Wysłany: 22 Październik 2014 Wyłączanie się i zacinanie gry podczas rozgrywki.
Mój problem z Pokecraftem polega na tym, że podczas rozgrywki gra potrafi się zacząć bardzo ciąć i nawet czasem z tego powodu wyłączyć. Przed pobraniem launchera Pokecraft miałem jakiś launcher minecrafta do max wersji 1.7.2. Skorzystałem z jakiegoś poradnika na forum o dodaniu RAMu do gry. Przypisałem do niej 2048 MB. Parametry mojego komputera to:
- procesor: 2x 3.20 GHz,
- pamięci RAM: 4 GB,
- karta graficzna: 1 GB,
- system operacyjny: Win 7 64-bit.
Proszę o pomoc, gdyż bardzo chciałbym grać a te usterki mnie denerwują i uprzykrzają grę.[/b]
ja gram na launcherze http://pokecraft.pl/download/Pokecraft.exe i nie mam ścinek. Po dłuższym graniu, jeśli jeszcze mam otwarte inne aplikacje to bywają - wtedy restart launchera pomaga.
Także restartuje launchera, ale kilka razy dziennie przy samej grze mnie to denerwuje. Nie mam pojęcia dlaczego tak się robi. Także używam tego 'zalecanego'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum