Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kiririn
17 Czerwiec 2015
Urozmaicenie Posady Lidera.
Autor Wiadomość
StarDust 
Lider Flying <3

Wysłany: 26 Maj 2015   

Zgodze sie z kartonem pomysl z tym pupilem jest zajeboski a urozmaicenie tez go dogania. Pomysl bardzo dobrze poskladany do calosci i oczywiscie wytlumaczony lecz ma jedna wade z tym 3v6. Nie myslisz ze to lekka przesada zeby liderzy pozwalali na 3v6 np na moim typie wystarczy jeden alakzam a pokemony w grach roznia sie od anime :/
Ale poza tym pomysl fajny i oczekuje aby byl pozytywnie rozpatrzony przez administracje.

ps. Ale sie rozpisalas ;-;

Carolina 

Wysłany: 29 Maj 2015   

Dziękuje za uznanie, nim wprowadzą pokemona o którym ja marzę minie sporo czasu, ale starając się o to urozmaicenie już teraz zapewnię innym liderom ten standard, oraz lepiej zaproponować to wcześniej, a nie czekać aż Milotic zostanie wprowadzona. Zwróciłam uwagę na to, że są osoby, które nie czytają dokładnie, albo nie do końca rozumieją moje przesłanie. Ktoś napisał, że moja propozycja to sprawienie by 1 pok był super, a reszta słaba, ale to nie o to chodzi. A co do tych ilości poków. Rozumiem, że łatwo było się zagmatwać. Trochę to zawiłe, ale napisałam, że 3vs6 było by złym pomysłem pomimo tego, że w anime było. Napisałam, że 1v1 było by najrzadziej, 3v3 średnio, a 6vs6 najczęściej w skrócie. Oczywiście nic nikomu za złe nie mam. Ale jedynie proszę, o przeczytanie bardzo dokładnie, albo otworzenie posta w 2 karcie i czytanie go odpowiadając, aby nie doszło do nieporozumień. Nie zamierzam was zmuszać do zmiany squadu tak, jak ktoś mi zarzucił. Proszę komentować dalej.

Pozdrawiam Carolina

kunszot

Wysłany: 1 Czerwiec 2015   

jestem za drugim pomysłem

Sindia 

Wysłany: 2 Czerwiec 2015   

Pierwszy pomysł odnośnie walk 1vs1, 3vs3 i 6vs6 jest ciekawy.Ale nie wiem czy nie byłoby z nimi za dużego zamieszania. Lecz.. zawsze można spróbować ;)

Drugi pomysł odnośnie "pupilka" również mi się podoba i chciałabym takie coś zobaczyć w grze.Jestem zdecydowanie na tak.

Bardzo dobre pomysły Carolina ;)

admin 
Administrator

Wysłany: 3 Czerwiec 2015   

więc 2 pomysł jest ok ! Jestem skłonny zaakceptować taką formę , ale jako przywilej, a nie obowiązek.
Do rzeczy - jak to ma wyglądać wg. Was w praktyce?

- zdobywacie poka pupilka (na niskim lvl evo) z odpowiednią naturką i statami
- trenujecie go do 100 lvl
- wyposażacie w odpowiednie itemki
- nazywacie - co do nazwy to można stosować kolorowy nick dla wyróżnienia
- walczycie

Dodatkowo na forum piszecie swoją propozycję, a ja dodaje poka do listy , przykład :

Lider Ice - __boy__ + pupilek Nazwa
(nazwa pupilka także na tablicy w sali)

To propozycja, jeśli macie inne sugestie proszę o komentarz (oby szybko, bo chciałbym to wprowadzić asap.).

szmn123 
Lider sali Fly

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Zgadzam się z Denkiem 2 pomysł jest dobry, lecz ciekawiej by było gdyby, ten pupilek pokemon nie musiał by być typu któremu przewodzi ten lider. Takie małe urozmaicenie. Nie wiem jak by to wpłynęło dokładnie na walki lecz, ciekawiej by wyglądało. Oczywiście nie musiał by to być nakaz że jeden pokemon innego typu.

Kiririn 
Baaaka

szmn123 napisał/a:
Zgadzam się z Denkiem 2 pomysł jest dobry, lecz ciekawiej by było gdyby, ten pupilek pokemon nie musiał by być typu któremu przewodzi ten lider.

To się nie zgadza z ideą liderów typów.

szmn123 
Lider sali Fly

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Nie mówimy tu o paru pokemonach o różnych typach, tylko o jednym pokemonie. Większość liderów i tak pewnie wybierze pokemona ze swojego typu, gdyż przeważnie na lidera idzie się na swoja ulubioną salę.

adiii132 
Adiii

A jeśli już mam "pupilka" ? I to nawet 2 xD ?

Carolina 

Cieszę się, że mój ważniejszy pomysł się przyjął. Obecnie z moich poków lubię slowkinga bardzo, ale jednak wolę aby to Milotic była moim pokiem głównym w dalekiej przyszłości. Mam nadzieje, że ona jak i item Rocky Helmet dla niej się pojawią w najbliższej przyszłości. Niedługo stworzę temat dotyczący legend na serwie, który sprawi, że będą one zdecydowanie rzadsze jeśli wejdzie w życie, ale nim to nastąpi muszę go dobrze przemyśleć i dokończyć parę elementów. Jestem świadoma, że są osoby, które nie będą zadowolone z tego, że Legendy będą tak ekstremalnie trudne do zdobycia. W każdym razie jak już całość przedstawię to będzie można się wypowiadać. Co do obecnego tematu, wydaje mi się, że można już go zamknąć. Chyba, że ktoś jeszcze chciał by coś dodać na ostatnią chwilę. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wasze opinie oraz wsparcie.

__Boy__ 
Bohater Lodu!

Ostrzeżeń:
 1/3/6

A więc zamykam.

Były Szef Liderów.

Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016

Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.

Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.

Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi