Wysłany: 10 Czerwiec 2014 [Skarga] Yugioh - mały oszuścik
Witam. Wczoraj gracz yugioh chciał się ze mną wymienić Zoroark 33lvl za jego Shiny Gyaradosa 21 lvl (przed wymianą pokazywał mi tego poka i był to shiny gyarados). Ale podczas wymiany zamiast shiny gyaradosa dał mi zombie gyaradosa, potem wyszedł z pokecenter w Mt.Moon (tam sie wymienialismy ;-;) i pokazał prawdziwego shiny gyaradosa. Gdy mu pisałem, że nie dał mi shiny gyaradosa tylko zombie gyaradosa on odpowiadał ,,no to mnie oszukał, mówił mi że to shiny gyarados'' czy coś w tym stylu i, że nie odda mi mojego Zoroarka. I tyle. Screenów niestety nie robiłem za dużo (mam tylko screen z tradera i kilka screenow zombie gyaradosa ;-;), ale mam nadzieję, że gracz zostanie ukarany bo jak wiemy administracja na pokecraft jest najlepszą administracją na świecie :D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum