Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Torek 31 Maj 2016 |
Nowa edycja (Modyfikacja pomysłu Rimoraja) |
| Autor |
Wiadomość |
kacper7xD

|
Wysłany: 31 Maj 2016 Nowa edycja (Modyfikacja pomysłu Rimoraja)
|
|
|
Tak jak Rimoraj napisał, można by było zacząć wszystko od nowa.Ja pozwole sobie zmienić troszke ten pomysł, więc przejdźmy do rzeczy:
Zalety:Dominik pisał, że 50% ludzi by odeszła, ale, ale, gdyby denek dał all ub to 50% ludzi by przyszła, zresztą, wątpie żęby 50% ludzi odeszła z powodu nowej edycji...Niektórym ludziom nudzi już się serwer, te same budowle itp itp...Wiem że trwała by ta budowa, lecz myślę że gracze by się ucieszyli na myśl o nowych expowiskach, nowym spawnie itd.
Myślę że ten pomysł Rimoraja nie jest aż tak głupi.Zdaje sobie sprawę z tego że denek może się nie zgodzić, ale warto próbować :).To tyle i nie warto odrazu zamykać tego tematu.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Maj 2016
|
|
|
Zamkniecie tematu Rimoraja jest rownowazne z odrzuceniem pomyslu ;)
/temat do zamkniecia |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 31 Maj 2016
|
|
|
| Nie. Pomysł z UnBanem dla każdego jest bardziej bezsensowny, niż wyczyszczenie danych graczy ("nowa edycja" z pomysłu Rimoraja). Tym bardziej, że osoby z banem za reklamę, zaczną masowo wbijać i wybijać swoje serwery na PokeCraft'cie. Reszta argumentów w poprzednim temacie. /close |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|