Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Pixelarty |
| Autor |
Wiadomość |
MrKanapka24

|
Wysłany: 5 Lipiec 2017 Pixelarty
|
|
|
Witam.
Chciałbym ponowić temat, który był poruszany parę lat temu, ale ostatecznej odpowiedzi co do tego nie dostałem ani ja, ani inni gracze zainteresowani tym.
Mianowicie chodzi o tworzenie pixelartów pokemonów na ścianach expowisk. Wtedy ja oraz x_madzia (nie pamiętam, czy dokładnie taki nick był, ale wiem, że mniej więcej tak wyglądał) wrzucaliśmy propozycje naszych pixelartów z pytaniem, czy możemy je zbudować na serwerze. Ściany expowisk są duże, ale także puste, a coś takiego by sprawiło, że inaczej by to już wyglądało.
Mam nadzieję, że pomysł zostanie przyjęty pozytywnie przez graczy i administrację, bo sam bardzo lubię coś takiego tworzyć i chciałbym się z tym podzielić na serwerze ;)
Poniżej zamieszczam przykładowy pixelart zrobiony przeze mnie - Umbreon
Screenshot 2017-07-05 19-14-10.png
|
 |
| Plik ściągnięto 18 raz(y) 684.92 KB |
|
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
|
|
|
 |
Madaran
Przypadek? Nie sądzę

|
Wysłany: 5 Lipiec 2017
|
|
|
Nie wiem ja wtedy, ale teraz pixelarty są na prawie wszystkich expowiskach (ale VIP), oraz niektórych miastach (nie wliczając map eventowych). Na tych zwykłych to może się nie sprawdzić, gdyż są one otoczone "barierą" ze szkła, a na to potrzeba "płaskiego" kawałka ściany.
Choć ewentualnie można też takie coś zrobić za "barierą" |
_________________ Czasem lepiej posłuchać obcą, bezstronną osobę, niż setkę znajomych.
 |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
|
|
|
| No tak, są na tych dla vipów, ale jest to jeden pixelart na całą mapę. Jest tyle miejsca, że można by to wykorzystać. Poza tym to nie musi być tylko jeden pixelart, co tydzień-dwa można zmieniać, najlepiej w nocy, gdy jest mało graczy. A na tych dla graczy, to bez problemu by się udało budować za szkłem |
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
|
|
|
 |
vistox
Wiek: 23 Dołączył: 31 Sie 2015 Posty: 10 Skąd: Zachodzniopomorskie
|
|
|
|
| Zgadzam się z tym |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|