To ja Ci zadam pytanie. Jaki sens będzie miało kupno VIPa skoro będziecie mogli mieć możliwość /tpa, a wszystkie pokemony będą na survivalu? Bezsens totalny. Poza tym te mapki od tak się nie zbudowały i przynajmniej doceń czas i prace w nie włożoną.
jak dla mnie bez sensu gram na pokecraft już bardzo długo i nadal mi się podoba do tych czasowa architektura serwera jak dla mnie nic takiego nie powinno wchodzić w życie
Szczerze to są serwery na których jest otwarty świat z pokemonami więc po co ściągać od innych psując przy tym fajny serwer. Prościej zagrać na takim serwerze. (nie robię anty reklamy pokecrafta tylko Mówię że takie serwery istnieją)
Urokiem pokecrafta zawsze były oddzielne mapki na pokemony i na surowce. Boję się myśleć jak wyglądałaby mapka po 2 dniach gdyby pokemony były na surwiwalu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum