Już nie raz ten temat był poruszany głownie przez dynie a więc mam pomysł że kasa będzie wirtualna i będzie płaciło się przelewami np.waluta to $(może być inna podaje przykład) sprawdzamy nasz stan konta /money lub /kasa (zależy jak chcecie) i myślę że ułatwiło by to wojny magazynowe,danie komuś większej kasy np. zamiast 2razy eq wystarczy 1 przelew to samo mogłoby tyczyć się pokemonów jest jakieś urządzenie na górze ikonka dla poka lub item a na dole ikonka na wpisanie kasy takie coś prawie w 100% rozwiązałoby problem oszustw
Co do waluty:
> Gracze tak czy siak będą okradać innych,
> Utrudniło by to sklepy z NPC'tami
> Co do wojen to masz racje ale wtedy wydawało by się więcej za najprawdopodobniej sh caterpie...
Więc pomysł nie najgorszy ale takie wirtualne waluty będą utrudnieniem dla administracji co do owych NPC'tów oraz wnioskując po tym co napisałem wcześniej nie nada się :/. Według mnie waluta to powinna być jakiś itemek z CST (custom NPC):
> Np.: tak zwane "coinsy" (lecz są one juz na innych serwerach!)
to był oczywiście mój przykład ale nie najlepszy.
Co do zmieny waluty jestem na tak ale z tą wirtualną walutą niestety na nie...
napisałem że zmniejszyło by to oszustwa a co do npców to mógłby być taki przycisk zamiast tych sztabek w npctach to zamieniało by twoją wirtualną kasę na różne rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum