Wysłany: 21 Lipiec 2015 Złodzieje na działkach + SS
Proszę o zbanowanie 2 graczy i by oddali nam nasze rzeczy. Mianowicie ja i moich 2 kolegów zrobiliśmy na działce turniej walk gdzie do wygrania były pokemony, TM, Fossile/skamieliny itp. W 1 turnieju było wszystko ok ale w 2 turnieju gracz (nie wiem czy podać nick) ustawił sobie na naszej działce ./sethome pod pretekstem że nie ma vipa i nie będzie szedł po kordach następnie po paru minutach tepnoł swojego kolegę (nie wiadomo jak bo żaden z nich nie miał vip) i napisał mi że jego kolega wleciał do mnie na latającym pokemonie a nie miał jak bo nasza działka jest ogrodzona (dla nie wierzących kordy działki na dzielnicy graczy PLT x:-229 z:-1614) potem z kolegami chcieliśmy zrobić sklep z pokeballami gdzie będzie 50% i 75% zniżki nisz w innych sklepach zablokowaliśmy furtki a oni wyrzucali pokemony na których da się siedzieć i przeszli przez furtki. Nasze pokeballe by pokazać jakie można kupić daliśmy je do półki na rzeczy (Oak shelf) oni zaczęli kraść je nam (nie które z nich kosztowały nawet 20 sztabek złota) i znikali i tak co jakiś czas aż przestaliśmy je tam dawać. Proszę więc o zbanowanie tych graczy albo podanie mi jakiejś komendy by zablokować ich. Poniżej są zamieszczone ss (screeshot)
2015-07-21_13.58.51.png Tutaj SS jak zaczęli je nam zabierać a mój kolega matrix próbował je ratować (Sorka za nie wyraźną grafikę ale miałem TxT Ps:Mam 20 takich SS
Plik ściągnięto 53 raz(y) 434.97 KB
2015-07-21_13.58.43.png Tutaj złodziej kradł nasze rzeczy a matrix próbował je ocalić (sorka za słabą widoczność ale miałem TxT)
gracz prze teleportował innych na swoją działkę na swoją odpowiedzialność ta kradzież jest też twoją winą półki to już itemy z moda mam pewność że ci nie znanego i zanim coś z tymi półkami zrobisz powinieneś się czegoś o niech dowiedzieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum