Zamknięty przez: admin 6 Maj 2015 |
Nowy lider |
| Autor |
Wiadomość |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
Wysłany: 5 Maj 2015 Nowy lider
|
|
|
Witam.
Zauważyłem że gracze bardzo łatwo zdobywają odznaki od innych liderów, np:
Dziś były walki u derpxxl. 1 osoba posiadała dobrego pokemona fire, który miał kontrę na grass i pokonał go 6:3 czy tam nawet 6:2. Drugim przykładem jest mój kolega posiadający 2 dobrze zrobione pokemony fire i wygrał z tym samym liderem 6:1.
Dlatego wpadłem na pomysł zrobienia nowego lidera.
Lidera wszystkich typów. Miał by on DOWOLNE poki o DOWOLNYCH typach 6x100.
Było by go trudniej pokonać, a chyba raczej nikt nie robiłby pokemony tylko po to żeby pokonać lidera. Była by to najtrudniejsza odznaka do zdobycia.
To tyle i liczę na to że pomysł zostanie pozytwnie rozpatrzony.
Pozdrawiam Nusiek |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 5 Maj 2015
|
|
|
| nie sądzę żeby takie coś przeszło i grass ani kilka innych typów nie są łatwe do ogarnięcia i jest dużo na nie konter... |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Slavica2341
Psychiczny Opiekun

|
|
|
|
Prawda, ale zauważ, że każde pokemony można tak wytrenować aby mieć kontrę na
pokemony, które przeważają typami np. Sceptile można zrobić pod atk (powód hidden power 30 powera) Rock slide, Leaf Blade, Power-up-punch/Sword dance , Earthquake. |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| wiem że da się zrobić "anty kontry" ale tylko podkreślam że nie jest to łatwe np.jak zabiją ci "anty kontrę" to później mogą jechać kontrami (ja tak robię xd) tak samo jak z grass jest np. steel, eletric, dragon, fly da się zrobić "anty kontry" ale ogólnie słabo jest kontrolować tak op te typy |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
BranQ
Wioślarstwo <3

Wiek: 26 Dołączył: 08 Kwi 2015 Posty: 108 Skąd: Z domu ._.
|
|
|
|
Po 1. KAŻDY by mógł go zabić, bo np. by miał poka Fire,Ice,Dragon,Bug,Grass,Steel to na prawie kazdego by miał kontre,
Po 2. Nie ma takiej odznaki jak np. ,,odznaka wszystkości'', żeby ten lider mogł mieć odznaki, więc odpada.
więc pomysł sam w sobie dobry, ale nie obmyślany, punktów 3,2 na 10. :// |
|
|
|
 |
Hakis

|
|
|
|
Polecam walczyc bez kontr. |
_________________ Lider electric;3 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 6 Maj 2015
|
|
|
| na razie odpada. Jak widzicie mamy problem ze skompletowaniem obecnych liderów sal. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|