Zamknięty przez: admin 22 Październik 2015 |
Ban. |
| Autor |
Wiadomość |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 21 Październik 2015 Ban.
|
|
|
Huh, jak to zobaczyłam to się uśmiałam do nieprzytomności. Dostałam bana za (tu cytuje); "Zdrada, server H5".
Proszę Was, to zaczyna już być śmieszne. Najpierw zyczu usuwa mi całą dolną część działki z moim całym magazynkiem gdzie był mój dobytek, który gromadziłam od początku mojej gry a teraz jeszcze mnie banuje? Skąd w ogóle pomysł, że mogłam tam grać? Jak można kogoś zbanować bez żadnych podstaw, tym bardziej, że na modzie pixelmon nie grałam odkąd przestałam być liderką sali dark. Liczę na wypowiedź zycza pod tym postem, aby wyjaśnił mi o co chodzi. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 21 Październik 2015
|
|
|
| masz trochę racji - takie bany nie powinny mieć miejsca i są już paranoją. Walczę z tym i jeśli zechcesz grać to Cię odbanuje. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Z tego co wiem to flaki ciągle pisał "banuj tego" itp
Choc sam pewnie zdradza bo jest jakis dziwny. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| No chciałabym wejść na server i zobaczyć co nowego dodano, więc jeżeli możesz to proszę o odbanowanie. |
|
|
|
 |
Szczerba#TY
Szczerba reload

Wiek: 27 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 112 Skąd: From diee
|
Wysłany: 21 Październik 2015 Poezja xd
|
|
|
Poezja xD, też mam za to bana :D
Ja tam nie mówie czy dobrze źle, zyczu robi co uważa,
Ja podobno też grałem na wszystkich serwerach xDDD,
Flak do mnie ze ma moje ip i to samo jest u Huntera i na wszystkich innych ze ja tam gram
on to wie bo ma tam kolege i etc, jak to uslyszalem (Funk tez przy tym byl) to myslalem ze padniemy xDD, jakis derp mi zaczyna grozic i etc xDDD,
ale zyczu go posluchał i skonczylem z banem :).
Ale tak bywa, a czy grałem gdzie kolwiek indziej?, nie, u Huntera mam bana za reklame xD,
Bylo to chyba w tamtym roku razem z Sheaxem chyba trollowalismy ale nie jestem pewien czy z nim xD, generalnie nie grałem nigdzie indziej,
O ub nie będe sie płaszczył jak debil, mam bana to trudno szkoda ale tak chciała administracja to tak jest, Wika powinna dostac ub :D
Pozdro Szczerbuś :D |
_________________ ________________________________Steel Shaders_______________________________
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Chciałbym tylko dodać, że lubieflaki sam zdradza (o ile zdradą można nazwać pomaganie innemu serwerowi i granie na nim) pokecrafta, a dodatkowo bezpodstawnie kabluje na innych... Uważa się za jakąś mafioze, której wszystko wolno #Żałosne |
|
|
|
 |
zielunkaxd

|
|
|
|
| Ja od flaka się dowiedziałam ze buduje u H5 xD brak mi słów na flaka ma coś z psycha i tyle xD |
_________________ Welcome to my Psychic World ;)
"Ten dzieciak ginie we mgle, jeszcze zapije pamięć o nim nie raz,
jeszcze zabije pamięć o nim jak psa.
Ten dzieciak zginie we mnie, jeszcze na chwilę pamięć o nim niech trwa,
bo wiem, że minie to życie, przysypie je piach."
"Łańcuch między Twymi nadgarstkami na jej szyi, przepadło wszystko." |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
macie absolutną rację - flaki jest złym doradcą... nie wiem jak można kogoś takiego słuchać (u mnie ma ignore od kiedy się pierwszy raz odezwał :) ).
PS : wiki masz ub. oczywiście. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|