Zamknięty przez: admin 28 Lipiec 2015 |
Prosze szybko . |
| Autor |
Wiadomość |
molo

|
Wysłany: 28 Lipiec 2015 Prosze szybko .
|
|
|
Mój nick na PokeCraft to molo , jest molokolo11 przez którego nie mogę wejść na serwer . Gdy się spytałem czy może zmienić nick (Długo nie gra) odpowiedział mi : http://imgur.com/INRB5BE .
Wiem, że jest komenda /ignore (nick) ale to nie było uprzejme .
Ale główny powód tego tematu to :
-Co mam zrobić gdy jest ktoś na serwerze z moim nickiem + Końcówka
Czyli: molo + kolo11
Co mam zrobić ? Już wczoraj mnie wyrzuciło z serwa .
Proszę o jak najszybszą odpowiedzi !
Z góry dziekuje |
_________________ I love Pokemon
 |
|
|
|
 |
Rolx
Zasłużony Gracz

|
Wysłany: 28 Lipiec 2015
|
|
|
| To nie ma znaczenia że ktoś ma w swoim nicku twój nick + coś jeszcze. Nic się nie powinno dziać co najwyżej wywala ciebie z gry bo masz słaby sprzęt. A i zanim w to uwierzę wyślij ScreenShota (robisz przyciskiem F2) jak niby jest napisane, że ktoś o tym nicku już gra. |
_________________ Bo nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka!
Mój kanał YT: https://www.youtube.com/user/RolxYT/
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Własnie to niema znaczenia czy w 2nicku jest twój nick.może to przez to że masz słaby Pc |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Ma znaczenie. Były admin cichy też miał z tym problem. Gdy na serwie był CichyShow on nie mógł wbić. |
|
 |
adi1

|
|
|
|
| A to jest czym spowodowane? |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
molo

|
|
|
|
Serwer wczytuje 1 nick i można powiedzieć że w danych serwera taki gracz już jest czyli :
Jestem molo i chce iść na serwer
Serwer już posiada takiego Gracza molo(kolo11)
= Ktoś o tym nicku gra na serwerze .
I teraz , przedchwilą jak on sobie poszedł a ja wszedłem i grałem normalnie jak codziennie . Wszedł on i nic się nie działo, dopóki miałem laga , poprosiłem Boy'a o kick'a i teraz nie moge wejść ponieważ na serwerze jest już molo(kolo11) .
Przez to mogę być mniej aktywny na Serwerze |
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| A to też miałem taki problem jak był adi123 ale mi tylko pomagało restart komputera |
 |
|
|
|
 |
molo

|
|
|
|
| Ale ja tak mam już 2 dzień z tym molokolo11 |
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Ja też to miałem codziennie przez 2tyg bd musiał sb jakoś poradzic |
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| to jakiś błąd plugina zycza. Ale z tego co wiem to go poprawił. Zapytam jak wróci z wakacji. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|