Wysłany: 27 Lipiec 2016 Zapomniałem hasła do konta.
Witam grałem ostatni raz któregoś stycznia albo lutego po rozdaniu prezentów i zapomniałem hasła. Był bym szanownej administracji niezmiernie wdzięczny gdyby mi pomogła. Nick Adrian11XxX. Zapomniałem jeszcze o tym, że założyłem nowe aby skontaktować się z administracją i dopiero potem przypomniałem sobie o forum nick Adrian11PL to konto można usunąć.
Z góry ogromne dzięki ;)
Ostatnio zmieniony przez Adrian11XxX 27 Lipiec 2016, w całości zmieniany 1 raz
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 27 Lipiec 2016
Admini sprawdza IP i dadza znac.
Ew. jezeli masz jakies ssy z gry, daj je tu pod tematem.
Niestety nie mam :P ale za to pamiętam parę poków miałem aipom caravanhę yanmege i larveste a starter to podajże mudkip więcej poków już za bardzo nie pamiętam o i jeszcze jedno no bo założyłem konto żeby się jakoś skontaktować z administracją i dopiero potem sobie przypomniałem o forum konto było założone wczoraj a nick to Adrian11PL więc jak administracja chcę to może je usunąć z góry bardzo dziękuje ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum