Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 11 Lipiec 2016 |
Kosmatek. |
| Autor |
Wiadomość |
Toczinsonix

|
Wysłany: 10 Lipiec 2016 Kosmatek.
|
|
|
| Witam z tej strony toczin chcialbym stworzyc skarge na moderatora jakim jest kosmatek Ponieważ to co on robi to jest jakies dziwne. Bardzo sie zmienil odkąd ma moda ale dziwne ze ma mute skoro praktycznie nie patrzy na ssy nie zauważa ze przeklina 1 osoba i 2 tylko mutuje tą na którą jest skarga Nie Prosze o DQ tylko o Porozmawianie z nim tyle ode mnie NP z arejczem 2 strony obrażały siebie a tylko 1 mute dostal to jest naprawde jakies nie na miejscu |
_________________ Woda to mój żywioł
Lider Sali water
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
Wysłany: 10 Lipiec 2016
|
|
|
| Dodam także, że dopiero po tym jak uświadomiłem kosmatkowi i parę osób ze mną między innymi mwc toczin czy lenek dał mu mute.. |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
|
|
|
| Wydaje mi sie ze obowiazki oparte na Kosmatka sa za wysokie i sie juz gubi w tym wszystkim. |
|
|
|
 |
MineWildCraft
|
|
|
|
| Nic dodać nic ująć tak jak koledzy wyżej |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Mute dostali obydwaj, Arejcz kupił unmute zaraz po nadaniu mute'a, Ash dostał dłuższe mute ze względu oczywiście na Arejcza.. dziwne, że skarga składa grupka Arejcza, który mnie nie lubi... ale to już najmniej istotne.
http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=9801
Widać, że ty też go wyzywasz na początku, za msg nie karzemy, starczy /ignore + dostaliscie po mute na 3h, o co wam chodzi? Czekam na odpowiedź ;)
//edit
Miałeś bana, kiedy dopiero zostałem modem, nie znałeś mnie przez długi czas, więc nie możesz stwierdzić czy się zmieniłem czy nie... (Toczin) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|