Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Zadosc sprawiedliwosci ! |
| Autor |
Wiadomość |
Krukx12
Były Lider.

|
Wysłany: 28 Wrzesień 2014 Zadosc sprawiedliwosci !
|
|
|
A więc tak gracz Hampion poprosił mnie o popilnowanie wymiany, oczywiscie sie zgodziłem. Gracz Dzastinbibers miał dać metagorssa za 30 czy tam 32 bz, wziął bz a metagrossa nie ma.Postraszyłem go trochę że jeśli nie odda może się pożegnać z serverem bo oszusci tutaj nie są tolerowani więc oddał bz ale .... o 3 za mało
-Kruk daj sobie spokój to tylko 3 bz
tak ale w tym całym zamieszaniu okazało się że to nie jego pierwsze przewinienie
Niżej niech podpiszą się osoby przez niego poszkodowane... |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
BaT69

|
Wysłany: 28 Wrzesień 2014
|
|
|
Gracz dzastinbibers ląduje w więzieniu do czasu rozpatrzenia sprawy, żeby w międzyczasie nikogo nie oszukał.
Prośba go graczy, piszcie co wam ukradł, jakie poki; ile bz i tym podobne. Będzie łatwiej osądzić, czy jest winny. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
ufoludy
|
Wysłany: 29 Wrzesień 2014
|
|
|
| Jak wyjaśnicie jedna sprawę musi oddać innym ja już mam to gdzieś bo tylko staka bz mi zabrał oszustwem a i tak się wymiga jeśli nie ma bz w skrzyni czy na działce wystawić eq na aukcje i oddać innym ich należność |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
Wysłany: 29 Wrzesień 2014
|
|
|
| Są ludzie, dla których stack bz to majątek .. |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|