Siema wpadłem na taki pomysł, żeby nie bylo tylko walk o liderów sal Można by było dodać Elitarną 4 i dorge Victory road zeby mozna było się tam dostać ;D i Championa. Były by walki o Elitarną 4 czyli kto będzie w E4 Np. Ktoś ma 6x100 Ghost i moze tak samo jak na lidera kandydować na E4 itp... Później jak będzie E4 To była by Rekrutacja na Championa (:
Mi się taki pomysł podoba xd
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
Strasznie chaotycznie napisane. Wiesz ile to roboty z przeprowadzeniem turnieju do e4? Każdy będzie chciał wziąć udział. E4 było gotowe ale gracze się porozchodzili.
Kiri ale żeby iść do E4 Będzie trzeba mieć all odznaki I później admin Sprawdza EQ czy tam Endery i jak są odznaki to Admin tam ich tepa Później wybiera E4 czyli tam jak było w kanto Czyli Ice Fighting Poison i tam może zamiast Dragon było by Fire Grass czy co
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum