Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 3 Wrzesień 2015 |
skarga na lotosie |
| Autor |
Wiadomość |
lubieflaki
flaczek

Wiek: 31 Dołączył: 29 Sie 2015 Posty: 162 Skąd: pochodzenie_nieznane
|
Wysłany: 3 Wrzesień 2015 skarga na lotosie
|
|
|
| dostałem mute na 15 min od lotosi za to że napisałem ,,to kiedy ślub wiki i nusia,, a potem kicka od adiego za nic z napisem ,,skończ z tym,, zabierzcie mu te komendy bo on ich nadużywa... i teraz się nie tłumaczcie bo to wszystko jest na logach za pisanie mute i kick NICE a akurat weszła tremzia i co chciałem do niej napisać ale nie bo lotosia musi się bawić komendami i dawać mi mute za nic.. |
_________________ Pieniądze Szczęścia Nie Dają... Dopiero Za Pieniadzę Kupisz Szczęście
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2015
|
|
|
A więc. Ty i inni zaczęli pisać do nuśka i wikapl odzywki typu "kiedy ślub", " zbieramy datki na ślub wikapl i nusiek" itp. Pisaliście to prawie ciągle a zwłaszcza ty. Myślę, że kara się należała.
Nuśka to wkurzało, czy wikę to nie wiem, ale zaśmiecanie chaty takimi wiadomościami było bez sensu. Nawet gdyby to po co się plączecie w ich sprawy ? |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 3 Wrzesień 2015
|
|
|
| pisząc teksty, które nie mają żadnego sensu powodujesz spam i przeszkadzasz na czacie. Mute był na kilka minut , po czym dostałeś unmute abyś się uspokoił. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|