Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 22 Grudzień 2013 [ NIEAKTUALNE!!! ] Występowanie pokémon (to co wiem)
|
|
|
A więc, o to lista biomów non-vip i gdzie występuje dany pokémon:
Łąka: Chansey, Rattata, Raticate, Caterpie, Oddish, Pidgey, Nidoran, Nidorina, Nidorino,
Safari (Bagno): Girafarig, Venomoth, Venonat, Weezeng, Kangaskan, Ekans, Arbok, Muk, Mareep,
Las: Pidgey, Mankey, Primeape, Caterpie, Weedle, Kakuna, Metapod, Butterfree, Beedril, Bulbasaur, Ivysaur, Chikorita, Turtwig, Miltank,
Rzeka: Lapras, Gyarados, Magikarp ( wiem, wiem, mocny ;D), Goldeen, Psyduck, Golduck,
Totodile, Piplup, Squirtle, Croconaw, Prinplup, Wartortle, Tentacool, Tentacruel,
Pustynia: Numel, Vulpix Camerupt, Abra, Kadabra, Slowpoke, Slowbro, Piplup, Mudkip,
Ocean: ( to co na rzece bez starterów), Chinchou, Kadabra, Cubone, Shellder,
Tajga (dostępne jedynie po ukończeniu questa): Jynx, Abra, Kadabra, Piloswine,
Mt. Moon: Geoude i Graveler rzadko, Magikarp (w jaskini w jeziorku),
Biomy VIP:
Dżungla: Oddish, Gloom, Vileplum, inne trawiaste,
Góry: Charmander, Charmeleon, Cyndaquil, Quilava, Pikachu, Pichu, Raichu, Eevee, Glaceon, Treecko, Haunter, Hitmonlee, Hitmonchan, Fearow, Vulpix, Spearow, Miltank, Tauros, Rhyhorn, Rhydon, Chikorita, Grotle, wiele starterów (To miejsce jest najlepsze do łapania starterów! Nie ma tylko wodnych.)
Wulkan: Charmander, Graveler, Geoude,
Elektrownia: Pikachu, Pichu, Raichu, Electrode, Voltorb, Miltank, Mareep,
Zamek: Gastly, Haunter, Gengar, Espeon, Umbreon, Grimer,
Wieża: Fearow, Pidgeott,
Tundra: Tak jak na tajdze, Glaceon,
Prehistoryczne:
Omanyte - Każda woda na każdym biomie,
Anorith - Góry, Pustynia, Mt. moon,
Carracosta - Pustynia
Tych co nie wypisywałem nie można spotkać.
Legendy:
Zapdos: Elektrownia
Moltres: Wulkan
Articuno: Tundra
Mew i Mewtwo nie mają spawnu.
Rayquaza Elektrownia / Łąka
Jeśli czegoś nie ma / zapomniałem / coś się zmieniło / pomyliłem się pisać mi na PW co, gdzie i jak. |
| Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 18 Styczeń 2017, w całości zmieniany 14 razy |
|