Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Torek
5 Kwiecień 2016
Skarga Na torka
Autor Wiadomość
Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 4 Kwiecień 2016   Skarga Na torka

jak nazwa Skargi Pisze ją ponieważ Torek wbił Jak by nic i Zaczął usuwać nasz kochany Market
Ale to nic przy usuwaniu czyt, 10 razy wklejania Spawna Popsuł Cześć i nadrobiło z 20 Kilofów diaxowych i 2 beacony [ jeden mam ja i jeden Boberekk widziałem jak podnosił ] ale torek nei widział problemu, i dalej wkleiał jeśli Krelon jest taki zły to czemu torek nie przecież dawał przez ten czyn itemy graczą. tyle odemnie nie życzę sobie wypowiedzi Torka i wstrzymania kłótni Po prostu chce sprawiedliwości
http://imgur.com/c3TqKfa

DawidKox 
Derp

Wysłany: 4 Kwiecień 2016   

Torek napracowal sie wczoraj aby zbudowac ten market
Moze i nic nie powiedzial nikomu z administacji ale to upiekrzylo serwer...

Cicha
DIVA

Jakiej ty żądasz sprawiedliwości? .-. Coś ci się stało, że tak piszesz? Nowy market jest ładny i ładniejszy od starego, a wszystkie problemy z nim zostały już rozwiązane. O co Tobie chodzi?

Patryk^^ 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

ładny i ładniejszy niż poprzedni?raczej wątpię. Tamten market był lepszy i ten nowy w ogólne nijako się prezentuje. Jeśli torek ma tyle egzaminów to był robiony na szybko i to widać. Oddajcie stary market!

Hampion
Zawodowy Ruchacz

Ostrzeżeń:
 1/3/6

CIcha, ładniejszy ? Serio Nowi gracze po prostu się tam zgubią. nie każdy jest ogarnięty i będzie szukał po 1 npc To co go interesuje lepszy jest mały i przejrzysty. po 2 Serio ? Jak Krelon coś zle robi to Rzucacie się na niego a jak torek rozda kilka Kilofów diax ciastka, Beacony i kurczaki to jest święty i robił to dla serwera? mógłby się skonsultować z wyższa rangą że chce coś wkleić na pewno by nie odwalili fuszerki ..
ps sorry xD pogubiłem się

JestemHamtaro 
Były lider ghost :(

Po co ty tp zrobiłeś.
Tamten był lepszy, niby piszesz skargę na krelona że on taki...
ale ty jesteś gorszy.

My chcemy stary market.

tyle z mojej strony hamtarek

VV hamtaro04 VV - rozdział zamknięty ;(
Były trzeci lider sali Ghost.
Były pierwszy lider sali Fighting.

Cicha
DIVA

Nowi gracze też patrzą w głównej mierzę na wygląd serwera. Wszystkie npc są dalej podpisane więc równie prosto będzie nowym graczom w nowym markerze, jak i w nowym. Co do masy kilofów, które wyleciały podczas przenoszenia, to żaden problem. Fajnie, że nowi gracze otrzymali małe wsparcie, a dzięki temu możliwe, że zostaną z nami na dłużej. Sama często daję nowym graczom czy to jedzenie, czy też narzędzia by było im łatwiej zacząć tu przygodę. I na prawdę w każdej skardze będziemy porównywać Krelona do Torka, i na odwrót? To się robi już monotonne, wystarczy już jedna sprawa, która ich dotyczy. Na sam koniec dodam, że nikt nie jest idealny, nawet Krelon i on sam też często popełniał błędy, i za pewne będzie dalej popełniał jak każdy z nas.

Torek
World is Mine

Nie buduje - źle, buduje? to samo. Oczywiście osoby, które są na nie, mnie nie lubią, mają do mnie uraz. Takie głosy są za przeproszeniem nic nie warte. Na msg dostałem wiele pochwał, tym będę się sugerować. Jeżeli jakaś inna osoba, która nie ma bólu dupy do mnie, wypowie się negatywnie, postaram się poprawić. Ciąg dalszy na kompie. Serio zgubią? Dziwne, bo materiały budowlane są po lewej zaznaczone na zielono, narzędzia na niebiesko, a jedzenie na pomarańczowo. Krelona market nie był przejrzysty, wszystko.z.lwarcu i wszędzie ciemno, NPC masz podpisane jak dawniej, oświetlone też jest. Dodatkowo zrobiłem miejsce na farme Apricornów dla początkujących. Jeżeli będą skargi od nowych graczy - przywróce stary, bo to 5 minut roboty, ale widać, że nie potrafisz docenić już nawet nie moją, a dziewczyn pracę.

alusia106106 

Dla mnie ten market jest lepszy i fajnie się prezentuje.Tyle z mojej strony.

Torek
World is Mine

Wysłany: 5 Kwiecień 2016   

http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=9183
Ankieta mówi sama za siebie ;-)
4 głosy na nie, są od was, czyli osób z pretensjami do mnie. Market jak widać większości przypadł do gustu. Temat Zamykam, tylko dodam na koniec:

Cytat:
Ale to nic przy usuwaniu czyt, 10 razy wklejania Spawna Popsuł Cześć i nadrobiło z 20 Kilofów diaxowych i 2 beacony

Uno. to nie spawn.
Dos. Wklejany był 2 razy, za pierwszym pojawił się w złą stronę, więc prosz nie zmyślać.
Tres. Skąd się te beacony wzięły? Nie używałem żadnego przy budowie marketu. Zresztą, miałeś je oddać twojemu kochanemu Krelonowi, bo ja jestem be (odmowa współpracy z Administracją i przechowywanie skopiowanych rzeczy :)).
Kilofy były Tigerki, czyli tak naprawdę mogła je rozdać za darmo, a te w ramkach uznać jako materiały przeznaczone do budowy. Jeżeli Denek miałby do mnie jakieś "ale", wypowie się, skoro skarga na Krelona została zamknięta przez Kiririn.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi