O tuż byłem na ox :D zostało zadane 12 pytanie a w tym czasie zlagował mi Pokecraft i wyłączył mi się komputer :( Teraz wbiłem i jestem w jailu :( pisze że na 9 lat :( więc chcem sie dowiedziec co zrobiłem nikogo nie okradłem ani nie oszukałem :/ jedynie gdy expiłem ze slavim poszłem na ox miałem mu zapłacic po :( prosze wziąść z mojego eq 3 staki bz i mu dac :( iPowiedziec co zrobiłem :/
"Nie używaj nicków religijnych, rasistowskich etc."
Niektórym aż szkoda dawać za takie coś jaila/bana, ale nie ja wymyśliłem zasady, ja je tylko muszę przestrzegać :/
Ale widziałes nie zachowywałem sie jak rasista byłem miły :( a można mi zmienić nick ? bardzo bym prosił poniewarz na tym koncie mam vipa na 2 tygodnie od denka :/ i wgl skoro denek widział ze mam nick judasz a mimo to dał mi nagrode to może to akceptuje :(
Wydaje mi się że w takim przypadku musisz się z denkiem dogadać w sprawie zmiany nicku. Tak było w przypadku gracza o obecnym nicku "Ibru", dawniej miał JezusChrystus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum