Zamknięty przez: admin 26 Czerwiec 2014 |
Skarga na gracza ArrowsTV oraz natka |
| Autor |
Wiadomość |
BaT69

|
Wysłany: 26 Czerwiec 2014 Skarga na gracza ArrowsTV oraz natka
|
|
|
Witam, chciałbym zgłosić gracza z nick'iem ArrowsTV, ponieważ jego zachowanie jest karygodne. Rozumiem, że można być złym(z tego co wyczytałem, ktoś mu ukradł poka), jednakże to nie znaczy, że można wyrażać się wulgarnie. Proszę o ostrzeżenie, albo ukaranie gracza mute'm.
Chciałbym również poinformować o zachowaniu gracza natka, ponieważ, broniąc swojego kolegi, również użyawał/a wulgaryzmów.
6.png
|
 |
| Plik ściągnięto 33 raz(y) 493.13 KB |
5.png
|
 |
| Plik ściągnięto 26 raz(y) 374.25 KB |
4.png
|
 |
| Plik ściągnięto 26 raz(y) 383.31 KB |
3.png
|
 |
| Plik ściągnięto 27 raz(y) 829.89 KB |
2.png
|
 |
| Plik ściągnięto 28 raz(y) 663.98 KB |
1.png
|
 |
| Plik ściągnięto 25 raz(y) 1.12 MB |
|
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
ArrowsTV
|
Wysłany: 26 Czerwiec 2014
|
|
|
| Haha a juz jak ty i inni nas obrazacie to juz zamazales |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Po co pisać 3 tematy ze skargą na 1 osobę. Tutaj ArrowsTV ma racje, nie byłam przy tym i nie wiem co tam było pisane ale zamazywanie wypowiedzi to słaby dowód. |
|
 |
BaT69

|
|
|
|
O, właśnie się dowiedziałem, że Cię obrażałem, dzięki, dobrze wiedzieć. Proszę napisz mi co takiego było z mojej strony napisane.
Co do zamazywania. Uznałem, że nie ma sensu pokazywać cały chat, ponieważ skarga była złożona na ArrowsTV i natkę. Jeśli ktoś Cię obrażał, a z Twojej wypowiedzi wynika, że tak było, to proszę założyć własną skargę. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
| Kiririn napisał/a: | | Po co pisać 3 tematy ze skargą na 1 osobę. Tutaj ArrowsTV ma racje, nie byłam przy tym i nie wiem co tam było pisane ale zamazywanie wypowiedzi to słaby dowód. |
Słąby dowód, no tu dałaś do pieca. Dowodu są dobre, nie ważne, czy komuś odpisywał, czy nie, zachował się karygodnie.
A co do sprawy 3 tematów, zostały one złożone w mnie-więcej 1 czasie, więc nawet nie widziałem, że kto inny będzie robić temat na tego samego gracza. |
|
|
|
 |
|
|