Wysłany: 23 Czerwiec 2017 Podanie o Lidera Electric
Siemka! Stej strony simoonn Mam 14 lat
Gram na pokecrafcie Od 2014 wktórym zrobiłem roczną przerwe jakos tak do dziś 2017 roku
=Lubie sobie z kolegami po szkole wyjść na kebaba=
=Gram dziennie na pokecrafcie 3-5 godzin=
=jak byłem mały zbierałem kolekcje żetonów z pokemonami Po prostu uwielbiam to bajke=
} Byłem raz karany ponieważ zapomniało mi sie regulamin ale już przestrzegam regulaminu.
Dlaczego wybrałes włąsnie typ electric :
Interesuje sie pokemonami tego typu Ponieważ Są interesujące zawsze interesowałem sie elektryka i mam takie podązanie też zauważyłem w pokemonach że jest taki typ i go pokochałem po prostu typ electric jest moje drugie ja . Też ten typ przyciągnoł mnie jeden pokemon o nazwie Electivire Który ma fajny wygład jest silnym pokemon :p
Czemuż mamy wybrac cie na Lidera sali
-Postrzegam zasady raz mi sie umkneło ale pamietam żeby przestrzegac
-Gram Prawie cało administacje na pamiec i wiem do kogo sie zgłosic o pomoc i tez napsiac na forum zgłoszenie Kto popełnił jakos nie dopuszczalną zbrodnie
-Lubie popisac z ludzmi i też porozmawiac na tsie
-Nie zasmiecam chatu
-Jestem uczciwy i wiarygodny
o pokemonach wiem Dużo Otórz pokemon electiver wyrużnia sie nich najbardziej jest silny i szybki cieszę sie że mam go w tej kolekcji no też pozostałe pokemony są dobre
Mam nadzieje że podanie jest zgodnie napisane i dobre :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum