Witam C:
Otóż mi, fredowi i zapewne nie tylko nam znikł TM Thunderbolt. Nasze Thunderbolte trzymaliśmy w skrzynkach z TMami. Mniej więcej znikły nam wczoraj te TMy. Celem tego tematu jest dowiedzenie się dlaczego nam je "cofło" i odzyskanie ich. Kupiłem Thunderbolta od gracza MamPente za stak bz i SH Marowaka.
Sprawdziłam jedyny schowek na tmy z thunderboltem do jakiego mam dostęp i tam nic nie zginęło. Rozważaliście możliwość że ktoś wam zabrał? Nie wiem gdzie i w jaki sposób przechowujecie tmy więc ja nie mogę odrzucić że ktoś wam po prostu je zabrał. Thunderbolt to pożądana płytka.
Nikt nie był dodany do skrzynki ani do działki z skrzynką w ktorej jest mój Thunderbolt :s Nie wiem czemu tylko mi i Fredowi cofło wczoraj tego tbolta, ale prosze o zwrócenie go :C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum