Zamknięty przez: admin 13 Styczeń 2016 |
Skarga Kamilozaur |
| Autor |
Wiadomość |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
Wysłany: 12 Styczeń 2016 Skarga Kamilozaur
|
|
|
Witam chciałbym Napisać skargę na Kamila [ Brat patrykozaura Lidera ground ] Więc miałem mu evsować poki i lvlować, za Hanchkrowa Z dobrymi ivsami. Lecz tylko wyevsowałem a on napisał że kończy od razu i poszedł sobie czekam już 3 dzień za pokiem lecz kamila nie ma. jasno napisałem że jak wyjdzie to dalej mu nie lvl'uje bo nie mam ochoty czekać aż ten gracz szanownie Postanowi wejść i ja mam zawsze miecz czas i czekać po prostu za nim. Chciałbym prosić O mojego pokemona ponieważ to nie moja wina że ten gracz musiał kończyć a to mu powinno zależeć na ukączeniu pokemona a nie ja za nim mam latać...
2016-01-11_19.05.58.png
|
 |
| Plik ściągnięto 47 raz(y) 596.59 KB |
2016-01-11_19.04.10.png
|
 |
| Plik ściągnięto 39 raz(y) 716.41 KB |
2016-01-11_19.04.41.png
|
 |
| Plik ściągnięto 33 raz(y) 629.11 KB |
|
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 12 Styczeń 2016
|
|
|
| ponoć masz 17 lat a zachowujesz sie na max 10 rozmawiałem z moim bratem i wyevsowales mu niecałe 60evs wiec dużo straciłeś na prawdę max 3 walki(ma ode mnie powery) nie raz zdarza się że ja komuś coś evs i wychodzi w połowie. Rozmawiałeś ze mną napisałem ci że za to ci coś wyevsuje i wyexpie (tak cały evs i cały evs za marne 60evs) i offy jakiego poka ale ty nie nie nie co prawda potwierdzam to co napisałeś i ok dostaniesz poka jak na nim ci tak zalezy dogadam sie z bratem i za jakies 2 dni dostaniesz poka |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
wevsowałem mu całe Evs Nawet zanim nie wyszedł napisał że mam przyjść na górę Spawnu i mi da lecz wyszedł... I tak mam 16 lat. JAkie 60 evs!? walczyłem z nim 20 minut !. DZięki za poka ale ty też nie rozumiesz że Mam plany co do tego poka I zależny mi na nim jak ja coś obiecam to dotrzymuje słowa.
PS nie rozumiem, Przecież to ty kazałeś mi napisać pod Każdym względem go obroniż to o co chodzi, i tak Wywalczyłem to co chciałem poka, Jeśli go dostane Poposze o zamknięcie tematu
Niech Kamilozaur się wypowie Bo to jego sprawa a nie twoje PAtryk. |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Szczerze, patryk i kamil są tacy sami, obydwoje wychodzą w połowie evsowania. 3 razy evsowałem z patrykiem po 4 rundach sobie wyszedł, ale niedrążmy tematu. Patryk, kamil jest twoim bratem prawda? możesz wejść na serwer podevsować mu z jego konta (baronowi) albo oddać mu poka. Nie lepiej taki układ? |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 13 Styczeń 2016
|
|
|
| Pisałem mu nie znam nawet hasła brata jakbym znał to dawno bym mu oddał |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 13 Styczeń 2016
|
|
|
| no to musisz czekać. Nie ukradł Ci go, dałeś mu dobrowolnie i wiedziałeś co robisz. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|