Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Odchodzę. + evencik z okazji odejścia! :D. |
| Autor |
Wiadomość |
Espeonkaa

|
Wysłany: 17 Październik 2014 Odchodzę. + evencik z okazji odejścia! :D.
|
|
|
Hej! Trochę wiecie znudziło mi się granie na tym serwerze! xD. Więc przenoszę się na inny! ;D. Nie mówię jaki bo zaraz może być, że reklamuję! xD. Więc z okazji tego, trochę smutno i pomyślałam, że zrobię evencik z okazji odejścia! :3. Evencik odbędzie się 17.10.2014, o godz. 17.00 ponieważ dzisiaj start innego o 18.00 muszę się przygotować. ;x. Dobra więc zapraszam serdecznie na evencik... Żeby zachęcić do udziału powiem, że będą poki takie jak pseudo legendy! ;D. I inne... Dobra więc zapraszam i trzymajcie się! :x.
Jeżeli chciał by ktoś popisać lub coś to pisać na Skype: mi-mmi1. Bez kropki! :x. |
_________________ Hmm... |
|
|
|
 |
Espeonkaa

|
Wysłany: 17 Październik 2014
|
|
|
| Będę tęsknić! ;(. Jakby co wiecie co robić! :). |
|
|
|
 |
Espeonkaa

|
|
|
|
| A, tak jeszcze jedno! xD. Bardzo pozdrawiam wszystkich a najbardziej Krelonka, nikusie, madzie, suba, h5, cichego, zyczu, kiririn, devo, forewolf'a amnesie ;D, adiego ( i tak rozwaliłeś mi 3 sukienki :c xD) hyo , siraj' a i innych których nie wymieniłam sory :x raxe i ... skleroza ;-; papatki |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| Eh wiesz że jest coś takiego jak EDIT?:d |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
Espeonkaa

|
|
|
|
| wiem ale mi sie nie chcialo xD |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|