Wysłany: 9 Czerwiec 2014 Prośba o przedłużenie VIPA.
Dzisiaj 06.09.2014r kupiłem sobie VIP'a na tydzien lecz gdy weszłem a serwer pograłem może 2 minuty i mnie tak jak i reszte graczy wywaliło z serwera i przez cały dzień trwają prace nad serwerem. Chiałbym się dowiedzieć ile jeszcze bedą trwały.Prosze takze o przedłużenie mojego VIP'a o tyle ile beda trwały prace na serwerze bo tak naprawde niemoge z niego korzystac.
Wiek: 23 Dołączył: 06 Maj 2014 Posty: 162 Skąd: MaploLand
Wysłany: 9 Czerwiec 2014 Re: Prośba o przedłużenie VIPA.
marvel89 napisał/a:
Dzisiaj 06.09.2014r kupiłem sobie VIP'a na tydzien lecz gdy weszłem a serwer pograłem może 2 minuty i mnie tak jak i reszte graczy wywaliło z serwera i przez cały dzień trwają prace nad serwerem. Chiałbym się dowiedzieć ile jeszcze bedą trwały.Prosze takze o przedłużenie mojego VIP'a o tyle ile beda trwały prace na serwerze bo tak naprawde niemoge z niego korzystac.
serwer był nieczynny niecałe 3 h w związku z modernizacją, poprawkami, które pozwolą nam na nim grać bez lagów. Proszę nie robić z tego całego dnia.
Odrzucam i zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum