Witam. Chciałbym prosić o od banowanie mojego konta, które miało miejsce pod koniec sierpnia 2015 r. Swoją prośbę mogę poprzeć tym, że dostałem tego bana za rzekome sprowadzanie graczy z serwera pokecraft na serwer pokechest oczywiście to jest nie prawda nigdy nie próbowałem nikogo namówić na zmianę serwera. Nie wiem ale może Torek się wypowie o tej sytuacji i może napisze że nigdy nie miałem takiego "zlecenia" Dodatkowo chciałbym przypomnieć, że za sprawą porozumienia pomiędzy Waszym serwerem, a serwerem pokechest wszyscy, którzy zostali zbanowani z powodów waśni pomiędzy serwerami mieli zostać odbanowani. Przypominam również że osoby takie jak TremZa Toczin i pare innych osób dostało unbana lecz ja zostałem pominięty. Nie czuję urazy z tego powodu gdyż i tak miałem zrobić sobie małą przerwe od grania w pokemony (przedłużylo się do 10miesięcy xD) lecz chciałbym odzyskać tamto konto i zacząć grę na serwerze od tego co już miałem.
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 3 Czerwiec 2016
whew pokechest xd nie wiedzialem nawet ze taki serv istnial ;w;
Jestem za ub mimo ze osoby nie znam, wydaje sie byc w miare mila oraz sympatyczna, zobaczymy co dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum