Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Cola10 11 Lipiec 2017 |
Rekrutacja Na Lidera Water |
| Autor |
Wiadomość |
alrekin
|
Wysłany: 11 Lipiec 2017 Rekrutacja Na Lidera Water
|
|
|
Czesc Jestem Szymon mam 12 lat i chcial bym byc liderem sali Water. Ale czemu water? no cóż jestem swietnym plywakiem wędkarzem w realu i ogólnie z wodą jestem "bardzo blisko" mam juz 2 szafki różnych pucharów min. Z wedkarstwa plywactwa ogólnie wiekszosc zycia jestem na łodzi ale nie znaczy to ze nie mg grac na pokecrafcie lub innych grach. Ale przechodzac do pokecrafta. Mojim ulubionm pokiem jest Lanturn z powodu jego niesamowitego i zabójczego połączenia typów Water i electric , i ogólnie jak dla mnie poki water maja bardzo duza przewage ale wiadomo na kazdy typ jest jakas kontra , lecz jak dla mnie na poki wodne jest ich najmniej.
Czy Bylem karany? niestety bylem banem ALE STÓJ zanim wyjdziesz z tego podania denek powiedzial ze wyjatkowo moge startowac na lidera powiewaz z tym mojim banem zaszła pewna pomylka (Unbana kupilem) Nie wierzysz temu co mówie? Pytaj Denka (Z reszta Cola wie bo mówilem jej :P) ale nie wazne , przejdzmy dalej.
Co musze Poprawic? No cuż powinienem mniej Caps Locka uzywac w moich wypowiedziach ale postaram sie to poprowic.
A teraz chyba najwazniejsze Moje pokemony ! są nimi:
-Sh Carracossta
-Sh Omastar
-Sh Swampert
-Lapras
-Lanturn
-Gayardos
oczywiscie jest SS :D
2017-07-09_15.10.36.png Zrobilem takie łądne z gitarką :* |
 |
| Plik ściągnięto 10 raz(y) 180.82 KB |
|
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
Wysłany: 11 Lipiec 2017
|
|
|
| Rekrutacja na water się skończyła, jest już rozpisana walka i lidera |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
| Ostatnio zmieniony przez miczkoo 11 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
| *walka xd |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
|
|
|
| Racja xD |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|