Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
28 Lipiec 2015
Złodzieje na działkach + SS
Autor Wiadomość
wormix

Wysłany: 21 Lipiec 2015   Złodzieje na działkach + SS

Proszę o zbanowanie 2 graczy i by oddali nam nasze rzeczy. Mianowicie ja i moich 2 kolegów zrobiliśmy na działce turniej walk gdzie do wygrania były pokemony, TM, Fossile/skamieliny itp. W 1 turnieju było wszystko ok ale w 2 turnieju gracz (nie wiem czy podać nick) ustawił sobie na naszej działce ./sethome pod pretekstem że nie ma vipa i nie będzie szedł po kordach następnie po paru minutach tepnoł swojego kolegę (nie wiadomo jak bo żaden z nich nie miał vip) i napisał mi że jego kolega wleciał do mnie na latającym pokemonie a nie miał jak bo nasza działka jest ogrodzona (dla nie wierzących kordy działki na dzielnicy graczy PLT x:-229 z:-1614) potem z kolegami chcieliśmy zrobić sklep z pokeballami gdzie będzie 50% i 75% zniżki nisz w innych sklepach zablokowaliśmy furtki a oni wyrzucali pokemony na których da się siedzieć i przeszli przez furtki. Nasze pokeballe by pokazać jakie można kupić daliśmy je do półki na rzeczy (Oak shelf) oni zaczęli kraść je nam (nie które z nich kosztowały nawet 20 sztabek złota) i znikali i tak co jakiś czas aż przestaliśmy je tam dawać. Proszę więc o zbanowanie tych graczy albo podanie mi jakiejś komendy by zablokować ich. Poniżej są zamieszczone ss (screeshot)

2015-07-21_13.58.51.png
Tutaj SS jak zaczęli je nam zabierać a mój kolega matrix próbował je ratować (Sorka za nie wyraźną grafikę ale miałem TxT Ps:Mam 20 takich SS
Plik ściągnięto 53 raz(y) 434.97 KB

2015-07-21_13.58.43.png
Tutaj złodziej kradł nasze rzeczy a matrix próbował je ocalić (sorka za słabą widoczność ale miałem TxT)
Plik ściągnięto 51 raz(y) 544.54 KB

Kratos01 
Byly KidMod

Wysłany: 21 Lipiec 2015   

Kupujesz "Lock and Key" w sklepie za kilka samorodków złota, klikasz prawym na półkę i tylko Ty możesz zabierać z niej przedmioty.

Kiririn 
Baaaka

Ale mimo wszystko z mojego punktu widzenia kara się należy mimo niekompetencji oskarżyciela.

Kratos01 
Byly KidMod

Ja mówię o tym, jak takim sytuacjom można zapobiegać, też jestem za karą dla tych graczy.

XkoraksX 

gracz prze teleportował innych na swoją działkę na swoją odpowiedzialność ta kradzież jest też twoją winą półki to już itemy z moda mam pewność że ci nie znanego i zanim coś z tymi półkami zrobisz powinieneś się czegoś o niech dowiedzieć

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi