Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: cichy
26 Kwiecień 2016
Prośba o ub :o
Autor Wiadomość
Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6
  Wysłany: 16 Kwiecień 2016   Prośba o ub :o

Witam ;x, kiedyś ten dzień musiał nastąpić.
Mianowicie po jakże długim czasie trwania mojego bana chciałem przystąpić do prośby usunięcia jego z mojego konta,
Już od samego otrzymania owego bana, kilka osb mnie nakłaniała do tego,
Myśle że dopytywanie, za co mam, dlaczego i kiedy, nie ma sensu.
Myśle że mnie gracze znają na tyle że powinni wiedzieć a dokładniej ci ''starsi''
jak dotychczas z serwera mam naprawde pozytywne wspomnienia,
A co do tego że otrzymałem bana nic nie mam, rozumiem że coś jednak było nie tak i powinienem go dostać dlatego też, nie robiłem żadnych spin czy czego kolwiek negatywnego.
Samego posta o ub miałem nie pisać lecz stwierdziłem że fajnie było by chociaż na troche wrócic na serwer pogadać z ludzmi, pograć, pobawić sie chwile o ile to możliwe ;/
Robiłem wiele głupot ale myśle ze i tak byłem dość pozytywną osobą na samym serwerze,
Wracjąc do tematu, Na serwerze grałem dlugo i od dawna, potrafiłem nawet grać przez dzien i noc, dlatego teraz też mi tak wrecz dziwnie bez tego, byłem też oskarżony o granie na innych serwerach, a wszystko sie zaczeło od oczywiście samego ''lubieflaki'' jak wszyscy wiemy, wszystkich oszukał a najbardziej administracje i własnie przez jego wymyysły mniej więcej dostałem bana od Zycza, który w tamtym czasie mu bardzo wierzył,
Teraz już wszyscy wiemy ze to nie była prawda a wszystko co mówił nie ma sensu,
Wracając do samych serwerów, co ciekawe mam chyba wszedzie bana, potwierdzi to arejcz o ile sie nie myle, bo lataliśmy po serwerach i zapraszalismy na PokeCrafta.
Więc no nie powiem cieżko grać z banem :D, a sam zapewniam że nie grałem na żadnych innych serwerach,
Ale już nie ''przedłużając'' wrócmy do samego sedna,
A mianowicie Chciałbym przperosić, i prosić denka o unbana,
Jeśli macie podejrzenia że mam 400stak czy nw ile bz,bd,mb to prosze o usuniecie z mojej działki wszystkiego co mogło by zawierać przedmioty, a jeśli to zaś mało to czy była by jakaś możliwość żeby mi zostały same poki?, ale to już dopiero myśli jeśli denek by mi dał ub, o co naprawde mocno prosze,
Zresztą chyba widać było że podkoniec mojej gry starałem sie pomagać i już wtedy byłem spokojny.
Zapewniam że ban mi dał troche do myślenia, i będe grzeczny i spokojny.
Pozdrawiam
~Szczerbuś

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 16 Kwiecień 2016   

Ponadto uważam że nie powinienem być ukarany w dużej mierze przez kogos kto dostał bana za same oszustwa. (flaki)

Carolina 

Hmm.. Pamiętam jeszcze dyskusje w dziale rekrutacji. Prawdę mówiąc był to początek mojej kariery, a uwagi się przydają. Nie mam ci tego za złe, nie znam cię za dobrze, ale podoba mi się, że dużo piszesz. Stawianie na swoim jest dobrą cechą, ale w nadmiarze może przynieść ci sławę osoby konfliktowej, a tym samym łatwiej przynieść bana. Właśnie dlatego stwierdzam, że możliwość blokady konta przez kogoś z kim się nie lubiłeś istnieje i ci wierzę. Cóż szkoda, że ten ban nastąpił bo pewnie byś napisał bardzo ładne podanie na lidera, a po banie nie można startować. Mam nadzieję, że dostaniesz ub, ale pamiętaj, że czasami lepiej odstąpić od walki o to kto ma racje, a kto się myli. Co do jakichś BZ i tym podobnym to już pozostawiam reszcie, bo całkowicie nie wiem nic.

