Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
13 Wrzesień 2015
skarga na Kadu
Autor Wiadomość
mekashita

Wysłany: 8 Wrzesień 2015   skarga na Kadu

Witam, chcialbym zlozyc skarge na gracza Kadu poniewaz oszukal mnie przy wymianie, gdy nie spojrzalem na nature gengara, pisal mi ze jest to natura timid tak jak i fearowa a ja mu mialem dac w zamian eve, wymienilem sie z nim, Denek byl przy wymianie, ale przez moje niedopatrzenie napisalem ze wymiana poprawna a natura byla zla, dalem mu eve i shieldona za gengara i niby "sh fearow" oszukal mnie, poniewaz to nie byl sh fearow, mial inna nature niz pisal oraz gengar ma inna nature niz timid, poprosze o rozpatrzenie tej sprawy przez Adminow oraz aby Denek sie wypowiedzial co wie w tej sprawie :), ss nie mam poniewaz myslalem ze nie potrzeba gdy Admin jest obok ale jednak gracze rownie dobrze oszukuja przez niedopatrzenie drugiej strony

lubieflaki 
flaczek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 9 Wrzesień 2015   

po pierwszę daj ss z tej sprawy po drugię naprawdę eve i shieldon ??? to było tak nieopłacalne dla cb... gengara łatwo złapać i sh fearow też a eve i shieldon ciężko więc... daj ss z umowy że mają te natki i jakie natki napisał że bd miały

mekashita

po pierwsze nie mam ss jak wyzej napisalem, poniewaz Denek byl przy wymianie, po drugie, oplacaloby mi sie gdyby gengar byl z natura timid a to rzadkie jest, sh fearow z natura timid rowniez mial byc, jesli Denek pamieta to powinien potwierdzic ze napisalem cala umowe na czacie aby nie bylo niedogodnien

admin 
Administrator

była taka wymiana i byłem przy niej. Z tego co pamiętam nie zgłosił nikt sprzeciwu ani w trakcie ani po wymianie. Jeśli jednak jest coś nie tak (co wyszło teraz) to poproś kolegę o anulowanie transakcji i odmianę. OK?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi