Zamknięty przez: admin 5 Styczeń 2015 |
FB |
| Autor |
Wiadomość |
Jojko

|
Wysłany: 2 Styczeń 2015 FB
|
|
|
| Jak dobrze wiecie na fb jest grupa pokecraft niestety mało co jest tam dodawane jakieś ss nwm eventy itp. Proponuję aby przekazać jakiemuś graczowi zaufanemu bądź mnie :) tą stronę na fb aby właśnie dodawał ciekawe żeczy. W ten sposób więcej ludzi będzie wiedziało o pokecrafcie właśnie np z fb tak myślę. Jak uważacie że to dobry pomysł to piszcie |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 2 Styczeń 2015
|
|
|
| Z twoim orto, aż się boje o tego fb. Według mnie powinien się tym zająć jakiś moderator. |
|
|
|
 |
Jojko

|
|
|
|
| po 1 pisałem to na komórce. A po 2 torek mam takie 1 pytanie co mnie trenczy od zawsze czemu ty masz skina kobiety na zdjęciu i w pokecraft dla mnie trochę to nienormalne |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
Jojko, tez miałem avatara kobiety. Jeśli chodzi o skina to wiele graczy ma skina kobiety. Nie wiem, skiny kobiet maja swoj klimat i mi sie podobają, nie wiem jak inni.
A co do Fb, szczerze wchodzicie na to i czytacie?? |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
Hyo
Wrzód

|
|
|
|
| Nic nie rozumiem. Ale bądź co bądź, FB Pokecrafta jest mało aktywny i mało rozbudowany. Osobiście jestem za usunięciem teraźniejszego FB i założeniem nowego, lepszego. |
_________________ Powróce... Powróce i znowu zostane liderem! Ale najpierw herbatka o3o |
|
|
|
 |
Jojko

|
|
|
|
| no to też morze być na nowy fb. a co do skina kobiety to już nic nie mowie |
|
|
|
 |
Jojko

|
|
|
|
nikt tego nie czyta bo tam niema
co czytać bo nic niema |
|
|
|
 |
hamtarek
Lider Ghost;33

Wiek: 27 Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 208 Skąd: Tam gdzie nie ma cb
|
Wysłany: 3 Styczeń 2015
|
|
|
| Jojko napisał/a: | | no to też morze być na nowy fb. a co do skina kobiety to już nic nie mowie |
Jajko to ty popełniłeś błąd a co do facebook'a to się również zgadam by stworzyć nową stronę.
PS mogę się tym zająć. :))
Jak denek się zgodzi. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> http://steelshaders.phorum.pl/index.php
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Jojko, nie jestem za tym żeby Ci przekazać tego fb. Masz 10 lat maxymalnie.. nie ogarniasz orto i piszesz ciągle z błędami... |
|
|
|
 |
Jojko

|
|
|
|
| arejcz twoje czytanie też mnie rozwala pisze osobie lub mnie :) czy ja ***** mać napisałem wyraźnie że np : to mój pomysł ł i ja mam prowadzić tego fb dzieci mnie upominają co czytać ku... nie umieją więc shut up jak wiesz co to znaczy |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| FB jest pusty bo nie każdy chce ujawniać swoje dane osobowe. Wystarczy spojrzeć na sprawę z fałszywym zdjęciem boya do czego by prowadziło powiązanie osoby z jej nickiem w grze. |
|
 |
cichy

|
|
|
|
Wydaje mi się, że sprawa polega na czym innym:
Jak sam Krelon powiedział, mało kto to czyta. Nie ma tego tak naprawdę dla kogo prowadzić, więc wpisy są umieszczane rzadko. Do tego FanPagem zarządza tylko jedna osoba, więc ciężko jest, by znajdowało się tam więcej wpisów |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
Wysłany: 5 Styczeń 2015
|
|
|
| Jakby coś, to ja też mógłbym prowadzić tego fp (jeżeli administracja się zgodzi). Z ortografią jestem obeznany i mam doświadczenie w prowadzeniu tego typu strony (ok. 7k like, nie będę dawał linków, żeby nie było, że się reklamuję). Więc w razie czego jestem gotów ;) |
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
|
|
|
 |
|
|