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Oszukiwał administracje a o dziwo ona mu wierzyła, masa naprawde masa osób dostała bana, tyle ze ja ub nie dostałem ale jeszcze było wiele sytuacji z nim,
Jesli mam racje, to nie odpuszczam, kto nie ma swojego zdania jest tak naprawde nikim
a 2 Dzieki za wsparcie :)

Asaro
Amstaff Atak

Ostrzeżeń:
 7/3/6

Nie znam szczerbatka, ale wydaje sie byc spoko, wiec jestem za ub dla niego :-)

Torek
World is Mine

Total annoying troll returns.
Nie wiem za co dokładnie był ten ban, ale wiem, że po części przez flaka. Szczerba nie grał na żadnym innym serwerze. Przynajmniej nie na tym, na którym ja przez pewien okres czasu grałem, więc ten powód jest bezsensowny, zważywszy na to, że obecnie wiele osób gra na konkurencji i bana nie ma (nie, nie chce się pozbyć Trem, między nami już jest ok). Niektórzy uważają, że klonował, dowodów jako takich nie było (przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo, a kiedyś wraz z Kiri sprawdzałem jego działkę). Osobiście często piszę ze Szczerbatkiem, więc nie chce go faworyzować. Powód bana nie jest mi do końca znany, ale uznajmy, że zasługuje na drugą szansę.

DawidKox 
Derp

aha moze dostanie ub i bedzie wyzywal (jak bylo kiedys)
A tak na serio to ja nie wiem czy on moze sie zmienil

JestemHamtaro 
Były lider ghost :(

Mam nadzieje że dostaniesz ub.
Ps. Ja dostałem szanse ale musiałem zacząć od nowa na nowym
nicku.

VV hamtaro04 VV - rozdział zamknięty ;(
Były trzeci lider sali Ghost.
Były pierwszy lider sali Fighting.

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Dawid, z tego co pamiętam to była jakas faza z gimbazą i jak wyzywał wszystkich pokolei to starałem sie go troszke uciszyć, może mam nawet ss z tego

Remczak 
Sasuke

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Ub Dla Szczerbatka pamiętam go jeszcze :>

To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke

Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke

Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola

__Boy__ 
Bohater Lodu!

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Nie lubisz mnie, ja nie lubie ciebie, czasem było nawet spox ^^. UB dla tego pana.

#EDIT: pamiętasz troll graczy? ;xD

Były Szef Liderów.

Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016

Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.

Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.

Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ten ze spadaniem :D?
Jeśli tak to tak :)

adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

NO teraz moja kolej, mam nadzieje ze mnie pamiętasz nieszczerba xD
Tak tek gostek ,,lubieflaki" powinien trafić na czarna listę tego serwera :D
tak jak wiadomo z ss kotre wysłalem z rozomowy wysłałem kiedyś do szczerby i analiza ich nie tylko jego i moje ale i także innych graczy z serwera,Tak straszył wszystkich banami,ja nadal czekam na tego bana... jakoś słabo widzę.Ale dobra to nie temat o nim,Nie wiem za co dostałes bana,mysle ze zasługujesz na szanse i Administracja sie zgodzi.

TheDraco 
~lubieflaki~

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 17 Kwiecień 2016   

więc tak zaczynając od początku szczerbuś ban nie był odemnie ja tylko z tb gadałem powiedziałem zyczowi wtedy to co mi powiedziałeś o BZ zyczu sam mówił żebym poszperał trochę bo cały czas tepasz się do netheru czy coś i jesteś bogaty jak nikt ;3 +kiedy okłamywałem administrację każdy ss był pokazany z datą godziną itd że był robiony w odstępie 1dzień od wysłania nigdy nie okłamałem administracji ;x +gracze też mnie namawiają żebym wrócił ale skoro i tak bym poparcia od ,,administracji,, nie miał więc taka lipa no może trochę przegiąłem z tym wyzywaniem pewnej osoby z administracji ale wiadomo wkurzony po banie ehhh przepraszałem go a i nie kłam że niegrasz #Wcale_Nie_Widać_Cb_Na_Konkurencji_Jak_Mnie_Wyzywasz_Od_Śmieci ;3

Poison And Dark Najlepsze,Może Oznaczają Mnie Lecz Wy Nie Jestescie Lepsi~AnGeLyGH

Slend88 
Sprzedawczyk

Wysłany: 17 Kwiecień 2016   

Widać że wszystkie osoby piszące "jestem za ub" itp nie czytały regulaminu :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi