Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Kontynuacja turnieju skoków narciarskich |
| Autor |
Wiadomość |
piotr13231
|
Wysłany: 29 Listopad 2015 Kontynuacja turnieju skoków narciarskich
|
|
|
11 Miesięcy temu był organizowany turniej skoków narciarskich, a skoro Zima znów zawitała można by tak zrobić kolejny Sezon. http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=5381
5 skoczni jest zbudowane na działkach Eragona, więc można by skorzystać z nich.
Czemu nie zrobię sam? Eragon nie gra, Devo ma bana (dodany). A łódek nie da się kłaść na czyichś działkach. Więc by musiał to organizować ktoś kto może na czyichś budować (chyba ze ktoś jeszcze jest dodany) |
|
|
|
 |
adi1

|
Wysłany: 29 Listopad 2015
|
|
|
| Dobry pomysł,pamiętam w tamtym roku była z tego niezła zabawa,Polecam!! :D |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 29 Listopad 2015
|
|
|
| Ja też to organizowałem wraz z eragonem i byłem dodany do działek, ale po ub wszystkie straciłem. Ogólnie pomysł reaktywacji skoków jest dobry :d |
|
|
|
 |
piotr13231
|
Wysłany: 2 Grudzień 2015
|
|
|
| I nikt więcej nie jest dodany? Bo jak nie to by tylko admin mógł kontynuować na tych skoczniach :/ |
|
|
|
 |
Arghan
|
Wysłany: 3 Grudzień 2015
|
|
|
| Mój kolega był tam dodany ;D |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|