xd przecież pisałeś mi że jesteś w VI klasie czyli emm 12 lat(chyba że nie przeszedłeś) lol jak dziewczynę możesz mieć bo to nie sztuka też w Vi miałem dziewczynę ale to była taka.... że rzuciłem ją miłość w podstawówce jest równa zerze( w gibie w sumie też ale ciii xd) a co do "napakowany" ehhh tak napakowany 12-latek ja jestem w II gimbie(tak jestem gimbusem xd) i nawet brak mi kaloryfera choć co tydzień chodzę na siłkę na fakultetach(taki w-f tylko że dodatkowy) i raz na 2tyg. na wf i co miesiąc na zajęcia dodatkowe(w klubie w moim mieście) ale ok nie piszę po to by potwierdzić że za bardzo się chwalisz i nie pokazywać czego ja to nie robię tylko uświadomić ci że pisząc takie rzeczy przyjaciół se nie podwoisz a raczej dorobisz se wrogów. Czasem lepiej zostawić pewne rzeczy dla siebie(wiem ja sam tak nie robię xd) ale jak już coś chcesz koniecznie napisać to z umiarem i przemyśleniem.

nusiek3446 
.

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Jego zachowania to wprost... skandal. Gra chyba od tygodnia a uważa się za kogoś, komu możemy najwyżej wycałować stopy... (oczywiście mówię o Dziobie... i nie to nie jest obraza, to jego nick ;x). Co do Arejcza, też ma dosyć często złe zachowanie... (dziś, gdy napisałem że minner pożyczy mi lanturna na walki wyzwał go od c...a) Moim zdaniem, dla obu należy się kara za całokształt.
EDIT: A może to multik flaka? :o xDD
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017

DziubDziub 

Patryk^^ napisał/a:
xd przecież pisałeś mi że jesteś w VI klasie czyli emm 12 lat(chyba że nie przeszedłeś) lol jak dziewczynę możesz mieć bo to nie sztuka też w Vi miałem dziewczynę ale to była taka.... że rzuciłem ją miłość w podstawówce jest równa zerze( w gibie w sumie też ale ciii xd) a co do "napakowany" ehhh tak napakowany 12-latek ja jestem w II gimbie(tak jestem gimbusem xd) i nawet brak mi kaloryfera choć co tydzień chodzę na siłkę na fakultetach(taki w-f tylko że dodatkowy) i raz na 2tyg. na wf i co miesiąc na zajęcia dodatkowe(w klubie w moim mieście) ale ok nie piszę po to by potwierdzić że za bardzo się chwalisz i nie pokazywać czego ja to nie robię tylko uświadomić ci że pisząc takie rzeczy przyjaciół se nie podwoisz a raczej dorobisz se wrogów. Czasem lepiej zostawić pewne rzeczy dla siebie(wiem ja sam tak nie robię xd) ale jak już coś chcesz koniecznie napisać to z umiarem i przemyśleniem.

Po 1, nie wiem skąd wziąłeś informacje, że chodzę do VI podstawówki. Chodzę do I gim i będę miał 14 lat w styczniu. Wtedy był u mnie rok młodszy kolega i grał na moim koncie. Może on tak napisał, nie wiem. Zapytam go jeszcze. A co do kaloryfera to jestem podekscytowany xD

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wy się wypowiadacie to może ja też mogę, ,,dziubdziub,, TEn Gracz sam nie wie co robi Ostatnio Chwalił się że pobił jakiegoś kolesia bo zna karate i przerzuca ludzi przez ramie teraz że chodzi na siłownie, Zdecyduj się kim chcesz być !. a i takie ps Wiesz jak ja byłem w twoim wieku lubiłem się dowartościować ale nie przez kłamstwa Może jutro nam powiedz że Latałeś z Pokemonami i ćwiczyłeś z nimi na siłowni Koleś Ogarnij się, do tego wike zwyzywasz Co dziennie to jakaś twoja tradycja ? Według mnie Ten Gracz powinien zniknąć z pokecrafta bo tylko umie psoć atmosferę swoimi ,,Ja taki kozak''.... Arejcz też troszkę naprzeklinał ale on nie jest taki jak on. Ps v2: to tylko moje zdanie :mrgreen:

Arghan

Ostrzeżeń:
 3/3/6

No wiesz jak Ci się chwali jakiś głuptak przez 24/7 próbuje znaleźć przyjaciół i spami Ci na tym /me to troche wkurza... nerwy mi puściły a są osoby które bardziej to coś wyzywały a ja tylko 2 razy go.

Arghan

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Pozatym oddaj mojego miltanka którego Ci pożyczyłem ;) rządam zwrotu. ;)

Arghan

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Nusiej ty też nie kłam bo go nie zwyzywałem tylko napisałem cfeluszegg kłamco -.-

Kratos01 
Byly KidMod

Masz coś takiego jak "edytuj"? xd

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi