Wysłany: 3 Kwiecień 2016 Zamknięcie tematu i przeniesienie do archiwum
A więc mój temat klik, został zamknięty przez Krelona bez żadnego konkretnego powodu. Powstał on przez twój post w skardze, gdzie była następująca wzmianka: "Ludzie co z wami, ja widzę jak mnie obrażacie na msg i nic nie robię. Dlaczego?? Bo nie jestem taki msciwy. Za bardzo wam pozwalam w tych kwestiach widzę ;)". Jak widać z tego co napisał Krelon, ma dostęp do naszych prywatnych rozmów (służy ku temu komenda, do której dostęp masz) oraz je nadmiernie czyta: "ja WIDZĘ jak nie obrażacie na msg". A więc kolejny raz to już przeczysz sam sobie, drogi Administratorze. Jak już napisałam, przywiązuj większą uwagę do tego co piszesz.
Czy ty na serio myślisz że ktoś ogląda twoje pw? Nie zdajesz sobie sprawy jakie to jest nieporęczne. Chcecie żeby administracja była traktowana jak gracze ale sami nas tak nie traktujecie. Dla was jesteśmy botami zaprogramowanymi do spełniania waszych wymagań. Osobiście stawiasz się ponad wszystkimi i dyktujesz kto może o czym zdecydować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum