Proszę o zwrot mojego dragonite 100 lv
Błąd wysyłania załącznika (nie można skopiować do określonego katalogu: ./files/1_150.png, skontaktuj się z administratorem forum. ss nie mogę wysłać .
Niestety nie wiem jak wstawić to ss , zawsze na forum działało ale jakoś teraz pisze tak jak napisałem na górze :_; a co do opisania to ss mówi wszystko . ok mam oto ss http://imgur.com/C3INRNh,...mb4gyoA,vSgsNJf
Baron serio ty mu zaufales przeciez on juz od miesiaca spami kto mu da dragonite i wiadomo po jego zachowaniu ze nie ma on NIC co moglby dac za dragonit'a. Widocznie w Pokecraft mamy duzy dostep oszustow :).
starku wiedziałem że mi tego nie da dlatego zrobiłem tyle ss .. po co nam oszuści na serwerze po prostu go przyłapałem by jacyś nowi gracze na niego nie trawili i proszę o bana dla pana flygon i o zwrot dragonite (baron strażnik pokecrafta haha XD )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum